X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Olina Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Mi gin powiedziała, żeby tylko nie wdychać tych oparów tak więc biegałam sobie w masce takiej białej grubej ;D
    Szczerze powiedziawszy to musiałybyśmy chodzić w metalowych skafandrach żeby nic toksycznego się nie dostawało do nas ;p
    dokładnie zgadzam sie ;-) kupie mache i sobie zrobie te włosy, bo juz czuje sie masakrycznie. Fajnie, ze Twoja ginekolog do tego tak podchodzi ;) teraz bedziesz sie farbowac? co jaki czas koloryzacje robisz?

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • malala Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia wrote:
    Szkoła rodzenia całkiem spoko :) Zobaczymy co będzie dalej.
    ja idę w sobotę :D

Olina nie polecę Tobie farby niestety bo sama w domu nie farbuję :(

jamniczakuchnia lubi tę wiadomość

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może na święta się zafarbuje? Albo szybciej ? :D Teoretycznie już przyzwyczaiłam się do odrostów więc mam to gdzieś, tym bardziej, że teraz wiecznie się coś dzieje i na dobrą sprawę nie mam czasu myśleć o włosach ;p
    Był czas, że farbowałam się regularnie. Teraz w ciąży chyba raz się zafarbowałam xD

• malala Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się chyba umówię na pierwszą połowe grudnia, odświeżę cięcie i machnę odrost :) a potem zobaczymy czy jeszcze przed kwietniem będę miała do tego głowę hehe :P

jem żurawinę suszoną o tej porzę, aaaaaaaaaa....

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wróciłam z pracy wcielam fantazje truskawkowa i kabanosa :)

Dobranoc Kochane :*

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Sunday Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor!

W koncu nadrobilam!! Az caly tydzien zaleglisci mialam..szok.

Dziewussia..bedzie dobrze! Silna babka jestes, masz kochajacego meza, masz nas, jestem myslami z Toba :-*

Kochane, gratuluje udanych wizyt i duzych uroczych bobaskow!! Cuda.
    Moje polowkowe juz w ten poniedzialek, ale sie ciesze, w koncu zobaczymy nasza Elize :-D

Piekne macie ubranka dla Okruszkow i cudne brzuszki. Ja sie moim pochwale w sobote, mam impreze Swiateczna z pracy wiec sue zestroje w sukienke i pochwale :-)

Angulas, ja mialam krwiaka. Ale nie byl odklekajacy sie, w domku bylam prawie 2 tyg, ale nie lezalam caly czas bo jestem hiper aktywna, na szczescie szybko sie wchlonal.

A ja w poniedzialek mialam pierwsze zajecia w szkole rodzenia!! Fajnie bylo :-)

Czy Was tez tak pecherz cisnie? Masakra, ciagle chodze sikac i to sporo. A czasami w nocy to az mnie boli pecherz jak sie uzbiera za duzo moczu..w poniedzialek musza mi zbadac te moje nery.

Dobrej nocki! Ja juz do spania bo jutro pobudka o 5...dzieki Bogu, ze to juz piatek!! Buziaki :-*

dziewussia lubi tę wiadomość

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
  • Andrea20 Ekspertka

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już Sierpniówki 2016 się pojawiły jak ten czas szybko leci :)

Est, Olina, fabdorota, ilonia1984, jamniczakuchnia, Lanusia93 lubią tę wiadomość

dqpr3e5e7c3z43yz.png
  • Sunday Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf, zapomnialam wspomniec w moim wczesniejszym poscie, ze sie ciesze, ze bedziesz miala pieska!!! Super, zobaczysz, az bedziesz miala humor lepszy. A te uratowane biedactwa sa bardzo wdzieczne. Moja siostra ma pieska zabranego z ulicy z przetraconym bioderkiem i teraz wzieli kotka. Oba zwierzaczki kochane, wspaniale i zgadzaja sie ze soba :-)

A nasz Reksio ma juz 15,5 roku!! Nie wyglada na swoj wiek bo jest bialy, maly dziadek :-) ale seksualnie aktywny - oglada sie za suczkami pluz zebra za czekolada, wiec taki to pozyje, hehe.

Mamusie w szpitalach, wracajcie do zdrowka!! :-*

Lanusia93, Babu lubią tę wiadomość

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukałam ich ostatnio ale jeszcze nie było ;)
    Raaany, od kilku godzin walcze ze zgagą. To jest okropne ;(

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunday, pęcherz cisnie okropnie od kilku dni. Latam do WC co chwile i nie wysikuje powalających ilości. No ale ostatnio na usg wyszło, dlaczego tak jest. Moja mała akrobatka jest ułożona głową w dół i cisnie na ten pęcherz dość mocno.

W ogóle to dzień dobry;) Mam nadzieję, że będzie fajny dzień. Dziś przywoza nam meble i jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to w poniedziałek kończymy życie na kartonach :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 07:32

małazłośnica lubi tę wiadomość

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki...dziewusia,bardzo mi przykro,ze ta twoja ciaza,przebiega tak nie spokojnie,ale wierze,ze wszystko skonczy sie dobrze i wszystkie tu trzymamy kciuki,podczytuje od wczoraj grudniowki w ktorych bylam,jak sie rozpakowywuja jedna po drugiej i tak sobie mysle,ze pranie bym juz rodzila na dniach,dobrze,ze mam moja Zosienke w brzuszku,ktora kopie mnie coraz mocniej,to jest mi lzej z tym i tak czytam i tak sobie mysle,ze za malo sie tu udzielam,ze fajnie tak pogadac z kims kto wie co przezywasz i jak ktos przezywa to z Toba i obiecuje,ze sie poprawie:)fabdorota mnie od 2 dni tez cos cisnie na pecherz jak nigdy,dzis 4 razy bylam siku w nocy ale wlasnie mala sie obrucila jakos bo teraz kopniaczki czuje kolo spojenia lonowego a czulam kolo pepka po lewej stronie,2 mam polowkowe,nie moge sie doczrlekac bo juz miesiac nie widzialam lobuziary mojej ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 08:15

dziewussia lubi tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mamuśki :-)
    Rotenkopf fajna psinka, na pewno dotrzyma Ci towarzystwa i zajmie czas :-)

Olina ja jak nie chodziłam do fryzjerki, bo planowałam nic nie podcinać i kombinować z pasemkami, to kupiłam sobie 3 farby i wodę z tej samej firmy co ona mi farbuje, bez amoniaku (tak piszą, ale mi się wydaje że mówiła mi fryzjerką, ze mają minimalną ilość), a bardzo naturalne kolorki :-) tyle że ja na żywo paletę kolorów widziałam. http://www.fryzomania.pl/renee-blanche-haute-coiffure-nova-color-farba-do-wlosow-koloryzacja-trwala-100ml.html Teraz ma jeszcze jakieś inne farby oprócz tych, ogólnie raczej nie ma jakiś z dużą ilością amoniaku. Jak będę to spiszę :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 09:08

• kredeczka91 Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doby wszystkim w ten ponury dzien ;) mimo ze pogoda nie nastraja to u mnie humorek bardzo dobry bo dzisiaj maz z delegacji wraca! :) noc zarwana przez ciagle sikanie i dzikie sny ostatnio snilo mi sie ze weszlam do lazienki na si a tam nie ma bidetu, pytam moja mame co sie stalo a ona na to ze wyniesli bo byl brzydki no to zaczelam latac po domu i szukac bidetu mimo ze kibelek stal na swoim miejscu ;) innym razem pokazywalam wszystkim naszego synka a jak wyszli to stoje bezradnie z tym noworodkiem i mowie "mamo jak ja mam go teraz wlozyc z powrotem do brzucha? Niech on tam jeszcze posiedzi!" :D
    Dziewusia moj kuzyn byl rehabilitowany ta metoda i dzieki temu pokonal dzieciece porazenie mozgowe, mama i ciocia przezywaly bardzo na poczatku, ale dzieki ich determinacji moj kuzyn jest zdrowym i madrym facetem, bedzie dobrze!
    Ilonia wspolczuje i przytulam na odleglosc, niech Twoj maluszek kopie za dwoch i zdrowo rosnie zaloze sie ze Twoja Zosienka bedzie najpiekniejsza i najmadrzejsza ze wszystkich Zosieniek ktore sie urodza tego dnia :)

ilonia1984, dziewussia lubią tę wiadomość

• 28latkaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

Huraaaaaa 20 tydzien :)
    50%ciazy jak ten czas szybko leci :)

miłego dnia mamusie :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 09:36

Lanusia93, Aleksandrakili, jamniczakuchnia, Andrea20 lubią tę wiadomość

km5smg7yv4tozota.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak zamawiałam z pro-sprzęt.pl i są też w ogóle bez amoniaku z tej firmy. Mimo że ta która farbuję, ma małą ilość amoniaku, to ona w ogóle nie śmierdzi, jak te ze sklepów. Kiedyś używałam palette, a jak w końcu trafiłam do mojej fryzjerki, to mi to szybko z głowy wybiła ha,ha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 09:23

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi snami to nie nadążam... Dzisiaj śnił mi się mój gin, przyjmował mnie do szpitala. Spoko, sala pojedyncza itd. Ale jak zaczął pokazywać mi co mam robić w czasie jak będzie mi się nudzić, to nawet we śnie kopara mi opadła :-) Zalecił ćwiczenia i sam pokazał mi jak się biega z piłką nożną... :-) Potem miałam komisję dwóch babeczek, które sprawdzały, czy mam porządek w szafkach, czy ciuszki dla malucha poukładane... To pewnie przez nasze dziewuszki w szpitalach. Wracajcie zdrowe do domków!!! A katar standardowo się pojawił na dzień dobry a co :-)

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredeczka widzę że też masz noce pełne wrażeń ha,ha

kredeczka91 lubi tę wiadomość

• fabiola Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro pojawił się temat dziecko i pies to wrzucę Wam parę fotek :)
    A oto Hania i Na'ila :)

7fe8202bf380e32bmed.jpg

28latkaa, Endzis, Karatka81, Lanusia93, Rotenkopf, jamniczakuchnia, fabdorota, wiecznie, Dobson, ilonia1984, Funky09, Andrea20, dziewussia lubią tę wiadomość

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabiola wrote:
    Skoro pojawił się temat dziecko i pies to wrzucę Wam parę fotek :)
    A oto Hania i Na'ila :)

7fe8202bf380e32bmed.jpg
    jaka slodka Hania :) a pies bardzo ładny i widać ze lubi TWoja córcię :)

fabiola lubi tę wiadomość

km5smg7yv4tozota.png
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4fd0e491c794712emed.jpg
    I jeszcze jedno, powiem Wam że one całe dnie spędzają razem, Hania rzuca Na'ili piłki ta znowu kradnie Hani pluszaki a w między czasie gonią się po mieszkaniu. Generalnie krok w krok razem :)
    Za to że mój pies potrafi żyć z dzieckiem muszę podziękować mojemu Tacie, bo Na'ila pochodzi z naszej hodowli. Od dnia porodu była uczona że ludzie nie stanowią zagrożenia, dużo przebywała z dziećmi i jest od małego nauczona że dziecko może pociągnąć za ucho czy za ogon i nie reaguje na to agresja. I tu porada dla Ciebie Rotenkopf upewnij się czy pies nie będzie agresywny wobec dzieci bo niestety jeżeli nie miał z nimi styczności a na dodatek los go nie oszczędzał to może być z tym problem ale oczywiście nie musi i tego Ci życzę z całego serca :)

Karatka81, MagSz, Rotenkopf, jamniczakuchnia, Endzis, ilonia1984, Andrea20, dziewussia, Lanusia93 lubią tę wiadomość

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
‹‹ 429 430 431 432 433 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ