Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Robotka czekam na wieści! I daj znać też czy wypytałaś może o badania genetyczne
Ja dziś byłam na świeżej rybce w łowisku. Pyszny pieczony pstrąg .. mmm !A teraz jeszcze ziemniaczki z jajkami sadzonymi i do tego surówka z marchewki z jabłkiem
Ja też jestem bardzo szczupła. Mam niedowagę. Przy wzroście 161cm ważyłam na początku ciąży 45kg .. teraz przytyłam niecałe 2kg. Wiem, że brzuszek który widać jest wynikiem wzdęć które mnie męczą. Chociaż i teściowa i moja przyjaciółka mówią, że już brzuszek widaćKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie fasolka szparagowa żółta z bułką tartą ,i rosołek z wczoraj został . :)fajnie pstrąga tez bym zjadła mmmm Ludko z kurczakaa mmmm jajko sadzone same pyszności :)ah jaj. Same dobre smaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 18:03
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam pulpeciki w sosie pomidorowym ale zjadłam dwie łyżki i mi się odechciało. Małż zrobił mi pyszne naleśniczki z powidłami śliwkowymi. Mniami. Tylko chyba będzie zgaga tak coś czuję powoli.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykluska wrote:Ja miałam pulpeciki w sosie pomidorowym ale zjadłam dwie łyżki i mi się odechciało. Małż zrobił mi pyszne naleśniczki z powidłami śliwkowymi. Mniami. Tylko chyba będzie zgaga tak coś czuję powoli.
pulpetów dawno w sosie pomidorowym nie jadłam ,nigdy mi nie przyszło by zrobić .Zawsze mamcia w Polsce jak byłam to gotowała cuda i pulpeciki i kapusniaczek fasolka po bretońsku pierożki ahhhh . Tak naprawdę zaczynam się uczyć gotować jak w domu jestem i mam czas ,prace w domu mam tez także luzik .Kiedys to albo u rodziny jadłam albo restauracja nie stety
praca od rana do wieczora i brak czasu na ugotowanie czegoś ,teraz jestem w domciu i gotuje pichcę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 18:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:U mnie jajka sadzone, ziemniaczki i maślanka. A najczęścij to jakaś zupa, choć do niedawna zupa dla mnie mogła nie istnieć. Teraz wydaje się, że jest to dla mnie najlepsze danie.
Co do brzucha, to ja jeszcze nie zauważyłam. Ale mnie to odpowiada- oby jak najdłużej był płaski:). A jadlyscie kiedyś zupę z pory !pycha ja jadłam przepyszna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJednak do Polski nie lecę ze względu na ryzyko ,mówią by nie latać !No i mój kochany powiedział ze za to jedziemy autem do Barcelony do Kataloni :)i oczywiście nasza psinka też z nami jedzie fajnie zawsze Barcelonę chciałam zwiedzić
Fasia, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Kluska a ty w Polsce mieszkasz czy na Emigracji Jak ja
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
ja narazie nie mam się czym chwalić jeśli chodzi o brzuch. tak jak piszecie- jeśli już nawet mam to wzdęciowy, a nie ciążowy
Gdzie zaginęła Robotka? Ciekawa jestem jak tam jej wizytaRobotka1 lubi tę wiadomość
-
Jestem moje kochane:) tak jak chciałam- cala w skowronkach:)) prezentu urodzinowego z usg mąż już nie przebije:) jest serduszko, machajace lapki, kopiach nozki i piękne zdjęcie 3D
i 4 zwykle:) wyruszyła się na kozetce:) nie spytałam prawie o nic i o mało co za wizytę nie zapłaciłem z wrażenia:). Ale w środę mam przyjść po L4 to zapytam o to co zapomniałam. Aha i co ważne to w razie czego mogę clortimazolum stosować
Fasia, Ewelcia, Justinka, Ulka84, Krysti, Rika, haneczka lubią tę wiadomość