Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej!
Co do materaca - też planuję kupić nieco tańsze łóżeczko, ale za to materacyk porządny - lateksowy : )
A jak to jest z tym podkładami, żeby jakieś niespodzianki nie przesiąkły? Są takie "oddychające"? Bo jakoś te ceratki do mnie nie przemawiają...
Też mam powoli dosyć wyprawki, tym bardziej, że wszystko oglądam tylko internetowo i niewygodnie mi zapisywać na tablecie w łóżku, a jak choć na chwilę usiądę do komputera, to brzuch od razu jak głaz : /
Przeglądałam dziś blogi parentinowe i trafiłam na posty o fotelach do karmienia. Teraz kombinuję, jak tu jeszcze fotel zmieścić w sypialni
http://oczekujac.pl/2013/09/idealny-fotel-do-karmienia-czyli-plusy-i-minusy-poang-z-ikea.html
https://www.spodkocyka.pl/jak-zorganizowac-kacik-do-karmienia-piersia/[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
jamniczakuchnia wrote:Też to mam od jakiegoś czasu, dlatego zakupy apteczne zrobię w lutym, póki co mam dość po wyjeździe do Ikei
Teraz zajmuję się sobą i kompletuje kosmetyki i kolorówkę, bo wszystko mi się kończy
A od męża wyżurałam nowe pędzle do makijażu na imieniny
-
Jeśli chodzi o imiona, to u nas to się zmienia, jak w kalejdoskopie, ale ostatnio w czołówce Kalina, Marianna, Kaja (ja mam "w realu" na imię Kinga
. Co myślicie o tych imionkach?
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Podoba mi się zarówno Kalina jak i Kaja, te imiona również były na mojej liście. Niestety tatuś powiedział veto
Więc wybraliśmy Marię
Teraz już sobie nie wyobrażam inaczej zwracać do mojej kruszynki niż Marysia.
Dodatkowo podobały mi się imiona: Jaśmina, Alina, Alicja, Adela, Hanna a z tych bardzo popularnych Maja i Julia.Kajka lubi tę wiadomość
-
Kajka wrote:Jeśli chodzi o imiona, to u nas to się zmienia, jak w kalejdoskopie, ale ostatnio w czołówce Kalina, Marianna, Kaja (ja mam "w realu" na imię Kinga
. Co myślicie o tych imionkach?
by wychodziło.
Ja zamiast spać to siedzę w intrnecie bo mój mąż tak chrapie, że spać się nie da już kilka razy go obudziłam a on dalej swoje no zaraz zwariuje...córcia w brzuszku też przez niego nie śpiKajka lubi tę wiadomość
-
Kajka wrote:Hej hej!
Co do materaca - też planuję kupić nieco tańsze łóżeczko, ale za to materacyk porządny - lateksowy : )
A jak to jest z tym podkładami, żeby jakieś niespodzianki nie przesiąkły? Są takie "oddychające"? Bo jakoś te ceratki do mnie nie przemawiają...
Też mam powoli dosyć wyprawki, tym bardziej, że wszystko oglądam tylko internetowo i niewygodnie mi zapisywać na tablecie w łóżku, a jak choć na chwilę usiądę do komputera, to brzuch od razu jak głaz : /
Przeglądałam dziś blogi parentinowe i trafiłam na posty o fotelach do karmienia. Teraz kombinuję, jak tu jeszcze fotel zmieścić w sypialni
http://oczekujac.pl/2013/09/idealny-fotel-do-karmienia-czyli-plusy-i-minusy-poang-z-ikea.html
https://www.spodkocyka.pl/jak-zorganizowac-kacik-do-karmienia-piersia/
Kajka lubi tę wiadomość
-
Witajcie kobietki, ledwo zwlekłam się z łóżka u mnie ze snem to masakra kilka nocy nie mogę wogóle spać innym razem nie mogę się obudzić spałabym na okrągło,czuje się przez to fatalnie.dzisiaj u nas wizyta księdza...a mój mąż pewnie nie zdąży i będę sama z dziećmi-niestety. Iwonkaaa polecam paracetamol na ból i dolegliwosci bólowe znikną
Anastazjaaa STO LAT dla synka. Za oknem zimno i tak ponuro,masakra jak ja nie lubię takiej pogody bez słoneczka.dziewczyny miłego dnia!
ania0141 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To chyba dziś była ogólnie jakaś kiepska noc bo mam to samo... Już powoli nie mogę na ten ból bioder od spania na boku. Nienawidzę lewego boku! Jak urodzę to już nigdy nie położę się w tej pozycji, przysięgam
Chyba dziś wracam do Gemini... Zobaczymy jak długo wytrzymam
Miłego (mimo wszystko) dnia kobietki -
Dobson wrote:To chyba dziś była ogólnie jakaś kiepska noc bo mam to samo... Już powoli nie mogę na ten ból bioder od spania na boku. Nienawidzę lewego boku! Jak urodzę to już nigdy nie położę się w tej pozycji, przysięgam
Chyba dziś wracam do Gemini... Zobaczymy jak długo wytrzymam
Miłego (mimo wszystko) dnia kobietkiale po porodzie przyszly czasy nocnego karmienia na lezaco w lozku a nieraz tak juz zasypialismy jak mi sie malego nie chcialo do lozeczka odnosic. W koncu weszlo mi to w krew i teraz najczesciej spie na lewym boczku
-
Dzień dobry
Ja zasnęłam gdzieś ok 2 przez to chrapanie męża...obudził mnie po 6 jak wstał do pracyale jak poszedł to jeszcze mi się usnęło
Do spania na prawdę polecam poduchę rogala odkąd z nią śpię nic mnie nie boli a wcześniej była tragedia z biodrami i plecami.
Czekam na moją nową torebkę bo siedząc przy wyprawce wpadła mi w oko i jakoś tak sobie zamówiłam
Ale zaraz biorę się za zamówienie dla Małej bo wszedzie koszyki pełne a nic nie zamówione
Lanusia jak po usg ???Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Cześć, jako że zaczęłam zastanawiać się nad materacem natknęłam się na artykuł o nich. Wydaje mi się dość obiektywny (sama charakterystyka surowców używanych do produkcji, bez konkretnych firm), więc może się wam przyda
http://www.badum.pl/abc_materacy/28latkaa, ania0141, wiecznie, Karatka81 lubią tę wiadomość
-
Hej.
dziś zaczynamy 29 tydzień
Wizytę mam w czwartek. Od ponad tygodnia ciągle bym spała, taki mam spadek formy ze szok. Śpię do 10, idę się ogarnąć i znów jestem senna. Boję się, ze to anemia. Ostatnio mi mówiła że mam początek i też dostałam listę co jeść ale póki co bez tabletek. Mówiła, ze zobaczymy na następnej wizycie. Od kilku dni codziennie krew z nosa mi leci. Trochę, ale jest to dość niepokojące. W poniedziałek idę na badania.
Miłego dnia!