X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Olina Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Mi gin powiedziała, żeby tylko nie wdychać tych oparów tak więc biegałam sobie w masce takiej białej grubej ;D
    Szczerze powiedziawszy to musiałybyśmy chodzić w metalowych skafandrach żeby nic toksycznego się nie dostawało do nas ;p
    dokładnie zgadzam sie ;-) kupie mache i sobie zrobie te włosy, bo juz czuje sie masakrycznie. Fajnie, ze Twoja ginekolog do tego tak podchodzi ;) teraz bedziesz sie farbowac? co jaki czas koloryzacje robisz?

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • malala Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia wrote:
    Szkoła rodzenia całkiem spoko :) Zobaczymy co będzie dalej.
    ja idę w sobotę :D

Olina nie polecę Tobie farby niestety bo sama w domu nie farbuję :(

jamniczakuchnia lubi tę wiadomość

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może na święta się zafarbuje? Albo szybciej ? :D Teoretycznie już przyzwyczaiłam się do odrostów więc mam to gdzieś, tym bardziej, że teraz wiecznie się coś dzieje i na dobrą sprawę nie mam czasu myśleć o włosach ;p
    Był czas, że farbowałam się regularnie. Teraz w ciąży chyba raz się zafarbowałam xD

• malala Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się chyba umówię na pierwszą połowe grudnia, odświeżę cięcie i machnę odrost :) a potem zobaczymy czy jeszcze przed kwietniem będę miała do tego głowę hehe :P

jem żurawinę suszoną o tej porzę, aaaaaaaaaa....

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wróciłam z pracy wcielam fantazje truskawkowa i kabanosa :)

Dobranoc Kochane :*

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Sunday Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor!

W koncu nadrobilam!! Az caly tydzien zaleglisci mialam..szok.

Dziewussia..bedzie dobrze! Silna babka jestes, masz kochajacego meza, masz nas, jestem myslami z Toba :-*

Kochane, gratuluje udanych wizyt i duzych uroczych bobaskow!! Cuda.
    Moje polowkowe juz w ten poniedzialek, ale sie ciesze, w koncu zobaczymy nasza Elize :-D

Piekne macie ubranka dla Okruszkow i cudne brzuszki. Ja sie moim pochwale w sobote, mam impreze Swiateczna z pracy wiec sue zestroje w sukienke i pochwale :-)

Angulas, ja mialam krwiaka. Ale nie byl odklekajacy sie, w domku bylam prawie 2 tyg, ale nie lezalam caly czas bo jestem hiper aktywna, na szczescie szybko sie wchlonal.

A ja w poniedzialek mialam pierwsze zajecia w szkole rodzenia!! Fajnie bylo :-)

Czy Was tez tak pecherz cisnie? Masakra, ciagle chodze sikac i to sporo. A czasami w nocy to az mnie boli pecherz jak sie uzbiera za duzo moczu..w poniedzialek musza mi zbadac te moje nery.

Dobrej nocki! Ja juz do spania bo jutro pobudka o 5...dzieki Bogu, ze to juz piatek!! Buziaki :-*

dziewussia lubi tę wiadomość

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
  • Andrea20 Ekspertka

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już Sierpniówki 2016 się pojawiły jak ten czas szybko leci :)

Est, Olina, fabdorota, ilonia1984, jamniczakuchnia, Lanusia93 lubią tę wiadomość

dqpr3e5e7c3z43yz.png
  • Sunday Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf, zapomnialam wspomniec w moim wczesniejszym poscie, ze sie ciesze, ze bedziesz miala pieska!!! Super, zobaczysz, az bedziesz miala humor lepszy. A te uratowane biedactwa sa bardzo wdzieczne. Moja siostra ma pieska zabranego z ulicy z przetraconym bioderkiem i teraz wzieli kotka. Oba zwierzaczki kochane, wspaniale i zgadzaja sie ze soba :-)

A nasz Reksio ma juz 15,5 roku!! Nie wyglada na swoj wiek bo jest bialy, maly dziadek :-) ale seksualnie aktywny - oglada sie za suczkami pluz zebra za czekolada, wiec taki to pozyje, hehe.

Mamusie w szpitalach, wracajcie do zdrowka!! :-*

Lanusia93, Babu lubią tę wiadomość

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukałam ich ostatnio ale jeszcze nie było ;)
    Raaany, od kilku godzin walcze ze zgagą. To jest okropne ;(

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunday, pęcherz cisnie okropnie od kilku dni. Latam do WC co chwile i nie wysikuje powalających ilości. No ale ostatnio na usg wyszło, dlaczego tak jest. Moja mała akrobatka jest ułożona głową w dół i cisnie na ten pęcherz dość mocno.

W ogóle to dzień dobry;) Mam nadzieję, że będzie fajny dzień. Dziś przywoza nam meble i jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to w poniedziałek kończymy życie na kartonach :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 07:32

małazłośnica lubi tę wiadomość

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki...dziewusia,bardzo mi przykro,ze ta twoja ciaza,przebiega tak nie spokojnie,ale wierze,ze wszystko skonczy sie dobrze i wszystkie tu trzymamy kciuki,podczytuje od wczoraj grudniowki w ktorych bylam,jak sie rozpakowywuja jedna po drugiej i tak sobie mysle,ze pranie bym juz rodzila na dniach,dobrze,ze mam moja Zosienke w brzuszku,ktora kopie mnie coraz mocniej,to jest mi lzej z tym i tak czytam i tak sobie mysle,ze za malo sie tu udzielam,ze fajnie tak pogadac z kims kto wie co przezywasz i jak ktos przezywa to z Toba i obiecuje,ze sie poprawie:)fabdorota mnie od 2 dni tez cos cisnie na pecherz jak nigdy,dzis 4 razy bylam siku w nocy ale wlasnie mala sie obrucila jakos bo teraz kopniaczki czuje kolo spojenia lonowego a czulam kolo pepka po lewej stronie,2 mam polowkowe,nie moge sie doczrlekac bo juz miesiac nie widzialam lobuziary mojej ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 08:15

dziewussia lubi tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mamuśki :-)
    Rotenkopf fajna psinka, na pewno dotrzyma Ci towarzystwa i zajmie czas :-)

Olina ja jak nie chodziłam do fryzjerki, bo planowałam nic nie podcinać i kombinować z pasemkami, to kupiłam sobie 3 farby i wodę z tej samej firmy co ona mi farbuje, bez amoniaku (tak piszą, ale mi się wydaje że mówiła mi fryzjerką, ze mają minimalną ilość), a bardzo naturalne kolorki :-) tyle że ja na żywo paletę kolorów widziałam. http://www.fryzomania.pl/renee-blanche-haute-coiffure-nova-color-farba-do-wlosow-koloryzacja-trwala-100ml.html Teraz ma jeszcze jakieś inne farby oprócz tych, ogólnie raczej nie ma jakiś z dużą ilością amoniaku. Jak będę to spiszę :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 09:08

• kredeczka91 Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doby wszystkim w ten ponury dzien ;) mimo ze pogoda nie nastraja to u mnie humorek bardzo dobry bo dzisiaj maz z delegacji wraca! :) noc zarwana przez ciagle sikanie i dzikie sny ostatnio snilo mi sie ze weszlam do lazienki na si a tam nie ma bidetu, pytam moja mame co sie stalo a ona na to ze wyniesli bo byl brzydki no to zaczelam latac po domu i szukac bidetu mimo ze kibelek stal na swoim miejscu ;) innym razem pokazywalam wszystkim naszego synka a jak wyszli to stoje bezradnie z tym noworodkiem i mowie "mamo jak ja mam go teraz wlozyc z powrotem do brzucha? Niech on tam jeszcze posiedzi!" :D
    Dziewusia moj kuzyn byl rehabilitowany ta metoda i dzieki temu pokonal dzieciece porazenie mozgowe, mama i ciocia przezywaly bardzo na poczatku, ale dzieki ich determinacji moj kuzyn jest zdrowym i madrym facetem, bedzie dobrze!
    Ilonia wspolczuje i przytulam na odleglosc, niech Twoj maluszek kopie za dwoch i zdrowo rosnie zaloze sie ze Twoja Zosienka bedzie najpiekniejsza i najmadrzejsza ze wszystkich Zosieniek ktore sie urodza tego dnia :)

ilonia1984, dziewussia lubią tę wiadomość

• 28latkaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

Huraaaaaa 20 tydzien :)
    50%ciazy jak ten czas szybko leci :)

miłego dnia mamusie :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 09:36

Lanusia93, Aleksandrakili, jamniczakuchnia, Andrea20 lubią tę wiadomość

km5smg7yv4tozota.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak zamawiałam z pro-sprzęt.pl i są też w ogóle bez amoniaku z tej firmy. Mimo że ta która farbuję, ma małą ilość amoniaku, to ona w ogóle nie śmierdzi, jak te ze sklepów. Kiedyś używałam palette, a jak w końcu trafiłam do mojej fryzjerki, to mi to szybko z głowy wybiła ha,ha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 09:23

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi snami to nie nadążam... Dzisiaj śnił mi się mój gin, przyjmował mnie do szpitala. Spoko, sala pojedyncza itd. Ale jak zaczął pokazywać mi co mam robić w czasie jak będzie mi się nudzić, to nawet we śnie kopara mi opadła :-) Zalecił ćwiczenia i sam pokazał mi jak się biega z piłką nożną... :-) Potem miałam komisję dwóch babeczek, które sprawdzały, czy mam porządek w szafkach, czy ciuszki dla malucha poukładane... To pewnie przez nasze dziewuszki w szpitalach. Wracajcie zdrowe do domków!!! A katar standardowo się pojawił na dzień dobry a co :-)

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredeczka widzę że też masz noce pełne wrażeń ha,ha

kredeczka91 lubi tę wiadomość

• fabiola Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro pojawił się temat dziecko i pies to wrzucę Wam parę fotek :)
    A oto Hania i Na'ila :)

7fe8202bf380e32bmed.jpg

28latkaa, Endzis, Karatka81, Lanusia93, Rotenkopf, jamniczakuchnia, fabdorota, wiecznie, Dobson, ilonia1984, Funky09, Andrea20, dziewussia lubią tę wiadomość

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabiola wrote:
    Skoro pojawił się temat dziecko i pies to wrzucę Wam parę fotek :)
    A oto Hania i Na'ila :)

7fe8202bf380e32bmed.jpg
    jaka slodka Hania :) a pies bardzo ładny i widać ze lubi TWoja córcię :)

fabiola lubi tę wiadomość

km5smg7yv4tozota.png
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4fd0e491c794712emed.jpg
    I jeszcze jedno, powiem Wam że one całe dnie spędzają razem, Hania rzuca Na'ili piłki ta znowu kradnie Hani pluszaki a w między czasie gonią się po mieszkaniu. Generalnie krok w krok razem :)
    Za to że mój pies potrafi żyć z dzieckiem muszę podziękować mojemu Tacie, bo Na'ila pochodzi z naszej hodowli. Od dnia porodu była uczona że ludzie nie stanowią zagrożenia, dużo przebywała z dziećmi i jest od małego nauczona że dziecko może pociągnąć za ucho czy za ogon i nie reaguje na to agresja. I tu porada dla Ciebie Rotenkopf upewnij się czy pies nie będzie agresywny wobec dzieci bo niestety jeżeli nie miał z nimi styczności a na dodatek los go nie oszczędzał to może być z tym problem ale oczywiście nie musi i tego Ci życzę z całego serca :)

Karatka81, MagSz, Rotenkopf, jamniczakuchnia, Endzis, ilonia1984, Andrea20, dziewussia, Lanusia93 lubią tę wiadomość

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
‹‹ 429 430 431 432 433 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ