Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku nie mogę powstrzymać łez. Brawo dla Dziewusi za wszystko co zrobiła, jest już mamą! Teraz Synek musi walczyć. Ja wierzę, od początku wierzyłam, że będzie dobrze. Pozdrów Ją i Michałka od nas.
Jakie to maleństwo pomyśleć, że nasze Bąble są dwa razy większe.fabdorota lubi tę wiadomość
-
Rotenkopf wrote:Dziewczyny!
Właśnie dostałam informację, że 24h temu Dziewussia urodziła Michałka!
800g i 34cm!
Wczoraj juz przeczytałam tą wiadomość ale po prostu nie umiałam nic napisać.
To Maleństwo ma wielką wole walki. Musimy wierzyć ze bedzie dobrze. Tyle tu padło ciepłych słów. Na pewno kazda z nas bedzie o nich myśleć. Dziewussia, wracaj do formy, synek na pewno sobie poradzi! -
Rotenkopf wrote:Dziewczyny!
Właśnie dostałam informację, że 24h temu Dziewussia urodziła Michałka!
800g i 34cm!
Łzy same popłynęły i cieźko je powstrzymać. Trzymam z całych sił kciuki za Michałka, oby szybko rósł i wyrósł na cudownego młodego człowieka
[/url]
-
wczoraj miałam jechać zobaczyć wózek,ale tak się zle czułam,że nie byłam w stanie,bardzo bolało mnie pod żebrami-to był ból połączony z pieczeniem-może za duzo się nachodziłam po tak długim leżeniu,no i usnęłam z tego bólu...jak sie obudziłam to wózek stał już w mieszkaniu,mój mąż był przeciwny a jednak się skusił.jest w stanie idealnym,nie ma żadnych śladów użytkowania,zero plamek,przetarć,rys ...udało się kupić go za niewielkie pieniądze bo aż 370zł,patrzę na niego i się oswajam z nim.w pierwszym momencie przeraziła mnie jego wielkość,porównałam go,że wyglada jak traktor,ha ha ha ,ale dzisiaj już lepiej,jest bardzo ciężki ale prowadzi się jak piórko.na olx jest identyczny nowy za 1015zł.passo2w1-szaro-niebieskiania0141
-
Ania0141 no faktycznie śmieszne pieniążki
Nawet jeśli okaże się że tylko gondolka jest ok, to i tak za taką kaskę. I jak waga Ci nie przeszkadza to już w ogóle super
Ja jestem zwolenniczką kupowania używanych wózków, zwłaszcza że można za fajne pieniążki kupić markowe
-
spacerówka jest ok-ku mojemu zaskoczeniu,ponad tysiąc zaoszczędzony na wózku.nosić go nie będę ,mieszkamy na parterze.byłam przekonana,że wózka do maja nie kupię i może by tak było,gdybym nie została postawiona przed faktem dokonanym...powiem szczerze,że wybór nowego wózka jest ciężki,jest ich mnóstwo a tym bardziej dla tak zielonej w tym temacie osoby jak ja,co innego jak ktoś ma małe dziecko i jakieś porównania.cały czas marudziłam do męża,że z wózkiem to będzie jak z moją sukienką do ślubu cywilego...kupiłam 5 i dopiero ta ostatnia pasowała mi pod każdym względem,bo tym 4 wcześniejszym po dłuższym namyśle zawsze czegoś brakowało-tylko z tą różnicą że sukienki kosztowały sporo mniej...ania0141
-
Hej dziewczyny, o jaa dziewussia gratulacje i życzę wam dużo zdrowka i siły. Na pewno jesteście w dobrych rekach
Ja jeszcze w szpitalu nie wiele mi mówią, ale ogólnie wyniki morfologii im sie nie podobają mam anemię, lekarz się dziwil ze od 13 tygodnia nie miałam zalecanych badan krwi, i jeszcze chcą mnie poobserwować na ktg bo jakieś tam skurcze ich zaniepokoiły i moje dziecię czasami ma tętno 220 a po 5 minutach 110 i tak mu dziwnie skacze. -
dziewczyny rozważające zakup leżaczków czy brałyście pod uwagę kołyski typu Milly Mally?wydaje mi się dosyć praktyczna,do piątego miesiąca zastępuje śmiało łóżeczko,wózek czy leżaczek.myślę,że jest idealna do małego mieszkania chociaż nie tylko...ania0141
-
Dziewussia, gratuluję narodzin synka
. Maluszek na pewno będzie dzielnie walczył i teraz już pięknie będzie nabierał sił :*. Dużo zdrówka dla Was wszystkich kochana :*
Andrea20 wrote:Hej dziewczyny, o jaa dziewussia gratulacje i życzę wam dużo zdrowka i siły. Na pewno jesteście w dobrych rekach
Ja jeszcze w szpitalu nie wiele mi mówią, ale ogólnie wyniki morfologii im sie nie podobają mam anemię, lekarz się dziwil ze od 13 tygodnia nie miałam zalecanych badan krwi, i jeszcze chcą mnie poobserwować na ktg bo jakieś tam skurcze ich zaniepokoiły i moje dziecię czasami ma tętno 220 a po 5 minutach 110 i tak mu dziwnie skacze.. A skurcze niech spadają - na nie przyjdzie jeszcze pora
Andrea20 lubi tę wiadomość