Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:Byłam na wizycie u gin, jest pęcherzyk z zarodkiem, serduszka jeszcze nie słychać, podobno ma prawo jeszcze tak być, ale to mnie nie uspokoiło...
Wg wielkości pęcherzyka jest to 6 tydz. 2 dni
Za tydzień mam zrobić badania, a za dwa tygodnie do gin. Zwariuję do tego czasu...Malinkowe oczekiwanie lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Kajka wrote:Kobietki, miałam przyspieszoną o tydzień wizytę, bo mój lekarz wyjeżdża. Dzidzia ma 7 mm, serduszko bije FHR120. Wszystko jest ok, a ja szczęśliwa:) Ten widok mi wynagrodził ostatnie dni mega mdłości o kazdej porze dnia i nocy...
Kajka lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Gratuluje widoku.serduszka i zazdroszcze,pewnie cisnienie zeszlo...[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Dziewczyny przebywające w szpitalu trzymam kciuki za wasze fasolki ;*
Nie wiem co bym zrobiła gdybym musiała leżeć od początku ciazy i to w szpitalu jak po 2 godz jak zostawiam synka już okropnie za nim tęsknię i najchętniej bym nawet na 2 minuty go nie zostawiazostawiała... kocham go nad życie, jestem w nim zakochana na maxa i wszyscy mówią że czasem az przesądzam z ta miłością do niego bo nawet nikomu go nie chce oddac na rece bo najchetniej bym sie z nim wogole nie rozstawala; D. Uwielbiam go całować, przytulac, patrzeć na niego Ehhh jest moim największym szczęściem... ;*
A dziś byłam na wizycie i u mnie jeszcze nic nie widac ;/ ponoć wszystko wygląda jak do ciazy i na 90% powinno się zacząć coś dziać ... ;/ trochę się zmartwilam bo zależy mi na tej fasolce bardzo ;*
Karolinie jestem w tym samym "wieku ciazowym" co Ty... -
nick nieaktualny
-
W związku z tym,że cierpię na bezsenność postanowiłam sobie przejrzeć kwietniówki (rodziłam córkę w kwietniu -piękny okres).
No i do czego zmierzam...Anastazjaaa ty mój niemozliwcu )
Jesteś mega twardą babka i tak trzymaj. Widzę,ze ci sie udało:)
Kochana tak bardzo bardzo sie cieszę, i będę ci kibicować do samego rozwiązania:*
Aaaaaa....niewierze:D
Super. Buziaki.
P.s. Teraz to już na pewno nie usnęAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:ja odrobinkę starsza
witam się serdecznie.
wyznaczono mi już pierwszy termin wizyty: 10 września już nie mogę się doczekać
Ja też mam wizytę 10.09
Dziewczyny które są w szpitalu - trzymajcie się mocno i wracajcie szybko do domu :*
Teraz tak z innej beczki, polevam Wam do poczytania książkę " Język niemowląt". Przeczytajcie ją zanim urodzicie uniknięcie wielu problemówWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 10:39
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualnyWitam ja dzisiaj wychodzę do domu i będę leżeć dopóki zagrożenie nie minie wyniki badań są bardzo dobre 20 mam wizytę u gin to założymy kartę ciąży... Oglądałam dzisiaj moje słoneczka i zostałam w szoku bo one się już ruszają
Kajka, Anastazjaaa, Rotenkopf, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:To widzimy się na porodowce, tez mam termin na 21
Fabiola to czekamy razem do naszego magicznego 10 września
Battinka dzięki za wsparcie teraz musi się udać
Dżejzi super wieści, Wypoczywaj ile się da i niech maluszki rosną zdrowo.
Mnie wczoraj trochę brzuch pobolewal i zaczęłam się martwić eh....Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzejzi podkrada zdjecia usg... Pierwsze ukradla MałejMi83,uwazajcie dziewczyny,bo albo jej cos siadlo na psyche albo bawi sie w trolla.. Mala dodala zdjecie to w kwietniu...
I jest pod jej wykresem, a owa dzejzi w pamietniku 3 dni temu..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 11:52
kapturnica, dorbie lubią tę wiadomość
-
My wczoraj powiedzielismy rodzicom, dziś dziadkom, fajne uczucie
Ja dziś w ogóle nic nie czuję objawów - nawet podbrzusze/jajniki w ogóle nie bolą. I do tej pory rozkminialam czy to dobry ból, a dziś rozkminiam, czy to dobrze, ze nie boli I tak przez całą ciążę będzie? -
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:My wczoraj powiedzielismy rodzicom, dziś dziadkom, fajne uczucie
Ja dziś w ogóle nic nie czuję objawów - nawet podbrzusze/jajniki w ogóle nie bolą. I do tej pory rozkminialam czy to dobry ból, a dziś rozkminiam, czy to dobrze, ze nie boli I tak przez całą ciążę będzie? -
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Dzejzi podkrada zdjecia usg... Pierwsze ukradla MałejMi83,uwazajcie dziewczyny,bo albo jej cos siadlo na psyche albo bawi sie w trolla.. Mala dodala zdjecie to w kwietniu...
I jest pod jej wykresem, a owa dzejzi w pamietniku 3 dni temu..
Jaki miałaby w tym cel? I jak na to trafiłaś? I skąd ta pewność?
-
fabiola wrote:Ja też mam wizytę 10.09
Dziewczyny które są w szpitalu - trzymajcie się mocno i wracajcie szybko do domu :*
Teraz tak z innej beczki, polevam Wam do poczytania książkę " Język niemowląt". Przeczytajcie ją zanim urodzicie uniknięcie wielu problemów
Nie czytałam tej książki, ale czy ta autorka nie propaguje karmienia w wyznaczonych godzinach zamiast na żądanie? I odradza noszenie?
Do mnie bardziej przemawia wspomniane już rodzicielstwo bliskości i wiedza o rozwoju przywiązania w pierwszym roku życia : )
Ale podejrzewam, że poradnik pewnie zawiera ciekawe wskazówki tak czy siak. Jeśli podpowiada, jak prawidłowo odczytywać potrzeby dzieci i rozumieć sygnały, które nam wysyłają, to świetnie : )[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Ze swojej strony mogę polecić "Dziecko z bliska" Agnieszki Stein. Na pewno jest to klasyczny poradnik, ale bardzo wartościowa książka o relacjach rodzic-dziecko i nie tylko : )[/url]
---
Okruszek (*) 12 tc.
-
nick nieaktualnyRotenkopf wrote:Jaki miałaby w tym cel? I jak na to trafiłaś? I skąd ta pewność?
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Wystarczy wejść pod wykres na ovufreind MałejMi83 i wejść na pamiętnik dzejzi i porównać foto to takie trudne? druga sprawa nie wydało Wam sie to podejzane ze ona przy becie 324 miała juz pecherzyk ciazowy widoczny , jestes w ciazy i nie wiesz ze pecherzyk pojawia sie przy becie ponad 1000?
Porównałam zdjęcie MałejMi83 i Dzejzi i faktycznie są identyczne...