Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy u Was też tak leje od rana-masakara...
Dziś ma przyjechać łóżeczko i materac dla Niuni jejku jak ja się cieszę jak małe dziecko
Ja mam zasypkę alantan w razie czego chyba Altek ona się nazywa. Ale najlepsza o dziwo jest mąka ziemniaczana. -
MagSz wrote:Do skóry atopowej polecam też mydło biały jeleń. Dla mnie super.
Ja dziś chce iść na zakupy - mam ochotę kupić coś sobie (marzę o jasnych jeansach ciazowych) i dla małej żeby mieć już spokój z zakupami dla Lili, ale zobaczę jak mi się to uda bo mam iść z moim dzieciem a to już wyprawa :pWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 10:09
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Kamaa trzymaj się w szpitalu, jesteś pod opieką lekarzy i na pewno będzie wszystko dobrze.
Wiolcia współczuję przeżyć i życzę wiele spokoju...
Dziewczyny po wizytach gratulacje
Ją nadal walczę z grypą a właściwie z uporczywym kaszlem. Zaczęłam wczoraj inhalację solą fizjologiczną i około 1 w nocy w końcu usnęłam. Zaraziłam męża i siedzi że mną na zwolnieniuMam nadzieję, że w końcu mi przejdzie bo boję się o Malutką. Czy kaszel może jej zaszkodzić?
-
Wiolcia, współczuję ciężkich przeżyć, najważniejsze, że z małą wszystko ok.
Kamaaa trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i żebyście jak najszybciej byli w domu
Ja wczoraj wizytowałam u diabetologa, przez 3 tygodnie miałam tylko jedno przekroczenie, mimo że w ostatni weekend popłynęłam z dietą - pizza (tak, tak narobiłyście mi strasznej ochoty i nie mogłam się powstrzymać), rosołek, ciacho... a wszystkie pomiary w normie. Zaczęłam się zastanawiać, czy z moim glukometrem wszystko ok, no ale lekarz powiedział, że po prostu nie jestem trudnym przypadkiem, mogę zmniejszyć liczbę pomiarów, ale cały czas obserwować.
Dziś rano udało mi się jeszcze w Lidlu upolować stanik dla siebie i pajacyk dla Wojtusia.
Co do kąpieli, ja na początek też zaopatruję się w Hippa - jeżeli macie blisko siebie Superpharm i kartę Lifestyle Mamy Dzieci, to teraz jest promo na Hipp -35%. -
A ja dzisiaj wybrałam się sama w trasę ponad 50km autem... Nie byłoby w tym nic strasznego, że w pewnym momencie wziął mnie taki śpioch, że myślałam, że nie dojadę na miejsce
Jedno mnie cieszy, że wychodzi na to, że mój synuś śpi tak jak ja śpię. Nie wstaje przed 8, największą ruchliwość ma koło 9, potem drzemka itd. Jest to jakieś pocieszenie, że po porodzie też będzie taki grzecznyno i co raz częściej widzę, że reaguje na dotyk mojej ręki
-
Panda80, w 14tc tez bylam chora i wtedy pytalam lekarza o kaszel. Powiedziano mi ze to nie szkodzi dziecku juz na tym etapie. Ale tez mnie to stresowalo i starałam sie tłumić odruchy kasłania.
U mnie tez pogoda beznadziejna, ciśnienie chyba niskie bo nie mam sily się podnieść z łóżka. A moze to po wczorajszym aktywnym dniu dzisiaj organizm sie domaga odpoczynku.panda80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBułka z kiełbasą i kawa do tego - takie rzeczy tylko w ciąży
W Biedrze są herbatki Hipp za 4 zeta - koperek lub rumianek.
Też słyszałam o tych wirusach i mam zakaz chodzenia do galerii handlowych i kościoła, bo tam jest największe prawdopodobieństwo złapania czegoś...Karolina_Ina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jamniczakuchnia wrote:Dostałam powera - idę prasować ciuchy małego
I przy okazji obejrzę sobie te Porody na ipli.
ale ile łez wylałam na te 3 odcinki to nie wiem czy mi wystarczy na resztę
-
Iwonkaaa wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/65313b16ac75.jpg
Deserekja od dwóch tygodni MARZĘ o pączku...idę kawę chociaż sobie zrobić choć z mlekiem sojowym czy migdałowym to nie to samo
panda80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny