Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Forum to super sprawa jest
w poprzedniej ciąży też byłam, tylko na innym, które niestety umarło, ale nadal jesteśmy na FB, niektóre dziewczyny znam osobiście i ogólnie przez to, że wszystko się przeżywa razem to tak jakby się znało od lat
a jak Wam wstępnie wyszły terminy porodów? u nas w okolicy 6 kwietnia (akurat na urodziny sobie prezent zrobie ) -
umówiłam się na usg 10 sierpnia... to będzie 7tc a dokładniej 6+2 termin póki co na 1 kwietnia
czy wg Was nie powinno się jeździć motocyklem (dosyć spokojnie) we wczesnej ciąży? bo ja nie wiem właśnie czy zrezygnować całkiem albo jeździć max 40km/h
z jednej strony skoro ciąża nie jest zagrożona to nie trzeba z niczego rezygnować, ale podobno wstrząsy są beeee i już sama nie wiem -
kf, ponoć rowerem też nie powinno się jeździć ze względu na wstrząsy ale ja jeżdżę. Przecież to nie są wycieczki po wertepach. Chodząc też generujesz wstrząsy
U mnie termin wstępnie na 3 kwietnia ale nastawiam się bardziej na marzec -
Witajcie
Wpadłam do Was tylko na chwilę przywitać sie i życzyć Wam samych lekkich i przyjemnych dni, które teraz będą przed Wami... niech okres ciąży mija Wam w spokoju i radosci z rosnącego pod serduszkami małego człowieka! ♥
Przy okazji jesteście dla Nas motorkiem napedzajacym do pakowania toreb i takim kopniakiem na pobudzenie, ze poród tuż, tuż
Wrześniowka 2015 -
MartaAlvi wrote:Je je je! Kwietniówki 2016!
I ja życzę Wam spokojnej i nudnej ciąży ze szczęśliwym rozwiazaniem, ale także dobrej zabawy na forum. Dużo funu, mało kłótni!
Kwietniówka 2015
O ja ale ten czas leci... Nudnych ciąż, i zdrowych dzieciaczków! Kwietniowka 2015:)Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:Ja bym unikala roweru lub motoru. Nie lubię kusić losu.
Do mnie się przypetalo jakieś zapalenie i jutro idę po receptę do gin. Piecze niemiłosiernie.
Ojej... to lec zeby szybciutko sie go pozbyc ;* spytaj czy mozesz lactovaginal stosowac. -
monia_em wrote:Straciatella spróbuj się rumiankiem podmyć, on łagodzi.
Zrezygnowałam jednak z wizyty jutro i zostanę przy tej 18.08. Humor jakiś wisielczy mi się włączył.
Ja i te moje wielkie paluchy
Nie nie nie! Bedzie dobrze ;* nie moze byc inaczej ;*
-
Monia, zrób dziś rano test albo właśnie idź na betę.
Mnie brzuch też boli jak na @. Czasem to nawet całkiem porządnie.
Straciatellaa z tego co piszesz to ta głupia babka ma racje. Ona nie zna się na tak wczesnych ciążach! Jeszcze takie głupoty Ci gada
Spróbuj się umówić jak najszybciej do innego gina, niech jeszcze raz sprawdzi. Głowa do góry!