Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosha wrote:A ja to chyba juz wiem co chce dostać od Mikołaja
ten trymer poproszę
Chociaż w tym roku na nic nie zasłużyłam, wiem... Chyba rózga dla mnie to by było za duzo... Wiec lepiej o nic nie prosze ;( -
Polarisa90 wrote:glukoza na czczo 86 norma do 99
po 1 h 152 norma do 180
po 2h 141 norma do 140
obciazenie glukoza 75g
dziewczyny czy to juz cukrzyca ciazowa??? -
Polarisa90 wrote:7 stycznia , kupilam dzisiaj glukometr i bede sprawdzac cukier do wizyty, zobaczymy moze nie bedzie tak zle
-
mantissa wrote:Ale mi się smutno zrobiło. Właśnie się dowiedziałam, że ten mój ginekolog, który na początku moją ciąże prowadził, zmarł przedwczoraj na raka trzustki. Taki wspaniały człowiek i lekarz. Nikogo ten los nie oszczędza, nikogo.
-
nick nieaktualny
-
Widzę że temat kosmetyków
Ja od początku używałam Nivea baby - do kąpieli żel do mycia do twarzy, ciała i włosów, a po kąpieli nawilżające mleczko do ciała - oba super wygodne bo z pompką, co ułatwia użytkowanieDo pupy po każdej zmianie pieluszki JOHNSON’S Baby ochronny krem przeciw odparzeniom [Nivea była dla mnie za mało jakby hmmm tłusta/wilgotna czy też była mało kremowa, nie wiem jak to wytłumaczyć
], a gdy pojawiały się jakieś zaczerwienienia itp to wtedy sudocrem
nic młodemu nie było
Dopiero jakoś od maja, po pobycie u teściówwyszło że ma jakieś uczulenie i od tego czasu, zwłaszcza po pobycie u nich, coś się pojawia więc wtedy używamy emolienty...
Uważam, że nie ma potrzeby używać emolientów od początku. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ grubsza nadrobilam:) choinka ubrana, bylismy w kfc i jadłam moje kochane hot wingsy... między nami lepiej,zaraz idę spać tylko jeszcze podjem czekoladki
plecy bola,trzeba iść spać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 22:44
Fasia, Angela89, Gosha, Anka1501, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:Kurczę az głupio pytać, ale gdzie jak nie tu...
Wiecie co mi sie przydarzyło... Tak jakby powietrze mi z pipy pyrknelo... Gazy to byc nie mogą bo to nie ta dziurka, sexu nie było... Wiec co to do cholery moglo byc..? Miałyście takie cos..?
Tez tak miałam ze dwa lub trzy razy, takie delikatne ujście powietrza... -
Hwesta ja mam takie wybrzuszenie kilkanaście razy dziennie, to dziecko się tak wypycha co wygląda dość kosmiczne
)
Pamiętam jak na początku chyba 4 miesiąca taka gula mi wyszła z prawej strony brzucha, byłam wystraszona i wklejalam Wam zdjęcie tej guli ale wtedy tez zadna nie przypuszczała że to dziecko tylko obstawialysmy macice, a teraz już każda z nas to ma
DobranocRudzia lubi tę wiadomość