Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Andrea wspólczuję choróbska! Ja kończe jutro antybiotyk a ucho dalej boli i do tego coś z niego cieknie ;/ jutro chyba znów do lekarza pójdę.
Szyłam!Tata przyszedł z maszyną i mi tłumaczył co i jak, bo ja nigdy nic nie szyłam na maszynie - jak już to ręcznie.
http://static.pokazywarka.pl/i/6365235/544650/poduszka.jpg
Uszyłam dziś tylko poduszkę, na więcej nie miałam siływ planach jest jeszcze do tego kołderka też z wypełnieniem, komplet do wózka w inny wzór i jeden duży kocyk też inny wzór
Nie jest idealna ta podusia, ale satysfakcje mam!ania0141, fabdorota, Ameiva, Niuninka, kamaaa, jamniczakuchnia, _Saszka_, Larisa, Endzis, panda80, wiecznie, Kinga., Lanusia93, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane
Dziewczynki, będzie SYN
Z małym wszystko ok, serce pika, główka idealnie jak na wiek
Zdjęcia nie mam, ale siusiak jak malowanyNie ma mowy o pomyłce
Z niedoszłej mamy kwietniowej, staje się z każdym dniem coraz bardziej mamą lipcową
Trzymam za Was wszystkie kciuki mocniutko!MagSz, Straciatellaa, ilonia1984, kamaaa, jamniczakuchnia, Aleksandrakili, fabdorota, Niuninka, Wiolcia1405, Iwonkaaa, mania, jaskra, _Saszka_, ania0141, Larisa, dichlieb, panda80, Endzis, Karatka81, wiecznie, Dobson, Ameiva, Funky09, Mynia, Lanusia93, Kawuszka, fabiola, Rotenkopf lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Dzień dobry
Andrea lepiej niech Cię do końca wylecza w tym szpitalu. Wiem, ze w domu najlepiej ale dla maleństwa jesteśmy gotowe na wiele poświęceń.
Malika gratuluje synka! Niedługo po nas będziesz tulić swoje dzieciątko!
Anastazja daj znać jak sis czujecie? Nadal jesteście w szpitalu?
Rotenkopf mam nadzieje ze przetrwalas jakoś wczorajszy dzień?
U nas dzisiaj malowanie... A później panele i będzie po największym bałaganie.
Chłopaki z ekipy remontowej się uwineli wcześniej niż było planowane, bo wspomniałam ich szefowi ze mogę urodzić wcześniej hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 07:28
malika89 lubi tę wiadomość
-
Malika gratulacje
Dziewczyny, kurujcie się jak najszybciej. Ta nasza końcówka ciąży przypadła w okresie chorobowym, musimy się pilnować.
Upieklam wczoraj sernik bez cukru, nie wygląda zbyt apetycznie, ale ponoć smakuje normalnie (info od mojego M, bo ja jeszcze nie próbowałam).
Miłego dnia dziewczynymalika89 lubi tę wiadomość
-
dzisiaj o 16 mam wizytę,która dopisuje się na listę wizytujących?,bo jak dobrze pamiętam to kilka nas jest.wiecie co z moją pamięcią jest tragicznie nie wspominając o koncentracji,ta to już wogóle na poziomie zerowym.kochane jak zwykle proszę o kciuki...
Karolina_Ina, fabdorota, panda80, Endzis, _Saszka_, Kinga., jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
ania0141 -
nick nieaktualnyHej, Dziewczynki, dzieki za pamięć ;* dałam radę, myślałam, że będzie gorzej. Fakt faktem po południu zaczęły schodzić ze mnie nerwy i się jakoś dziwnie czułam, taki straszny niepokój miałam w sobie, mąż się zastanawiał czy przypadkiem w nocy niepojedziemy rodzić ale jak widać jestem w dwupaku
Mam nadzieję, że wieczorem znajdę czas żeby wszystko dokładnie nadrobić i zaktualizować, jesteście kochane, że nie jesteście złe na mnie za ten poślizg.
Ps. Dzisiaj wizytuje
Malika, super wieści! :*fabdorota, ania0141, panda80, _Saszka_, Karatka81, Dobson, jamniczakuchnia, katka/85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf nie mamy prawa być zle !!! Oprócz nas masz życie prywatne jak każda z nas a forum nie ucieknie... My wiemy że zawsze wrócisz :* trzymam kciuki za wizytę :*
Ania trzymamy kciuki
Ja dzisiaj na paznokcie ale mam dylemat co robić... muszę je pokryć żelem bo niestety jestem strasznym gryxoniem i żre je strasznie jak są "gołe" ... Ale znowu myśl ze to już końcówka o wszystko może się wydarzyć...
Ja już po śniadaniu... robię kawkę i będę musiała ruszyć się z domu a zadko teraz to robię bo nie jeżdżę już raczej autem ale...
Mały tak wierzba ze normalnie łzy w oczach mam bo jakoś wzrusza mnie to jak te istotki muszą szukać sobie zajęcia w brzuszku bo już są takie mądre... Tak bardzo kocham tą Kruszynke :*:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 08:10
ania0141, Karatka81, Dobson lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Malika bardzo się cieszymy :*
Kurujcie się chore mamusieJa też jakaś zasmarkana
ale nie jest źle
REMONT SKOŃCZONY!!hura strasznie się cieszę
tzn. jeszcze cokoliki i gotowe ale to 20min roboty :p
Teraz tylko wnosić meble i czekać na Antosia :p
Dziś mam egzamin ostatni póki co :p taki mam stres, że śmieje się,że jeszcze tej babeczce tam urodzę ze strachu :p Może weźmie pod uwagę, że w ciąży jestem i mnie długo meczyć nie będzie :p haha ahhh ja naiwna :p
Rotenkopf dobrze, że u Ciebie wszystko okeya poród narazie jeszcze zostaw na chwile chociaż hihi :*
fabdorota, _Saszka_, ania0141, Karatka81, jamniczakuchnia, malika89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malika, ekstra:* Gratulacje Kochana!
Ciążowe sny love!- dzisiaj w nocy Jan Paweł II odwiedził mnie w szpitalu po porodzie. Pytał, czy mamy jakieś problemy i zwierzylam mu się, że z KP trochę, bo mleka mało. A on mi na to, że powinnam wino pić, to wtedy wszelkie kłopoty z karmieniem znikną
Skąd to się w głowie bierze?
Miłego!Aleksandrakili, jaskra, Dobson, jamniczakuchnia, essentiel, Szotka, malika89, karola91, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia to tylko wyniki
ja na swoją ciąże póki co, nie mogę narzekać. Raz wpadłam w anemie bo za bardzo wpadłam w wir pracy , ale po miesiącu z niej już wyszłam. A teraz na końcówce to wiadomo, organizm wariuje. Mój kręgosłup też nie jest przygotowany do dźwigania dodatkowych 2 kg
bo ja zawsze kosciotrupa przypominałam, a teraz moja szefowa się śmiała, że nigdy nie widziała tak chudej kobiety w ciąży...