Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez jestem po poronieniu najpierw poszlam do lekarza po luteine poetm poszlam na bete i ja powtorzylam,zeby zobaczyc czy dobrze przyrasta i jutro juz z wynikami wszystkimi ide do lekarza i na 1 usg ;)po poronieniu,powinno sie zglowsic do lekarza jak najszybciej,przynajmiej moj tak mowil i byc pod katrola od poczatku wiec ja bym poszla do lekarza,ale mozesz robic w miedzyczasie bete zeby byc spokojniejsza,ze dzidzia sie dobrze rozwijakarolajna91 wrote:Cześć

Dziś zrobiłam teścik
Wyszły 2 kreseczki 
Wg obliczeń jestem w 5 tygodniu ciąży
Troszkę w szoku jestem, ale poroniłam samoistnie w lutym i moja radość trochę miesza się z obawami... nie wiem czy robić betę czy od razu zapisać się do lekarza?
cykl pp.Udalo sie Zosia 
wkoncu z nami
16.04.2016
-
Bedziemy trzymac kciuki....za mnie tez jutro o 16 zaciskajcie mocno kciuczkiLanusia93 wrote:karolajna91 gratulacje
Beta nie jest żadną koniecznością, ale większość z nas robi. Jeśli masz możliwość umowic się niedługo do lekarza to on może dać Ci skierowanie 
Ja jutro idę na wizytę i odbieram wyniki bety i proszę o kciuki żeby gin mnie przyjął. Nie jestem zapisana, bo rejestratorka wyznaczyła mi przecież wizytę na listopad
Lanusia93 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia 
wkoncu z nami
16.04.2016
-
moi sasiedzi maja troje dzieci, córeczke z pierwszej ciazy i blizniaki z drugiej, miedzy nimi jest tylko 15 miesiecy roznicy. Chlopcy maja teraz po 2 latka a coreczka 3,5. Cala 3 jezdzi na spacery w wozkach wiec sasiadka sama z nimi nie ma szans nigdzie sie ruszyc. Codziennie praktycznie jest u niej tesciowa z tesciem i pomaga, kilka razy w tygodniu przychodzi tez niania. Jednym slowem masakra. Jak bylam wczoraj na usg modlilam sie tylko zeby byl jeden dzidzius a ze u mojego meza w rodzinie byly juz bliznieta to bylo ryzyko...co innegpo jak blizniacza ciaza trafia sie jako pierwsza ale ja mam juz synka w domu i z 3 nie dalibysmy rady finansowo tym bardziej ze splacamy kredyt za mieszkanie ;/monia_em wrote:daj spokój - trojaczki! Chyba bym zwariowała

jedno + dwulatek mi wystarczy
dam szanse innym się wykazać

-
Ameiva moja psiapsiółka ma syna 6 lat i blizniaczki 2 latki. Na początku było jej strasznie ciężko, rok wyjęty pewnie z życia. Ale teraz już jak dzieci starsze to łatwiej, a i rodzina fajna duża.
Jednak ja wolę jedno
Zobaczymy co z tego wyjdzie, bo moj M. mnie straszy, że u niego w pracy szef ma blizniaki, kolezanka biurko obok i teraz jakis serwisant. Oby nie wykrakał, bo go udusze:D -
U mnie też było prawdopodobieństwo bo właśnie jestem drugim pokoleniem, widziałam jedno serduszko. Moze trafi na moje rodzeństwo :p:pkarolajna91 wrote:kurcze, nie straszcie
mój tata to bliźniak
Ale podobno co 2 pokolenie jest większe prawdopodobieństwo ciąży bliźniaczej 
-
Te upały Nas wykończą
U mnie jak na razie tylko ból pleców więc nie jest najgorzej. Wszyscy mówią mi że będę miała bliźniaki, nie wiem skąd im się to wzięło bo u mnie w rodzinie nie ma bliźniąt ale to ich gadanie mnie przeraża... Nie wyobrażam sobie mieć 1,5 roczne dziecko i do tego bliźniaki.

[/url] -
Jaskra to tak jak ja. Tylko ból piersi i podbrzusza. Wszyscy mi wmawiają objawy cały czas jak zjem ciasteczko to od razu że to zachcianka i na pewno dziewczynka itp Myślę jednak że jeszcze za wczesnie na mdłości itd a ten etap jeszcze przed nami;) Dobrej nocy mamusie:)jaskra wrote:ja póki co, oprócz bolesnych piersi i pobolewania podbrzusza, mam zero objawów. Ani nie mam zachcianek, ani mdłości.. Senna też ponad miarę nie jestem..

-
Stracialetellaa ja jakbym teraz miala blizniaki tez bym wszystkie dzieciaki kochala nad zycie ale swiadomie nigdy bym sie nie zdecydowala na troje dzieci. Nie chodzi nawet o sprawy organizacyjne bo jak sie ma 2 to i 3 jakos sie ogarnie ale finanse... sama mam dwoje rodzenstwa i wiem jak rodzicom bylo ciezko a oni nie mieli kredytu na mieszkanie.Straciatellaa wrote:a u mnie jakby były bliźniaki to bym się cieszyła taa:-) Wiadomo ciężko z 3 by bylo, ale wszystko da się ogarnąć. Dwa serca - dwa szczęścia

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

) Rozumiem, że bety nie trzeba robić na czczo?