Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
madziutek 23, będziesz mieć normy podane są one bardzo szerokie. Ja w 5t6d miałam 30 tys., ale najważniejszy jest przyrost a nie pojedynczy wynik..
ilonia1984, świetnie, że wszystko ok
Aleksandrakili, strasznie Ci współczuję tego, jak zostałaś potraktowana i to w szpitalu, w którym pracujesz. Niestety niektórzy lekarze to straszni frustraci.. Straszny burak. -
Funky09 wrote:Dzisiaj dostałam swoją poduchę dla ciężarnych. Coś czuję, że zakoleguję się z nią na dłużej niż okres 9 miesięcy po prostu poducha jest strasznie wygodna
Jestem rok po porodzie, a dalej z poduchą śpię Super sprawa, bo wcześniej kładłam kołdrę między nogiAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
Witajcie.Jak tam samopoczucie Wasze.Ochłodziło się więc lepiej się czuje.A tak poza tym to czekają nas urodziny synów. Pierwsze 24.08,a drugie 1.09 .Planuje zrobić samodzielnie torty,hmm zobaczymy.Oprócz mdłości codziennych,senności, bólu brzucha to przyszły jakieś dziwne niechęci np.do pieczarek,boczku..Obrazu mnie mdli.Pozdrawiamhttps://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
jaskra wrote:Funky09, skąd poducha? Też planuje zakup. Obdcnie kot ciągle podkrada mi moją najwygodniejszą poduszkę. Co rano budzę się na skrawku poduszki z kotem przy głowie. Tej ciążowej na pewno nie będzie zawłaszczać
Zamówiłam przez allegro, super mami- mają też normalną, swoją stronę internetową. Ja swojego psa już oduczyłam spania w łóżku, serce mi czasami pęka, ale musiałam myśleć przyszłościowo.
-
monia_em wrote:Dziewczyny, a jak jest faktycznie z tym crl i biciem serca? Czy faktycznie jest ono dopiero od 5mm?
agulas lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Na wizycie w środe tez bym chciała juz usłyszec..to zawsze człowiek spokojniejszy...
Ania ja tez mam buty..i cały strój odzieży termoaktywnej a nawet 2....musze zapytac o to lekarza, w ogóle musze pytania na kartce zapisac bo pewnie zapomne połowe. -
Hej
wczoraj byłam na 1 wizycie
maluszek ma 7mm serduszko pięknie biło .
Z tych mniej fajnych wiadomosci to taka że mam krwiaka i przez miesiac mam
wypoczywać zwolnienie z pracy i dał luteine i podobno ma się wchłonąć..
wczoraj byłam przerażona załamana ale dziś myśle bardziej pozytywnie że wszystko bedzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 07:56
agulas, Endzis, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:Ilonia u mnie podobnie dziś a do tego jestem głodna ale nic nie jestem wstanie tknąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 07:59
MagSz lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016