Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Rotenkopf wrote:1) Na wizycie 2 lipca (wg zdjęcia 7+0) Maleństwo miało już 0.93cm a teraz w szpitalu przy 7+0 Okruszek miał (dopiero?) 0,8 cm. Co o tym sądzicie?
Moim zdaniem - i tak też mi z tymi wymiarami gin tłumaczyła - wszystko zależy kiedy była owu? czy się nie przesunęła? i parę innych składowych. Także tutaj bym się w ogóle tego nie czepiała. Zwłaszcza, że NIGDY w tym samym tygodniu dwa zarodki nie będą miały takiej samej wielkości.ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny chciała bym do was dołączyć, jestem w drugiej ciąży, mam już cudowną córeczkę a teraz czekam na rodzeństwo dla niej termin porodu mam wyznaczony na 7 kwietnia, pojawiły się u mnie komplikacje niestety i jestem już na L4, pozdrawiam was
Ameiva, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Olina wrote:praca do 7,5 miesiaca super a co robisz jesli mozna zapytac? ja to absolutnie miałam zakazane iśc do pracy, chcieli mi wypisać zasiwadczenie, ze jetem w ciąży i zakaz noszenia do 5kg..ogólnie babka mi powiedziała, że pownnam wykonuwac prace lekka i bezstresowa..a u mnie w pracy to ani lekka, ani bezstresowa do tego trzeba pracowac za 3osoby
Jestem nauczycielka języka angielskiego pod koniec było ciężko. Pracuje prywatnie wiec kończyła prace o 20.15 co mnie mordowali, ale w domu bym raczej nie wysiedziala;) -
klaudynaaa2 wrote:cześć dziewczyny chciała bym do was dołączyć, jestem w drugiej ciąży, mam już cudowną córeczkę a teraz czekam na rodzeństwo dla niej termin porodu mam wyznaczony na 7 kwietnia, pojawiły się u mnie komplikacje niestety i jestem już na L4, pozdrawiam was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:50
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Rotenkopf spokojnie. Owu mogla byc pozniej, zagniezdzenie pozno. I widzicie. Czeste usg to niepotrzebny stres.
Larisa przepraszam wiec
Klaudyna zaraz Cie dodam
Monia u mnie nie ma problemu. Siostra i ciotka w miastach po 15tys kupuja bez problemu
Ja robie lampy wkladam kabelki zeby dziala. Robota prosta, wolna i liniowa. W srodku mnie postawia to nawet lamp nosic nie bede musiala -
nick nieaktualny
-
Rotenkopf ja miałam poodbnie, byłam 2 razy na usg i tez myslslam, ze za 2 razem ciaza bedzie starsza,a tu niespodzianka ale nie przejmuej sie bo faktycznie mogło sie cos przesunać.
Ja to sie jeszcze martwie swoja tarczyca, bo mam niedoczynnosc i biore euthyrox 50na25 teraz w czerwcu miałam wynik 2,3 wiec noby dobrze, ale endo mam dopiero 2 wrzesnia, mam nadzieje ze wszytsko bedzie ok
Czy któras z was sie leczy na niedoczynnosc?? -
Ilonia u nas zachodniopomorskie miasteczko fo 25 tys. Na prawdę nie wiedziałam że tak jest u Was bo jak pisałam u nas różni się wizyta jakością zdjęcia Wiec zwracam honor
Ala, siostra ma quinny i sobie chwali modelu Ci nie podam. Ja po synku mam wózek x-lander chwalę sobie bardzo bardzo spacerówka baby desing tak zwana kanapka.
Ja teraz musze leżeć do 30 mam macierzynski, 31 idę na wizytę i po zwolnienie lekarskie. Pracuje w lasach i tęskno mi .. z drugiej strony synek w domu -
Olina ja! I w UK niby mam wszystko ok a ft ktores grubo ponizej 50%. We wtorek mam krew i moze sie czegos dowiem. Ja od razu z 25 na 37.5 podskoczylam. Boje sie czasem, ze zabijam seoje dziecko, ale biore Encorton.
Monia po 15tys mieszkancow i to w Polsce. Tutaj licze na to, ze w koncu mi przepisza. Juz nawet nie o kase chodzi, ale o to ze leki moga gdzies stanac. -
Wiolcia a spacerowke ma z takim smiesznym palakiem czy taki pelny precik bardziej? Ja do rodzicow oczywiscie uzywke. Ja chce albo Teutonie BeYou albo Bebecar tylko nie wiem jaki model. Na Bebe nie wchodzi MaxiCosi a mi potrzebny taki bo Recaro chcemy.
-
ja robiłam ost ft4 i bylo w porządku;-) martwie sie troche bo ost endo kazal mi brac codziennie 50 przez miech i pozniej wrocilam do powrotnej dawki, gdzie dowiedziałam sie o ciazy mam nadzieje, że nic sie nie stanie, bo z 2 str wujo nie kazał mi brac 50 bo mam w normie wiec to za duzo(wujo jest tez lekarzem) no nic musze poczekac do nastepnej srody!
-
Olina wrote:Rotenkopf ja miałam poodbnie, byłam 2 razy na usg i tez myslslam, ze za 2 razem ciaza bedzie starsza,a tu niespodzianka ale nie przejmuej sie bo faktycznie mogło sie cos przesunać.
Ja to sie jeszcze martwie swoja tarczyca, bo mam niedoczynnosc i biore euthyrox 50na25 teraz w czerwcu miałam wynik 2,3 wiec noby dobrze, ale endo mam dopiero 2 wrzesnia, mam nadzieje ze wszytsko bedzie ok
Czy któras z was sie leczy na niedoczynnosc?? -
ciekawe jaką mi da...mysle, ze 50 bede musiała brać ciagle...a jak ost u niego byłam i powiedzialam, ze ost tsh mialam 3 coś to sie oburzył, ze to za duzo na moj wiek, a przeciez norma to do 4 wiec nie rozumiem go;/
to faktycznie teraz spora, ale jezeli to ma byc dobre dla dzidzi no to musi tak byc co nieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 22:13
-
Olina bo za duzo!!!!! I to duzo!!! Normy sa do dupy. Dla ciazy to max 1.5 a najlepiej 1!!!! Ile masz lat? Mi kazala zejsc do 1 przed ciaza. Nie wiem ile bylo. Zawsze tsh mialam w normie tylko % sie nie zgadzaly. Ja dziekuje mojej lekarce za to, ze to zauwazyla. Gdyby nie ona to po ciazy z tarczycy by wiory zostaly.
-
nick nieaktualnyOlina ja biorę euthyrox 50 od kiedy powiedziałam endo, że się staram o dziecko i teraz jak zaszłam a tsh mam w normie idę 1 września na wizytę zbada mnie bo wiadomo, w ciąży tarczycę trzeba kontrolować tym bardziej u mnie jak było krwawienie i plamienia mam zrobić jeszcze teraz tsh, anty-TPO i TG
co do pracy to jak jak napisałam jestem od 5 tyg na L4 przez to zaczęłam krwawić później plamić ciąża zagrożona, teraz jest poprawa ale muszę się oszczędzać i uważać na to co robię, prace miałam dość ciężką duży ruch, dźwiganie, dostawy, palety, ciężki towar, stanie ciągłe, jedna przerwa w mojej sytuacji praca odpada, dziecko najważniejsze, muszę teraz o nie dbać i tak mam w domu córeczkę i nie mogę się położyć i nic nie robić ale ograniczam się jak tylko mogę -
Wiolcia1405 wrote:Ilonia u nas zachodniopomorskie miasteczko fo 25 tys. Na prawdę nie wiedziałam że tak jest u Was bo jak pisałam u nas różni się wizyta jakością zdjęcia Wiec zwracam honor
Ala, siostra ma quinny i sobie chwali modelu Ci nie podam. Ja po synku mam wózek x-lander chwalę sobie bardzo bardzo spacerówka baby desing tak zwana kanapka.
Ja teraz musze leżeć do 30 mam macierzynski, 31 idę na wizytę i po zwolnienie lekarskie. Pracuje w lasach i tęskno mi .. z drugiej strony synek w domu