WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze ,ale wiadomość...rozryczałam się i nie mogę powstrzymać łez...dostałam gęsiej skórki z wrażenia,emocje wzięły górę

ania0141
  • Justyna Es Przyjaciółka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze bd z nimi wszystko dobrze i wyrośnie silny i zdrowy czlowieczek. Bardzo trzymam kciuki!!

dxomx1hpkba1kbxd.pngdxomx1hpdbmw4l7z.png
    0d1ys65go0zad7r2.png[/
  • mania Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku nie mogę powstrzymać łez. Brawo dla Dziewusi za wszystko co zrobiła, jest już mamą! Teraz Synek musi walczyć. Ja wierzę, od początku wierzyłam, że będzie dobrze. Pozdrów Ją i Michałka od nas.

Jakie to maleństwo pomyśleć, że nasze Bąble są dwa razy większe.

fabdorota lubi tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • triste Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej co za wiadomość, mocno trzymam kciuki za maluszka i mamusie <3

ckai9jcg2r8f85gp.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a ja z wrażenia zapomniałam DZISIAJ ZACZYNAMY TRZECI TRYMESTR!!!

Rotenkopf lubi tę wiadomość

ania0141
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Dziewczyny!
    Właśnie dostałam informację, że 24h temu Dziewussia urodziła Michałka!
    800g i 34cm! <3

Wczoraj juz przeczytałam tą wiadomość ale po prostu nie umiałam nic napisać.

To Maleństwo ma wielką wole walki. Musimy wierzyć ze bedzie dobrze. Tyle tu padło ciepłych słów. Na pewno kazda z nas bedzie o nich myśleć. Dziewussia, wracaj do formy, synek na pewno sobie poradzi!

• fabiola Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Dziewczyny!
    Właśnie dostałam informację, że 24h temu Dziewussia urodziła Michałka!
    800g i 34cm! <3

Łzy same popłynęły i cieźko je powstrzymać. Trzymam z całych sił kciuki za Michałka, oby szybko rósł i wyrósł na cudownego młodego człowieka :)

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf a czy będziesz na pierwszej stronie wpisywać też tydzień ciąży w którym się dzieciaki urodziły?

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • _Saszka_ Przyjaciółka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewussia gratulacje, trzymam za Was mocno kciuki, dacie radę, w końcu kto, jak nie Wy? :)
    Strasznie nas wzruszylas od rana.

• malala Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewusia! Co za wiesci z rana! Trzymam kciuki najmocniej za Twojego Okruszka, jesteście bardzo dzielni! :)

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj miałam jechać zobaczyć wózek,ale tak się zle czułam,że nie byłam w stanie,bardzo bolało mnie pod żebrami-to był ból połączony z pieczeniem-może za duzo się nachodziłam po tak długim leżeniu,no i usnęłam z tego bólu...jak sie obudziłam to wózek stał już w mieszkaniu,mój mąż był przeciwny a jednak się skusił.jest w stanie idealnym,nie ma żadnych śladów użytkowania,zero plamek,przetarć,rys ...udało się kupić go za niewielkie pieniądze bo aż 370zł,patrzę na niego i się oswajam z nim.w pierwszym momencie przeraziła mnie jego wielkość,porównałam go,że wyglada jak traktor,ha ha ha ,ale dzisiaj już lepiej,jest bardzo ciężki ale prowadzi się jak piórko.na olx jest identyczny nowy za 1015zł.passo2w1-szaro-niebieski

ania0141
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)
    Dziewussia trzymam mocno zaciśnięte kciuki za Michałka :-) Musi chłopak dać radę :-) wracaj szybko do siebie mamusiu :-)

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania0141 no faktycznie śmieszne pieniążki :-) Nawet jeśli okaże się że tylko gondolka jest ok, to i tak za taką kaskę. I jak waga Ci nie przeszkadza to już w ogóle super :-) Ja jestem zwolenniczką kupowania używanych wózków, zwłaszcza że można za fajne pieniążki kupić markowe :-)

• Endzis Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej co za wiadomość. Ogromne kciuki dla Dziewusi i Michałka! Niech szybciutko i ładnie rosnie!

f2w3s65gpeorv80s.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spacerówka jest ok-ku mojemu zaskoczeniu,ponad tysiąc zaoszczędzony na wózku.nosić go nie będę ,mieszkamy na parterze.byłam przekonana,że wózka do maja nie kupię i może by tak było,gdybym nie została postawiona przed faktem dokonanym...powiem szczerze,że wybór nowego wózka jest ciężki,jest ich mnóstwo a tym bardziej dla tak zielonej w tym temacie osoby jak ja,co innego jak ktoś ma małe dziecko i jakieś porównania.cały czas marudziłam do męża,że z wózkiem to będzie jak z moją sukienką do ślubu cywilego...kupiłam 5 i dopiero ta ostatnia pasowała mi pod każdym względem,bo tym 4 wcześniejszym po dłuższym namyśle zawsze czegoś brakowało-tylko z tą różnicą że sukienki kosztowały sporo mniej...

ania0141
  • Andrea20 Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, o jaa dziewussia gratulacje i życzę wam dużo zdrowka i siły. Na pewno jesteście w dobrych rekach :)

Ja jeszcze w szpitalu nie wiele mi mówią, ale ogólnie wyniki morfologii im sie nie podobają mam anemię, lekarz się dziwil ze od 13 tygodnia nie miałam zalecanych badan krwi, i jeszcze chcą mnie poobserwować na ktg bo jakieś tam skurcze ich zaniepokoiły i moje dziecię czasami ma tętno 220 a po 5 minutach 110 i tak mu dziwnie skacze.

dqpr3e5e7c3z43yz.png
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacjie dla dziewusi i kciuki za Michasia...i mamy pierwsza kwietniowke :)

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • malala Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania czyli mąż sie spisał, zadecydował xa Ciebie i na pewno będziecie zadowoleni :) sporo zaoszczędziliście :)

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny rozważające zakup leżaczków czy brałyście pod uwagę kołyski typu Milly Mally?wydaje mi się dosyć praktyczna,do piątego miesiąca zastępuje śmiało łóżeczko,wózek czy leżaczek.myślę,że jest idealna do małego mieszkania chociaż nie tylko...

ania0141
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewussia, gratuluję narodzin synka <3. Maluszek na pewno będzie dzielnie walczył i teraz już pięknie będzie nabierał sił :*. Dużo zdrówka dla Was wszystkich kochana :*
    Andrea20 wrote:
    Hej dziewczyny, o jaa dziewussia gratulacje i życzę wam dużo zdrowka i siły. Na pewno jesteście w dobrych rekach :)

Ja jeszcze w szpitalu nie wiele mi mówią, ale ogólnie wyniki morfologii im sie nie podobają mam anemię, lekarz się dziwil ze od 13 tygodnia nie miałam zalecanych badan krwi, i jeszcze chcą mnie poobserwować na ktg bo jakieś tam skurcze ich zaniepokoiły i moje dziecię czasami ma tętno 220 a po 5 minutach 110 i tak mu dziwnie skacze.
    Na prawdę gin nie zlecał Ci takich badań na wizyty? Wydaje mi się że to standard, że mocz i morfologia wymagana jest na każdą wizytę. Zdrówka dla Was :). A skurcze niech spadają - na nie przyjdzie jeszcze pora :P

Andrea20 lubi tę wiadomość

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
‹‹ 677 678 679 680 681 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ