Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmy wrote:
jestem ciekawa tego wyzwania
Ania dokarmiałaś butelką? bo zastanawiam się czy jak chcę karmic cycem to czy mi butelki w ogóle będą na początek potrzebne, a jeśli tak to te małe 150, czy te sobie odpuścić?
Ja w razie WU kupiłam jedną butelkę. Mam nadzieję że mała pokocha cycaAmy lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:
jestem ciekawa tego wyzwania
Ania dokarmiałaś butelką? bo zastanawiam się czy jak chcę karmic cycem to czy mi butelki w ogóle będą na początek potrzebne, a jeśli tak to te małe 150, czy te sobie odpuścić?
Mój syn nie potrafił pić z butelkisiła rzeczy musiałam wstawać i karmić piersią a w nocy budził się co najmniej 2-3 razy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Boze Anka toc to historia jak z horroru
moja spala od skonczonego 2 miesiaca sama w lozeczku i budzila sie raz na karmienie! Ehhh oby teraz tez tak bylo ale podobno zawsze dzieci sie roznia. Moze u Ciebie teraz bedzie lepiej
Moje dziecko w żadnych normach się nie mieściło, wszystko u niego na opak byłoale jakoś się dało to przeżyć
Lali lubi tę wiadomość
-
a ja zrobilam liste ubranek Sofii
masakra! chyba o niczym nie zapomnialam, nie wiem:D hihi
Ubranka SOfijki:
Body na kr rekaw(56) 13
Body na kr rekaw(62-68) 11
Body na dl rekaw[56] 21
Body na dl rekaw(62-68) 6
Pajace(56) 10
Pajace(62-68) 7
Polspiochy(56) 5
Sweterki(62) 6
Dresy-komplet(62) 2
Skarpetki 6
Czapeczki 6
Niedrapki 2
Majteczki 5
Buty 5
Sukienki 11
Kaftaniki(62) 6
Rajstopki 1
Spodnie-legginsy(56-62) 14
Spodnie(68-74) 12
Ogrodniczki(56-62) 3
Bluzy(62-68) 6
Kombinezony 2
Szlafroczek(62-68) 1
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 13:10
Krysti, malinka1984, Gosha, Fasia, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:WERONIKA! Wow!!! Co za nowina na koniec roku! Dom, działka, byc moze ślub i rodzenie kolejnych dzieci
no jak tak miły dla Ciebie początek roku, to pomysl co bedzie potem! Zapowiada sie rewelacyjnie!
KRYSTI myśle ze te X-landery sa jedne z najbardziej solidnych wózków na rynku. Dobry wybór, kolor tez świetny. Dla mnie on tylko troszkę duży, ale ja musiałam sie sugerować czymś innym przy wyborze wózka
I bon dia w III TRYMESTRZE!!! Zaczął sie 28 tydzien, teraz to juz z górki! Potem dostaniecie w prezencie moje zdjecie z tej okazji!Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Rudzia moim zdaniem trochę przesadziłaś z ilością
ale co tam
wieem!ale te male 56 to mam duzo uzywanych, po blizniaczkach znajmomej mojej mamy takze jak ich nie uzyje to plakac nie bede bo nic za nie nie placilam
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojj
mowie Wam ja kupowalam wszystkie te wieksze rzeczy a na 56 to mam z odzysku
takze nie patrzcie na to ze duzo
na 56 to ja kupilam tylko moze ze 3 body i pajace a reszte dostalamno i ostatnio w Hm kupilam na 56 i tyle mojego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 13:08
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:weź nie gadaj, ja do tej pory nie marudziłąm na spanie, bo Olek jest na prawdę wyrozumiały i w nocy nawet nie drgnie tylko śpi grzecznie z matką.
Ale kładę się o po 23 i zasypiam dopiero koło 2.. albo przysypiam i co pare minut się budzę... kładę ręcę na brzuchu mały troszkę się ruszy żeby mnie pewnie uspokoić ale ja nadal nie mogę spac.. w końcu zasypiam i budzę się np o 6.00 czasem 5.30 i spania nie ma... po 7 uda mi się zasnąć i śpię do 10... no jakaś paranoja!!!!ale w dzień nie padam na szczęście
a z jedzeniem to pewnie mało, ale ja wcale nie jem więcej więc cię nie będę umoralniać zła kobieto
NOooo chyba, że dopisuje mi apetyt to zjem normalnieAmy lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:yhy
no to nic chyba kupię mimo wszystko choć jedną 150tkę żeby mieć w zanadrzu
Jedną dobrze mieć, przeważnie dzieci piją tez z butelki. Dobrze by było bo przyznam, że byłam troszkę uwiązana bo wszystko musiałam podporządkować pod karmienie małego do 5 miesiąca- ale się udało, niestety nie udało się uniknąć karmienia w miejscach publicznychpotem poszłam do pracy a w czasie mojej nieobecności mały dostawał mleko (moje) z łyżeczki
Amy, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny