Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDżejzi wrote:Jestem w szpitalu do odwołania dostałam krwawienia i okazało się że łożysko sie odkleiło troszkę i jest zbyt nisko. Jak narazie czekam co dalej pobrali krew do badań ale na szczęście z maluszkami wszystko dobrze...
Ja niestety dziewczyny też byłam na pogotowiu bo zaczełam krwawić. Lekarz zrobił mi USG. Powiedział, że pęcherzyk dobrze rośnie i pokazał się pęcherzyk zółtkowy. Zarodka jeszcze nie widać. Powiedział, że mam leżeć cały czas i że może to krwawienie jest tak jak termin miesiączki. Strasznie się boje i ciągle płacze.. ;( -
Mam problem.. Kliknęłam przez przypadek "Zakończ kalendarz ciąży" i przekierowało mnie na OvuFriend i skasowało wykres! Jak ponownie tu wrócić? Zaznaczam na ovu pozytywne testy ciążowe i nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 18:02
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualnyLanusia93 wrote:Mam problem.. Kliknęłam przez przypadek "Zakończ kalendarz ciąży" i przekierowało mnie na OvuFriend i skasowało wykres! Jak ponownie tu wrócić? Zaznaczam na ovu pozytywne testy ciążowe i nic
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Aleksandrakili wrote:Trzymaj się Kochana! jestem z Tobą.
Ja niestety dziewczyny też byłam na pogotowiu bo zaczełam krwawić. Lekarz zrobił mi USG. Powiedział, że pęcherzyk dobrze rośnie i pokazał się pęcherzyk zółtkowy. Zarodka jeszcze nie widać. Powiedział, że mam leżeć cały czas i że może to krwawienie jest tak jak termin miesiączki. Strasznie się boje i ciągle płacze.. ;(
Aleks, wiem że jest ogromny strach, ale postaraj się nie płakać, wiem wiem, to takie głupie gadanie, ale płacz nie pomoże. Postaraj się uspokoić. Jeśli jesteś wierząca pomódl się chwilkę, zawierz Przenajświętszej Panience swoje maleństwo w opiekę.
Będzie dobrze. Musimy wierzyć i być silne, dla naszych maleńkich okruszków. -
Dżejzi wrote:Jestem w szpitalu do odwołania dostałam krwawienia i okazało się że łożysko sie odkleiło troszkę i jest zbyt nisko. Jak narazie czekam co dalej pobrali krew do badań ale na szczęście z maluszkami wszystko dobrze...
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i domu. Musisz bardzo o siebie dbać i dobrze się odżywiać :*Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualnyWitam nowe Kwietnióweczki
Dziewczyny, trzymajcie się! Dawajcie znać co i jak !
A ja mam do Was pytanie/prośbę - macie jakieś pytania z działu 'inne/dziwne' które zadałyście albo chcecie zadać swojemu lekarzowi? Ja mam m.in czy mogę się przeciągać rano w łóżku po przebudzeniu. Właśnie sporządzam taką listę na wtorkową wizytę.
Co do wesela - ja miałam wesele na 100 osób, i wszystko udało się tak,jak miało być gdybym co roku dysponowała taką kasą to organizowałabym poprawiny -
nick nieaktualnyMalinkowe oczekiwanie wrote:Aleks, wiem że jest ogromny strach, ale postaraj się nie płakać, wiem wiem, to takie głupie gadanie, ale płacz nie pomoże. Postaraj się uspokoić. Jeśli jesteś wierząca pomódl się chwilkę, zawierz Przenajświętszej Panience swoje maleństwo w opiekę.
Będzie dobrze. Musimy wierzyć i być silne, dla naszych maleńkich okruszków.madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
Dzejzi oby wszystko bylo dobrze!
Dziewczyny strasznie duzo nas przybylo. Ja znowu sie mecze, bo czesc z Was nie pisze daty planowanego porodu.
Agnieszka9120 17.04
Asiaasia 10.04
Aleksandrakili 15.04
Dziewussia 2.04
AnnaKliwijska
Fabdorota
Malinka23
Paula1644 1.04
Mj1991 12.04
Olina
Kawuszka 20.04
Promyczek91
Fabiola 17.04
Funky09 1.04
Madziulek23
Truskaffffka
Anastazjaaa 21.04
Kasiax87 9.04
Doti77
Astoriaa 1.04
Dziewczyny bez dat prosze to uzupelnic. Jest nas juz tyle, ze prowadzenie listy staje sie bardziej wymagajace.
U mnie kiepsko z samopoczuciem. Okruch mam nadzieje, ze ma sie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 21:37
-
Hej dziewczyny. Mam na zbyciu tabletki Femibion Natal 2 Plus - 60 tabletek.
Zakupione 2 dni temu, a dzisiaj lekarz mi powiedział że mam brać inne i szkoda bo te mi niepotrzebnie leżą.
Może któraś chętna na zakup???? Jak tak to napiszcie wiadomość. Pozdrawiam i spokojnych 9 miesięcy i niech bąbelki rosną ładnie -
Alicja92 wrote:Dzejzi oby wszystko bylo dobrze!
Dziewczyny strasznie duzo nas przybylo. Ja znowu sie mecze, bo czesc z Was nie pisze daty planowanego porodu.
Agnieszka9120 17.04
Asiaasia 10.04
Aleksandrakili 15.04
Dziewussia 2.04
AnnaKliwijska
Fabdorota
Malinka23
Paula1644 1.04
Mj1991
Olina
Kawuszka 20.04
Promyczek91
Fabiola 17.04
Funky09 1.04
Madziulek23
Truskaffffka
Anastazjaaa 21.04
Kasiax87 9.04
Doti77
Astoriaa 1.04
Dziewczyny bez dat prosze to uzupelnic. Jest nas juz tyle, ze prowadzenie listy staje sie bardziej wymagajace.
U mnie kiepsko z samopoczuciem. Okruch mam nadzieje, ze ma sie dobrzecykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Dżejzi wrote:Jestem w szpitalu do odwołania dostałam krwawienia i okazało się że łożysko sie odkleiło troszkę i jest zbyt nisko. Jak narazie czekam co dalej pobrali krew do badań ale na szczęście z maluszkami wszystko dobrze...cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Alicja92 wrote:Dzejzi oby wszystko bylo dobrze!
Agnieszka9120 17.04
Asiaasia 10.04
Aleksandrakili 15.04
Dziewussia 2.04
AnnaKliwijska
Fabdorota
Malinka23
Paula1644 1.04
Mj1991
Olina
Kawuszka 20.04
Promyczek91
Fabiola 17.04
Funky09 1.04
Madziulek23
Truskaffffka
Anastazjaaa 21.04
Kasiax87 9.04
Doti77
Astoriaa 1.04
U mnie kiepsko z samopoczuciem. Okruch mam nadzieje, ze ma sie dobrze -
Kobietki, miałam przyspieszoną o tydzień wizytę, bo mój lekarz wyjeżdża. Dzidzia ma 7 mm, serduszko bije FHR120. Wszystko jest ok, a ja szczęśliwa:) Ten widok mi wynagrodził ostatnie dni mega mdłości o kazdej porze dnia i nocy...
ilonia1984, monia_em, jamniczakuchnia, jamniczakuchnia, Ameiva, Anastazjaaa, Lanusia93, astoriaa, Kawuszka, AnnaKliwijska, Funky09 lubią tę wiadomość
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.