Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ameiva wrote:witajcie mamuski my dzis mamy wizyte u gina, moze uda sie cos zobaczyc:) od kilku dni czuje bol w pachwinach i spojeniu łonowym, chodze jak polamana, cos podobnego czulam pod koniec ciazy, dziwne ze teraz mnie cos takiego zlapalo ;/
Ameiva lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
Witam się i ja z Mazur... Jest pięknie 40 m od jeziorka... Wczoraj miałam kaplicę brzuch bolał mnie tak że myślałam że zacznę krwawic aż zrobiłam dziś test miałam jakieś obawy ten brzuch bolał mnie całą noc dziś cmi choć czuję go cały czas... Dzwoniłam do gina kazał brać nospe plus magnez... I 21.08 wizyta to bedzie 7 tc mam nadzieję że zobaczę serduszko już będę wtedy spokojniejsza...
A noi witam nowe dziewczyny....
Lenusia ma rację zanim się poznamy to minie pare dobrych miesięcy...[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Witam dziewczynki uaktualnilam liste, mozecie sprawdzic czy wszystko jest ok.
Ja obudzilam sie przed 6 na siusiu. Ledwo oczy otworzylam i juz mnie zmulilo. Okruch rosnie
Szukamy wozka do dziadkow, lekkiego i zwrotnego. Chcialam Quinny Buzz bo jedna reka idzie go prowadzic, ale za drogie. Znalazlam Graco Evo za cale 60f -
witajcie dziewczyny!
Ostatnia miesiączkę miałam 11 lipca. Zrobiłam dwa testy w odstępach kilkudniowych i wyszły pozytywnie. Byłam u lekarza ale nic nie widać... muszę poczekać jeszcze 2 tygodnie. Nie wytrzymam tyle czasu..
pozdrawiamAmeiva, sylwia.z lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Zajrzałam na pierwszą stronę, a tam już prawie 30 kwietniówek
Ponoć upały mają nam towarzyszyć do 25 sierpnia..., to jest już powoli nie do zniesienia. Zazdroszczę mieszkankom Pomorza, bo tam chyba nieco chłodniej : )
Dajcie znać dziewczyny, jak będziecie po wizytach.
Mnie dziś też brzuch boli i nastrój na huśtawce : /[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
dichlieb wrote:witajcie dziewczyny!
Ostatnia miesiączkę miałam 11 lipca. Zrobiłam dwa testy w odstępach kilkudniowych i wyszły pozytywnie. Byłam u lekarza ale nic nie widać... muszę poczekać jeszcze 2 tygodnie. Nie wytrzymam tyle czasu..
pozdrawiam
A kiedy byłaś u lekarza? Jeśli tuż po terminie spodziewanej @, to mogło być za wcześnie na pęcherzyk. Jeśli bardzo się niepokoisz, to możesz zrobić badanie z krwi - beta hcg - i powtórzyć po 48h.
Życzę pozytywnych myśli : )[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Pod tym linkiem znajduje się całkiem fajne zestawienie fotek z usg - czego możemy się spodziewać w poszczególnych tygodniach
www.baby2see.com/development/ultrasound_sonogram/first_trimester_scans.htmlmonia_em lubi tę wiadomość
[/url]
---
Okruszek (*) 12 tc.
-
Dichlieb - ja miałam. 12 lipca takze jestesmy w podobnym okresie:)
Patrzyłam na pierwsza stronę, ale nas tu duuzo:)
Po fajny pomysl z tymi zdjęciami usg w poszczególnych tygodniach, jak będę na laptopie, a nie Tel na pewno zobaczę!
o 14 wyniki bety, czekamy czekamydichlieb lubi tę wiadomość
-
dichlieb, to za wcześnie na USG, musisz uzbroić się w cierpliwość. Ja planuję USG 5t5d, nie licząc jeszcze na widoczną akcję serca. Marzę tylko żeby był widoczny zarodek w dobrym miejscu
małazłośnica, ja też miałam ostatnią @ 12.07dichlieb lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
ooo no proszę dobrze wiedzieć
ja jak odbiorę betę i będzie dobrze to zastanowię się na poważnie czy iść jutro do gina i powiedzieć, że martwią mnie te bóle-skurcze, wiem, że nic nie będzie widać, ale może mnie jakoś uspokoi, a przyjmuje tylko we wtorki kurcze -
Małazlosnica 4 tydz to z wczesnie na wizytę ja mam też takie bóle skurczowe wczoraj myślałam że nie dam rady ale przeszło jakoś mi dziś też czuję brzuch ale mniej nospa i magnez lekarz mi kazał ... Moja wizyta 21.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziewczynki sprawdzcie terminy prosze.
Ja ostatnia @ mialam 26 czerwca. Mdlosci mnie mecza i nie wiem jak sobie radzic. Chyba kupie ciasteczka imbirowe. Krakersy sie nie sprawdzaja. Moge jeszcze migdaly przegryzc. W telefonie mam ustawione przypomnienie o posilkach haha!
Wspolczuje Wam tych upalow chociaz ja bym chciala chociaz troche sloneczka a nie deszczu -
nick nieaktualny
-
Paulia87 wrote:Małazlosnica 4 tydz to z wczesnie na wizytę ja mam też takie bóle skurczowe wczoraj myślałam że nie dam rady ale przeszło jakoś mi dziś też czuję brzuch ale mniej nospa i magnez lekarz mi kazał ... Moja wizyta 21.
Hej,
wiem właśnie,że za wcześnie... martwią mnie tylko te bóle bo juz tak raz miałam i dostałam okres po 4 dniach ... ale testy były negatywne.
Biore magnez, a nospa jest bezpieczna tak na własną rękę ? bo się troche obawiam, mnie nie przepisywał lekarz, o mam w planie iśc dopiero 18.08.
Alicja92 - fajnie, że już serduszko słyszałas ! -
Alicja92 wrote:Dziewczynki sprawdzcie terminy prosze.
Ja ostatnia @ mialam 26 czerwca. Mdlosci mnie mecza i nie wiem jak sobie radzic. Chyba kupie ciasteczka imbirowe. Krakersy sie nie sprawdzaja. Moge jeszcze migdaly przegryzc. W telefonie mam ustawione przypomnienie o posilkach haha!
Wspolczuje Wam tych upalow chociaz ja bym chciala chociaz troche sloneczka a nie deszczu