Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, a jeszcze a propo malejących hormonów u noworodków to sprzedam wam ciekawostkę. U dziewczynek, na dzień 2po porodzie może się pojawić krwawa wydzielina z pochwy, bo dziecko ma jeszcze w organizmie hormony matki. Mówiła nam o tym polożna, bo zazwyczaj jeśli się tak zdarzy matki są przerażone
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Liloe wiem wiem, ale skoro to np 2 czy 3 rzeczy z takich podstawowych to mogę kupić, miejsca dużo nie zajmie
gorzej jakby było tego z 15naście to wtedy póki co szkoda miejsca
No właśnie mąż mi kazał używać trymera, bo po co się męczyć i nie daj Boże zaciąć ? No i te infekcje cholerneJa się zawsze bałam że się tym zatnę albo sobie coś utnę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 20:44
Amy, mimka84, Gosha lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:A kosmetyki bede używać firmy Mustela. Tzn oliwka, płyn do kąpieli i szampon. Nic wiecej nie kupuje
A dzidzie bede myła gola ręka a nie gąbka... W Europie jeszcze za to siedzieć nie pójdę -
sylvia007 wrote:Dziewczyny, a jeszcze a propo malejących hormonów u noworodków to sprzedam wam ciekawostkę. U dziewczynek, na dzień 2po porodzie może się pojawić krwawa wydzielina z pochwy, bo dziecko ma jeszcze w organizmie hormony matki. Mówiła nam o tym polożna, bo zazwyczaj jeśli się tak zdarzy matki są przerażone
-
Fasia wrote:Mantissa czyli co masz zamiar używać ? konkretnie ?
Ty mnie tak konkretnie to jeszcze nie pytaj, bo dokładnie to się nie orientowałam.Na pewno odrzucam J&J - naczytalam się zbyt wielu opinii, że w ichnich kosmetykach sama chemia. Być może zdecyduję się na Hippa. W każdym razie na pewno będę przeglądać analizy Sroczki przed zakupem.
http://www.srokao.pl/
Ja też już widzę, że będę miała problem zbobrem.Nie golę się, bo zaraz mam krosty, przed ciążą woskowałam, teraz tylko przycinam, aly już widze, że brzuch mega przeszkadza, więc raczej nie dam rady się przyciąć na poniedziałek.
A trymera nie mam.
Może wypróbuję krem do depilacji, ale boję się trochę, że mnie uczuli. Zresztą, kiedyś do nóg używałam i żadnych włosków nie usunęło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 20:52
Fasia lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:No to prawda jest...widziałam na porodówce nawet u bobaska jsk mleczko z cycuszka leciało, przejęło za duzo hormonów od mamusi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 20:51
-
nick nieaktualny
-
A ja sobie właśnie poplakalam... Mój TZ jadąc z pracy zrobił mi MEGA duże zakupy, żebym nie musiała nic dźwigać jak go nie będzie. Pięć pełnych reklamowek
przecież ja tego z młodym nie zjem w tydzień
no i pojechał juz... Godzinę temu.
Już za nim tęsknię....mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mantissa wrote:Ty mnie tak konkretnie to jeszcze nie pytaj, bo dokładnie to się nie orientowałam.
Na pewno odrzucam J&J - naczytalam się zbyt wielu opinii, że w ichnich kosmetykach sama chemia. Być może zdecyduję się na Hippa. W każdym razie na pewno będę przeglądać analizy Sroczki przed zakupem.
http://www.srokao.pl/
Ja też już widzę, że będę miała problem zbobrem.Nie golę się, bo zaraz mam krosty, przed ciążą woskowałam, teraz tylko przycinam, aly już widze, że brzuch mega przeszkadza, więc raczej nie dam rady się przyciąć na poniedziałek.
A trymera nie mam.
Może wypróbuję krem do depilacji, ale boję się trochę, że mnie uczuli. Zresztą, kiedyś do nóg używałam i żadnych włosków nie usunęło.
Ja bardzo Hippa polecam a J&J są straszne. Ale mój syn najlepiej toleruje Nivea Baby. -
Anka1501 wrote:Ja bardzo Hippa polecam a J&J są straszne. Ale mój syn najlepiej toleruje Nivea Baby.
juz nie takie baby
Anka1501, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość