X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andrea wspólczuję choróbska! Ja kończe jutro antybiotyk a ucho dalej boli i do tego coś z niego cieknie ;/ jutro chyba znów do lekarza pójdę.

Szyłam! :P Tata przyszedł z maszyną i mi tłumaczył co i jak, bo ja nigdy nic nie szyłam na maszynie - jak już to ręcznie.

http://static.pokazywarka.pl/i/6365235/544650/poduszka.jpg

Uszyłam dziś tylko poduszkę, na więcej nie miałam siły :D w planach jest jeszcze do tego kołderka też z wypełnieniem, komplet do wózka w inny wzór i jeden duży kocyk też inny wzór :D

Nie jest idealna ta podusia, ale satysfakcje mam! :P

ania0141, fabdorota, Ameiva, Niuninka, kamaaa, jamniczakuchnia, _Saszka_, Larisa, Endzis, panda80, wiecznie, Kinga., Lanusia93, Rotenkopf lubią tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • malika89 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :)

Dziewczynki, będzie SYN <3

Z małym wszystko ok, serce pika, główka idealnie jak na wiek :)

Zdjęcia nie mam, ale siusiak jak malowany ;) Nie ma mowy o pomyłce :)

Z niedoszłej mamy kwietniowej, staje się z każdym dniem coraz bardziej mamą lipcową :)

Trzymam za Was wszystkie kciuki mocniutko!

MagSz, Straciatellaa, ilonia1984, kamaaa, jamniczakuchnia, Aleksandrakili, fabdorota, Niuninka, Wiolcia1405, Iwonkaaa, mania, jaskra, _Saszka_, ania0141, Larisa, dichlieb, panda80, Endzis, Karatka81, wiecznie, Dobson, Ameiva, Funky09, Mynia, Lanusia93, Kawuszka, fabiola, Rotenkopf lubią tę wiadomość

<3 Synek - 3740g i 61cm szczęścia <3 urodzony 40+1 tc.
    dqpr3e5ekt0iowfy.png
    Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc.
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malika gratulacje synka!! Trzymam kciuki za Was! :)

Dziś zaczynam 36 tc <3

ania0141, fabdorota, panda80, Endzis, Wilka, malika89, Lanusia93, Rotenkopf lubią tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 01:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje :)

malika89 lubi tę wiadomość

km5smg7yv4tozota.png
  • kamaaa Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 05:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od pół godziny nie śpie bo kaszle, wypluję płuca ;/. Lece dzisiaj do lekarza nie wiem na co liczyłam że tyle zwlekałam... Stara a głupia!

f2w3csqv1ok8ev24.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry... na tym etapie musimy bacznie przyglądać się zdrowiu bo rozwiązanie tuż tuż i zdrowie to podstawa... Kama do lekarza... ostatni dzwonek na leczenie... do porodu musimy iść silne !!! Nie będzie miejsca na sentymenty...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malika kochanie to ogromna radość... zleci szybciutko i będziesz w lipcu tulic swojego synusia :):) dużo zdrówka i spokojnego oczekiwania na spotkanie z Malenstwem :*

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Andrea lepiej niech Cię do końca wylecza w tym szpitalu. Wiem, ze w domu najlepiej ale dla maleństwa jesteśmy gotowe na wiele poświęceń.

Malika gratuluje synka! Niedługo po nas będziesz tulić swoje dzieciątko!

Anastazja daj znać jak sis czujecie? Nadal jesteście w szpitalu?

Rotenkopf mam nadzieje ze przetrwalas jakoś wczorajszy dzień?

U nas dzisiaj malowanie... A później panele i będzie po największym bałaganie.
    Chłopaki z ekipy remontowej się uwineli wcześniej niż było planowane, bo wspomniałam ich szefowi ze mogę urodzić wcześniej hihi ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 07:28

• _Saszka_ Przyjaciółka

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malika gratulacje :)
    Dziewczyny, kurujcie się jak najszybciej. Ta nasza końcówka ciąży przypadła w okresie chorobowym, musimy się pilnować.
    Upieklam wczoraj sernik bez cukru, nie wygląda zbyt apetycznie, ale ponoć smakuje normalnie (info od mojego M, bo ja jeszcze nie próbowałam).

Miłego dnia dziewczyny :)

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka,DZISIAJ ZACZYNAMY 32 TYDZIEŃ!Straciatella 4tygodnie za tobą,jak ja uwielbiam piątki!

_Saszka_, paprotka30, jamniczakuchnia, Lanusia93, Rotenkopf lubią tę wiadomość

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj o 16 mam wizytę,która dopisuje się na listę wizytujących?,bo jak dobrze pamiętam to kilka nas jest.wiecie co z moją pamięcią jest tragicznie nie wspominając o koncentracji,ta to już wogóle na poziomie zerowym.kochane jak zwykle proszę o kciuki...

Karolina_Ina, fabdorota, panda80, Endzis, _Saszka_, Kinga., jamniczakuchnia lubią tę wiadomość

ania0141
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, Dziewczynki, dzieki za pamięć ;* dałam radę, myślałam, że będzie gorzej. Fakt faktem po południu zaczęły schodzić ze mnie nerwy i się jakoś dziwnie czułam, taki straszny niepokój miałam w sobie, mąż się zastanawiał czy przypadkiem w nocy niepojedziemy rodzić ale jak widać jestem w dwupaku ;)
    Mam nadzieję, że wieczorem znajdę czas żeby wszystko dokładnie nadrobić i zaktualizować, jesteście kochane, że nie jesteście złe na mnie za ten poślizg.
    Ps. Dzisiaj wizytuje :)

Malika, super wieści! :*

fabdorota, ania0141, panda80, _Saszka_, Karatka81, Dobson, jamniczakuchnia, katka/85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 13:02

ania0141 lubi tę wiadomość

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina Ina-lubię to że wizytujesz razem ...a nie wyniki!

ania0141
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf nie mamy prawa być zle !!! Oprócz nas masz życie prywatne jak każda z nas a forum nie ucieknie... My wiemy że zawsze wrócisz :* trzymam kciuki za wizytę :*

Ania trzymamy kciuki :)

Ja dzisiaj na paznokcie ale mam dylemat co robić... muszę je pokryć żelem bo niestety jestem strasznym gryxoniem i żre je strasznie jak są "gołe" ... Ale znowu myśl ze to już końcówka o wszystko może się wydarzyć...

Ja już po śniadaniu... robię kawkę i będę musiała ruszyć się z domu a zadko teraz to robię bo nie jeżdżę już raczej autem ale...

Mały tak wierzba ze normalnie łzy w oczach mam bo jakoś wzrusza mnie to jak te istotki muszą szukać sobie zajęcia w brzuszku bo już są takie mądre... Tak bardzo kocham tą Kruszynke :*:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 08:10

ania0141, Karatka81, Dobson lubią tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Malika bardzo się cieszymy :*

Kurujcie się chore mamusie :) Ja też jakaś zasmarkana :/ ale nie jest źle :)

REMONT SKOŃCZONY!! :D hura strasznie się cieszę :) tzn. jeszcze cokoliki i gotowe ale to 20min roboty :p
    Teraz tylko wnosić meble i czekać na Antosia :p

Dziś mam egzamin ostatni póki co :p taki mam stres, że śmieje się,że jeszcze tej babeczce tam urodzę ze strachu :p Może weźmie pod uwagę, że w ciąży jestem i mnie długo meczyć nie będzie :p haha ahhh ja naiwna :p

Rotenkopf dobrze, że u Ciebie wszystko okey :) a poród narazie jeszcze zostaw na chwile chociaż hihi :*

fabdorota, _Saszka_, ania0141, Karatka81, jamniczakuchnia, malika89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytyjące :)

Ja dziś 34tc zaczynam :D już bliiiiżej niż dalej hehe

ania0141 lubi tę wiadomość

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili kciuki za egzamin

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

ania0141
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malika, ekstra:* Gratulacje Kochana!

Ciążowe sny love!- dzisiaj w nocy Jan Paweł II odwiedził mnie w szpitalu po porodzie. Pytał, czy mamy jakieś problemy i zwierzylam mu się, że z KP trochę, bo mleka mało. A on mi na to, że powinnam wino pić, to wtedy wszelkie kłopoty z karmieniem znikną:D
    Skąd to się w głowie bierze?;)

Miłego!

Aleksandrakili, jaskra, Dobson, jamniczakuchnia, essentiel, Szotka, malika89, karola91, Lanusia93 lubią tę wiadomość

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania to tylko wyniki :) ja na swoją ciąże póki co, nie mogę narzekać. Raz wpadłam w anemie bo za bardzo wpadłam w wir pracy , ale po miesiącu z niej już wyszłam. A teraz na końcówce to wiadomo, organizm wariuje. Mój kręgosłup też nie jest przygotowany do dźwigania dodatkowych 2 kg :) bo ja zawsze kosciotrupa przypominałam, a teraz moja szefowa się śmiała, że nigdy nie widziała tak chudej kobiety w ciąży...

‹‹ 905 906 907 908 909 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ