Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
@jaskra te ceny są normalne
Profesjonalny sprzęt fotograficzny kosztuje kilkadziesiąc tysięcy
Mój mąż zajmuje się fotografią bardziej z pasji, ale chce właśnie zacząć w przyszłości na tym też zarabiać. Ja również coś tam działam (choć mniej niż on). Narazie powiedzmy pół-profesjonalnie, a w sprzęcie już mamy wpakowane ponad 20 tys. zł (samo body pełna klatka to prawie 10tys. Do tego dochodzą obiektywy...) I stąd później te ceny
Bo fotografom sprzętu ciągle mało i mało i ciągle coś kupują
Uwierz mi
Powiedz mi proszę skąd jesteś. Mąż mówi, że chętnie zrobi Ci taką sesję za cenę, która Cię usatysfakcjonuje, bo jest na etapie budowania portfolio i chętnie wzbogaci je o nowe zdjęciaProponuje 300 zł + koszt dojazdu do Ciebie (jeżeli będziesz mieszkała bardzo daleko od nas). Nie ma problemy z dojazdem gdziekolwiek (czyt. może być drugi koniec Polski).
Jeżeli jesteś zainteresowana, daj znać
A teraz druga sprawa:
Czy są tu jakieś Śląskie Przyszłe Mamusie?
szukam Was
Zapraszam przyszłe Mamy ze Śląska chętne zrobić swojemu Maleństwu DARMOWĄ sesję noworodkową (w zamian za zgodę na udostępnienie zdjęć w portfolio fotografa).
Więcej szczegółów mogę podać po kontakcie priv
Zapraszam serdecznie. Myślę, że jeszcze 2-3 miejsca na taką darmową sesję się znajdąBabu lubi tę wiadomość
-
MammaMia, wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek
Pogadamy na priv? Jestem z Łodzi.
A co do cen, to zdaję sobie sprawę, że sprzęt jest bardzo drogi a zajęcie czasochłonne, ale przy dobrze wypełnionym grafiku zapewne zwraca się w jeden sezon ślubny.A większość fotografów ślubnych zajmuje się tym dodatkowo, nie jest to ich jedyne zajęcie. Dowiedziałam się, że standardowa cena w sezonie za sesję plenerową + ślub + wesele to 2-2,5 tys. zł.
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf wrote:MammaMia, też wysłałam Ci zaproszenie
Dziewczyny, czy Wasi ginekolodzy sprawdzali Wasze piersi albo mówili coś, że będą sprawdzać?
Co do Łodzi... Ile jest tu u nas łódzkich i okolicznych mam? Bo tak ostatnio mi chodzi po głowie jakieś bliższe poznanie się... Może pomyślimy o jakimś soczku czy koktajlu w terenie?dziewussia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ja dziś byłam na jodze dla kobiet w ciąży:) obawiałam się tego niepotrzebnie
było super
nie męczyłam się
dziewczyna ktora prowadzi zajecia jest bardzo fajna
nie naciskała na nas jak czegos nie potrafilysmy zrobić
jestem mega zadowolona i powiem wam ze w ogole nie jestem porozciagana
dlatego takie zajecia mi sie bardzo przydadza
a co do piersi to mi gin powiedział, że na następnej wizycie czyli na połówkowych 3.12 zbada je i zrobi USG
Dobrej nocki wam kochane mamusie życzę#
-
fabdorota wrote:Tak, na pierwszej wizycie po potwierdzeniu ciąży. Ale podejrzewam, że jeszcze je sprawdzi.
Co do Łodzi... Ile jest tu u nas łódzkich i okolicznych mam? Bo tak ostatnio mi chodzi po głowie jakieś bliższe poznanie się... Może pomyślimy o jakimś soczku czy koktajlu w terenie?ale i tak dość często jeździmy do Łodzi
Mi usg piersi robił mój endokrynolog
Dzień dobry
Mój ukochany mąż znów mnie wybudził, kiedyś mu zrobię krzywdę -
Dzień dobry,
Mi ginekolog na każdej wizycie sprawdza piersi, brzuch i nogi czy napuchniete ale USG piersi jeszcze nie miałam
Czuje juz mojego małego w brzuszku coraz częściej piękne uczucie
Czytam ze bierzecie nospe, o tym nie wiedziałam muszę wypróbować jak czasem czuje ze mam twardszy brzuch
Mój ukochany wczoraj mnie zaskoczył wziął mnie na zakupy i kupił mi 2 bluzki, bo stwierdził, ze musi mi być wygodnie w ciąży. Szok, ze sam na to wpadł -
Olina powodzenia !
3 mam kciuki daj znać! :*
Mnie też mąż obudziłi oprócz tego synka.. krótko zwięźle i na temat budzi mnie i ni z gruszki " gdzie polozylas moja koszulę? " ... piana mi z paszczy poszła dosłownie bo Mikołaj dziś budził się z 10 razy
a widzę ze siedzi juz i się cieszy do ojca nawrzeszczalam na niego ze tam gdzie zawsze !! ( czyli w szafie ) a on aaa no tak
... jak nie zabić tej gorszej płci ? No jak ?!
-
Dziewczy pomóżcie bo nie wiem co robić. Jakiś czas temu pisałam że zmniejsza mi sie brzuch. No i z dnia na dzien jest coraz bardziej płaski...
Mam przy tym sporo wodnistej wydzieliny Czy myslicie ze to moga byc wody? I dlatego maleje brzyuch? Nie wiem co robic jechac na izbe? Dziecko sie rusza ale wiem ze moze sie ruszac tez bez wod jeszcze?
Cały ranek płacze;( jeszcze dzis dzien przeprowadzki i boje sie ze moj powie ze wymyslam...
Jak wygladaja i pachna wody plodowe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 08:28
-
Wiolcia no właśnie jak?!
mój jak będzie budził dziecko to się doigra
ostatnio rano szukaliśmy karty do auta bo pan oczywiście zapodział i musiałam wstać i szukać z nim...kazałam mu iść na parking zobaczyć czy mu koło auta nie wypadła dopóki była szarówka to nikt tego nie znalazł i auto stało
okazało się, ze hrabia zapomniał wziąć kartę z auta i tak całą noc auto stało z kartą w środku na szczęście nikt się nie zakręcił koło tego bo by było po samochodzie...
No ręce opadają gorzej niż z dzieckiem -
Ilośc tetrowek - u nas koło 50, bo synek sobie z nich zrobił smoczka
Na szczęście tylko do spania, albo jak idą zabki szoruje Pielucha o dziąsła.
Po weekendzie w teściowej szpitalu pewnie dokładnie mnie zbadają skąd te plamienia. Dr moja nic nie widzi w badaniu.
Usg na IP na szybko dobre.
No a domowo ciezko. Spałam moze ze 2-3h bo maluchowi memu idzie druga górna dwojka i mamy biegunkę, temp, krzyki.
Ale jak te malutkie rączki szukają Cie w nocy po lozku aby sie przytulić, dotknąć - to mimo zmęczenia jest to poczucie, ze on nam ufa i mimo bólu czuje sie przy nas bezpiecznie.
Takie ot nocne przemyślenia...
Kciuki za wizytujące!:* -
Endzis wrote:Dziewczy pomóżcie bo nie wiem co robić. Jakiś czas temu pisałam że zmniejsza mi sie brzuch. No i z dnia na dzien jest coraz bardziej płaski...
Mam przy tym sporo wodnistej wydzieliny Czy myslicie ze to moga byc wody? I dlatego maleje brzyuch? Nie wiem co robic jechac na izbe? Dziecko sie rusza ale wiem ze moze sie ruszac tez bez wod jeszcze?
Cały ranek płacze;( jeszcze dzis dzien przeprowadzki i boje sie ze moj powie ze wymyslam...
Jak wygladaja i pachna wody plodowe? -
nick nieaktualny