Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
malala wrote:Karatka al oni chyba potrzebują kilku dni żeby odpowiednio się 'wyhodował' ten paciorkowiec, coś tak babka w labo mi mówiła..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 13:27
-
nick nieaktualny
-
Pamiętam, że babka przy przyjęciu coś nosem kręciła, ale gin wpisał wynik gbs w książeczkę, nawet ten test ze sobą wzięłam ha,ha I nie było problemu. Myślę,że jakby wynik na teście nie był jednoznaczny (jak ciążowy ha,ha) to byłoby normalne badanie. No ale nie było. Teraz zobaczymy, oczywiście gin i tak pobiera więc spoko W szpitalu mogliby zrobić taki test i pobrać w razie czego na standardowe badanie zamiast faszerować dziecko antybiotykiem. No ale wiadomo, ja za test płaciłam (nie płaciłam bo gin zapomniał ha,ha) wtedy coś koło 20 zeta.
-
panda80 wrote:Jestem tak zdesperowana, że chyba tak zrobię... Wyciskasz cytrynę i pijesz sok?
panda80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiolcia1405 wrote:Uwielbiam prasować ... ale te miniaturowe kaftaniki to przesada
czarna_owca lubi tę wiadomość
Julia
-
Kinga. wrote:Tak. Ja dolewam wody do pełnej szklanki i piję min 3 razy dziennie. Jesli będzie za kwasne to mozesz dolać wiecej wody (wazne jest by wypić całą porcję). Jeśli bardzo boli mnie pęcherz wskakuje pod kołdrę i odpalam poduszkę elektryczną (podniesiona temp. hamuje namnazanie bakterii). W ciąży poduchę kładłam na udach, żeby nie ogrzewać za bardzo brzucha.
Ostatnio nie mam żadnych dolegliwości związanych z pęcherzem, ale ciągle mam bakterie w moczu... Ostatni posiew wyszedł ok ale bakterie w moczu są. Wypróbuję Twój patent -
Dzięki wszystkim za miłe słowa i wsparcie. Jakoś podlamana jestem cała ta szpitalna sytuacja.
Przedchwila był u mnie ginekolog jeszcze jedno usg mi robili, aby zobaczyć jak daleko jest łożysko od blizny po poprzednim cc.
Ponoć usg tylko informacyjne dla nich aby wiedzieli gdzie naja ciąć w razie co, ale jakoś zmartwila mnie ta wizyta, jakby prognozowali mi rychly poród
A ja nie jestem jeszcze gotowa, jeszcze w pełni nie nacieszylam się ciąża i kopniakami i tym wszystkim... -
nick nieaktualnypanda80 wrote:Mam straszną ochotę na zakazany kogel- mogel...........
Dlaczego zakazany? Ja jem kogel mogel od początku ciąży baaaardzo często Jak masz jajka ze sprawdzonego źródła to rób śmiało, wcześniej możesz je sparzyć wrzątkiem.panda80 lubi tę wiadomość
-
malala wrote:ja za nim zaczelam, o byłam pewna, że pójdzie raz dwa, ale jak już usiadłam do tej kupki ubranek to się załamałam, że żelazko takie duże a te ubraneczka takie miniaturowe..
No dokladnie
Kochane gdzie mogę zamówić rajstopki na 58 ? Ale takie na prawdę małe ?? Bo te w sklepach niby 58-62 a spokojnie jeszcze 74 cm dupka w nie wejdzie
-
nick nieaktualny
-
heheh za mna tez caly czas chodza slodycze a nie moge juz wcinac tyle czekolady :p a ciasteczka owsiane chociaz zdrowe (tak sobie tlumacze) tylko pol szkl cukru na tyle ciasteczek
Mojemu malemu lokatorowi chyba tez smakowaly, bo takiej czkawy dostal :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 16:27