Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
malala wrote:Karatka al oni chyba potrzebują kilku dni żeby odpowiednio się 'wyhodował' ten paciorkowiec, coś tak babka w labo mi mówiła..
Więc co za problem tak na szybko sprawdzić? Teraz nie wiem, jak będzie bo gin mi mówił, że chyba mu się przeterminowały te testy, ale powiedział że poszuka, bo mi się nie chce później do szpitala zawozić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 13:27
-
nick nieaktualny
-
Pamiętam, że babka przy przyjęciu coś nosem kręciła, ale gin wpisał wynik gbs w książeczkę, nawet ten test ze sobą wzięłam ha,ha I nie było problemu. Myślę,że jakby wynik na teście nie był jednoznaczny (jak ciążowy ha,ha) to byłoby normalne badanie. No ale nie było. Teraz zobaczymy, oczywiście gin i tak pobiera więc spoko
W szpitalu mogliby zrobić taki test i pobrać w razie czego na standardowe badanie zamiast faszerować dziecko antybiotykiem. No ale wiadomo, ja za test płaciłam (nie płaciłam bo gin zapomniał ha,ha) wtedy coś koło 20 zeta.
-
panda80 wrote:Jestem tak zdesperowana, że chyba tak zrobię... Wyciskasz cytrynę i pijesz sok?
panda80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiolcia1405 wrote:Uwielbiam prasować ... ale te miniaturowe kaftaniki to przesada
czarna_owca lubi tę wiadomość
Julia
-
Kinga. wrote:Tak. Ja dolewam wody do pełnej szklanki i piję min 3 razy dziennie. Jesli będzie za kwasne to mozesz dolać wiecej wody (wazne jest by wypić całą porcję). Jeśli bardzo boli mnie pęcherz wskakuje pod kołdrę i odpalam poduszkę elektryczną (podniesiona temp. hamuje namnazanie bakterii). W ciąży poduchę kładłam na udach, żeby nie ogrzewać za bardzo brzucha.
Ostatnio nie mam żadnych dolegliwości związanych z pęcherzem, ale ciągle mam bakterie w moczu... Ostatni posiew wyszedł ok ale bakterie w moczu są. Wypróbuję Twój patent -
Dzięki wszystkim za miłe słowa i wsparcie. Jakoś podlamana jestem cała ta szpitalna sytuacja.
Przedchwila był u mnie ginekolog jeszcze jedno usg mi robili, aby zobaczyć jak daleko jest łożysko od blizny po poprzednim cc.
Ponoć usg tylko informacyjne dla nich aby wiedzieli gdzie naja ciąć w razie co, ale jakoś zmartwila mnie ta wizyta, jakby prognozowali mi rychly poród
A ja nie jestem jeszcze gotowa, jeszcze w pełni nie nacieszylam się ciąża i kopniakami i tym wszystkim... -
nick nieaktualnypanda80 wrote:Mam straszną ochotę na zakazany kogel- mogel...........
Dlaczego zakazany? Ja jem kogel mogel od początku ciąży baaaardzo częstoJak masz jajka ze sprawdzonego źródła to rób śmiało, wcześniej możesz je sparzyć wrzątkiem.
panda80 lubi tę wiadomość
-
malala wrote:ja za nim zaczelam, o byłam pewna, że pójdzie raz dwa, ale jak już usiadłam do tej kupki ubranek to się załamałam, że żelazko takie duże a te ubraneczka takie miniaturowe..
No dokladnie
Kochane gdzie mogę zamówić rajstopki na 58 ? Ale takie na prawdę małe ?? Bo te w sklepach niby 58-62 a spokojnie jeszcze 74 cm dupka w nie wejdzie
-
nick nieaktualny
-
heheh za mna tez caly czas chodza slodycze a nie moge juz wcinac tyle czekolady :p a ciasteczka owsiane chociaz zdrowe (tak sobie tlumacze) tylko pol szkl cukru na tyle ciasteczek
Mojemu malemu lokatorowi chyba tez smakowaly, bo takiej czkawy dostal :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 16:27