Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
karolajna91 wrote:Cześć
Dziś zrobiłam teścik Wyszły 2 kreseczki
Wg obliczeń jestem w 5 tygodniu ciąży
Troszkę w szoku jestem, ale poroniłam samoistnie w lutym i moja radość trochę miesza się z obawami... nie wiem czy robić betę czy od razu zapisać się do lekarza?cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Lanusia93 wrote:karolajna91 gratulacje Beta nie jest żadną koniecznością, ale większość z nas robi. Jeśli masz możliwość umowic się niedługo do lekarza to on może dać Ci skierowanie
Ja jutro idę na wizytę i odbieram wyniki bety i proszę o kciuki żeby gin mnie przyjął. Nie jestem zapisana, bo rejestratorka wyznaczyła mi przecież wizytę na listopadLanusia93 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
monia_em wrote:daj spokój - trojaczki! Chyba bym zwariowała
jedno + dwulatek mi wystarczy dam szanse innym się wykazać -
Ameiva moja psiapsiółka ma syna 6 lat i blizniaczki 2 latki. Na początku było jej strasznie ciężko, rok wyjęty pewnie z życia. Ale teraz już jak dzieci starsze to łatwiej, a i rodzina fajna duża.
Jednak ja wolę jedno
Zobaczymy co z tego wyjdzie, bo moj M. mnie straszy, że u niego w pracy szef ma blizniaki, kolezanka biurko obok i teraz jakis serwisant. Oby nie wykrakał, bo go udusze:D -
karolajna91 wrote:kurcze, nie straszcie mój tata to bliźniak Ale podobno co 2 pokolenie jest większe prawdopodobieństwo ciąży bliźniaczej
-
Te upały Nas wykończą U mnie jak na razie tylko ból pleców więc nie jest najgorzej. Wszyscy mówią mi że będę miała bliźniaki, nie wiem skąd im się to wzięło bo u mnie w rodzinie nie ma bliźniąt ale to ich gadanie mnie przeraża... Nie wyobrażam sobie mieć 1,5 roczne dziecko i do tego bliźniaki.
[/url] -
jaskra wrote:ja póki co, oprócz bolesnych piersi i pobolewania podbrzusza, mam zero objawów. Ani nie mam zachcianek, ani mdłości.. Senna też ponad miarę nie jestem..
-
Straciatellaa wrote:a u mnie jakby były bliźniaki to bym się cieszyła taa:-) Wiadomo ciężko z 3 by bylo, ale wszystko da się ogarnąć. Dwa serca - dwa szczęścia