Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola89 wrote:Ja się wlasnie cieszę ze juz większość rzeczy dla małego juz mam zostały mi tylko te dla mnie do porodu. Wszystko systematycznie kupowalam i powiem szczerze ze się ciesze bo teraz juz mi się nie chce na jakieś większe zakupy chodzic
-
nick nieaktualnyLiloe ja jestem głeboko wierzącą osobą tak jak i moja cala rodzina ,ale skoro ludzie się kochają i są szczesliwi i chcą razem ślub wziąsc to co im stoi na przeszkodzie ,slub powinien być zresztą napisalam to do kasi ze w ich sutuacji ze napisala ze są szczesliwi to jak najbardziej powinni slub brać
Anka1501, liloe, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Nie twierdzę, że Krysti nie ma prawa do własnego zdania
zawsze intryguje mnie jednak stwierdzenie "powinien być ślub" - czy ludzie kierują się wtedy kwestiami wiary, czy tym co ludzie powiedzą, czy tym że tak jest niby bezpieczniej
chciałam zapytać co przez to rozumie, btw. czasami mam wrażenie, że jak próbuję zgłębić temat odbierasz to Aniu jako atak, a ja na prawdę jestem jedynie ciekawa poglądów innych.
Odbieram jako atak?nic z tych rzeczy. Zwyczajnie uważam, że w takich kwestiach nie ma sensu kogoś ciągnąć za język bo to jest zyciowa sprawa danej osoby. Nie pytasz ja o zdanie w sprawie kupna jakiejś pierdoly czy czegoś innego a dopytujesz o życie intymne. Moje zdanie i tyle a nie żaden atak
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Wiecie co chciala bym miec latynoską figurke
kasia k ma taką
tylko pozazdroscic
Mi się bardzo takie figury podobają ale moja dość spora pupa mnie krępuje. Mój mowi na mnie "kaczuszka " bo mam odstajacy tylek i jemu to się podoba a ja bym wolała trochę mniejszy.Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Ola89 wrote:A ja znowu mam szerokie biodra zawsze miałam przez to kompleksy
Witajcie
Widze ze rozmowa o pozycjach...do porodu;)
Ja tez mam szerokie biodra Ola, i tez zawsze miałam kompleksy...ale teraz jak patrzę na brzuchy co niektórych dziewczyn to myśle ze nie tak złe bo u mnie maluch mieści sie w moich bioderkach:)a brzuch w sumie nie taki duży...liczę ze poród tez nie bedzie taki zły...moja mama ma szerokie biodra tez i urodziła sn 3dzieci i powiedziała ze za każdym razem było jak pierdniecie takze uczę ze nie bedzie tak złe... Nastawiam sie poZytywnie, podobno ból jest w naszej głowie a nie dupie;)
CzaryMary, Ida, weronika86, Ola89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrze ze wy tu jestescie ze mozna wymienić się swoimi poglądami
kazda z nas jest inna
czytając kazdej opinie i wypowiedz kazda jest z innej Bajki:) i to jest fajne ,bo w ten sposob mozna poznać czlowieka i się zrzyć jak z rodziną.Nie chciala bym nigdy bysmy zapomnialy o sobie wrecz przeciwnie
ja jak urodze Ignaśia bede na bierząco wam pisac o wszystkim
CzaryMary, Lwica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Mi się bardzo takie figury podobają ale moja dość spora pupa mnie krępuje. Mój mowi na mnie "kaczuszka " bo mam odstajacy tylek i jemu to się podoba a ja bym wolała trochę mniejszy.
moj tez mowi ze mam figurę super a i wczoraj mi powiedzial ze lubi patrzec na mnie na spacerze od tylu bo mam piękne proste nogi
odbija mu coś haha
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Ok nie pomyślałam o tym jako o pytaniu intymnym, zresztą sądziłam, że to forum nie ma tabu - gadamy tu o seksie, kupach, związkach, konkubinatach, byłych żonach, relacjach z dziećmi partnerów. To też są intymne tematy i nikt nie zwrócił chyba nikomu nigdy uwagi. Krysti chyba nie poczuła się urażona moim pytaniem, to najważniejsze
jeśli Cię Kryti uraziłam to biję się w pierś. Postaram się być bardziej powściągliwa w pytaniach
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Ok nie pomyślałam o tym jako o pytaniu intymnym, zresztą sądziłam, że to forum nie ma tabu - gadamy tu o seksie, kupach, związkach, konkubinatach, byłych żonach, relacjach z dziećmi partnerów. To też są intymne tematy i nikt nie zwrócił chyba nikomu nigdy uwagi. Krysti chyba nie poczuła się urażona moim pytaniem, to najważniejsze
jeśli Cię Kryti uraziłam to biję się w pierś. Postaram się być bardziej powściągliwa w pytaniach
uważam, że pytać jak najbardziej można. Jeśli dana osoba będzie chciała na to pytanie odpowiedzieć to odpowie, a jeśli uzna że nie chce na forum udzielać takich informacji to przecież nie musililoe, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny