Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosha wrote:Ja przy pierwszym tez kosmetyki Nivea baby używałam... Ehhh przyznam sie ... Do tej pory używa a ma 9 lat
juz nie takie baby
U mnie od pierwszych dni zycia bylo zwykle mydelko nivea baby i krem z tej samej serii niebieskiej, nic wiecej nie stosowalam(poza szamponem), corka nie miala nigdy zadnych problemow ze skora. Emolient dostalam w probce ze szpitala i jak po myciu zobaczylam odchodzace platy skory to bylam przerazona!! Nie wiem dlaczego tak zareagowala mala na to ale nigdy juz nie pokusilam sie o jakikolwiek emolient. U nas kapanie bylo codziennie od pierwszych dni, lacznie z myciem glowki.
Jaga dzieki za namiary na kosmetyki do wlosow!!Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Płaciłam coś ok. 150zł, jakieś 2 lata temu. Nie wiem ile teraz kosztują.
Ja mam trymer w domu, znaczy ojciec ma jakiś biedronkowy, ale badziewny, wcale nie przycina.
Dzięki za linki, dziewczyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 21:13
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:A ja to chyba juz wiem co chce dostać od Mikołaja
ten trymer poproszę
Chociaż w tym roku na nic nie zasłużyłam, wiem... Chyba rózga dla mnie to by było za duzo... Wiec lepiej o nic nie prosze ;(
Oj tam, dzieciątko w brzuchu nosisz. Zasłużyłaś.
Polarisa90 wrote:glukoza na czczo 86 norma do 99
po 1 h 152 norma do 180
po 2h 141 norma do 140
obciazenie glukoza 75g
dziewczyny czy to juz cukrzyca ciazowa???
No nie wiem, tak minimalnie ta norma po 2h przekroczona. Być może powtórzyć ci każą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 21:28