X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ja się wlasnie cieszę ze juz większość rzeczy dla małego juz mam zostały mi tylko te dla mnie do porodu. Wszystko systematycznie kupowalam i powiem szczerze ze się ciesze bo teraz juz mi się nie chce na jakieś większe zakupy chodzic
    Ja mam łóżeczko, pościel, wózek, fotelik, komodę z przewijakiem, wanienkę i to by było na tyle. Jeszcze kilka ubranek, ale to dosłownie kilka sztuk po Gabi i jeden nowy płaszczyk, a i pieluszki tetrowe

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe ja jestem głeboko wierzącą osobą tak jak i moja cala rodzina ,ale skoro ludzie się kochają i są szczesliwi i chcą razem ślub wziąsc to co im stoi na przeszkodzie ,slub powinien być zresztą napisalam to do kasi ze w ich sutuacji ze napisala ze są szczesliwi to jak najbardziej powinni slub brać:)

Anka1501, liloe, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    A ja znowu mam szerokie biodra zawsze miałam przez to kompleksy :)
    Moja siostra Monia przez wąskie dwie cesarki miala:/

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Nie twierdzę, że Krysti nie ma prawa do własnego zdania :) zawsze intryguje mnie jednak stwierdzenie "powinien być ślub" - czy ludzie kierują się wtedy kwestiami wiary, czy tym co ludzie powiedzą, czy tym że tak jest niby bezpieczniej :) chciałam zapytać co przez to rozumie, btw. czasami mam wrażenie, że jak próbuję zgłębić temat odbierasz to Aniu jako atak, a ja na prawdę jestem jedynie ciekawa poglądów innych.

Odbieram jako atak? :D nic z tych rzeczy. Zwyczajnie uważam, że w takich kwestiach nie ma sensu kogoś ciągnąć za język bo to jest zyciowa sprawa danej osoby. Nie pytasz ja o zdanie w sprawie kupna jakiejś pierdoly czy czegoś innego a dopytujesz o życie intymne. Moje zdanie i tyle a nie żaden atak

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co chciala bym miec latynoską figurke :) kasia k ma taką :) tylko pozazdroscic

Anka1501, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Wiecie co chciala bym miec latynoską figurke :) kasia k ma taką :) tylko pozazdroscic

Mi się bardzo takie figury podobają ale moja dość spora pupa mnie krępuje. Mój mowi na mnie "kaczuszka " bo mam odstajacy tylek i jemu to się podoba a ja bym wolała trochę mniejszy.

Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 22:40

Lwica, Krysti lubią tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    A ja znowu mam szerokie biodra zawsze miałam przez to kompleksy :)

Witajcie

Widze ze rozmowa o pozycjach...do porodu;)
    Ja tez mam szerokie biodra Ola, i tez zawsze miałam kompleksy...ale teraz jak patrzę na brzuchy co niektórych dziewczyn to myśle ze nie tak złe bo u mnie maluch mieści sie w moich bioderkach:)a brzuch w sumie nie taki duży...liczę ze poród tez nie bedzie taki zły...moja mama ma szerokie biodra tez i urodziła sn 3dzieci i powiedziała ze za każdym razem było jak pierdniecie takze uczę ze nie bedzie tak złe... Nastawiam sie poZytywnie, podobno ból jest w naszej głowie a nie dupie;)

CzaryMary, Ida, weronika86, Ola89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze wy tu jestescie ze mozna wymienić się swoimi poglądami :) kazda z nas jest inna :) czytając kazdej opinie i wypowiedz kazda jest z innej Bajki:) i to jest fajne ,bo w ten sposob mozna poznać czlowieka i się zrzyć jak z rodziną.Nie chciala bym nigdy bysmy zapomnialy o sobie wrecz przeciwnie :) ja jak urodze Ignaśia bede na bierząco wam pisac o wszystkim :)

CzaryMary, Lwica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Mi się bardzo takie figury podobają ale moja dość spora pupa mnie krępuje. Mój mowi na mnie "kaczuszka " bo mam odstajacy tylek i jemu to się podoba a ja bym wolała trochę mniejszy.
    Wazne ze się twojemu podoba :) moj tez mowi ze mam figurę super a i wczoraj mi powiedzial ze lubi patrzec na mnie na spacerze od tylu bo mam piękne proste nogi :) odbija mu coś haha

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj koleżanka z pracy przyniosła mi ubranka dla dziecka, pare ubrań ciążowych i TENS:)))

CzaryMary, Krysti, weronika86, Rudzia lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 13:02

Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Wierzący czy nie - nie ma to wiele do rzeczy. Ja może nie jestem ateistką, ale fundamentalną chrześcijanką też nie, a ślub to było dla mnie coś ważnego i to z całkiem innych powodów nić wiara.
    Zgadzam się :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Ok nie pomyślałam o tym jako o pytaniu intymnym, zresztą sądziłam, że to forum nie ma tabu - gadamy tu o seksie, kupach, związkach, konkubinatach, byłych żonach, relacjach z dziećmi partnerów. To też są intymne tematy i nikt nie zwrócił chyba nikomu nigdy uwagi. Krysti chyba nie poczuła się urażona moim pytaniem, to najważniejsze :) jeśli Cię Kryti uraziłam to biję się w pierś. Postaram się być bardziej powściągliwa w pytaniach ;)
    Spoko ja się nie obrazam jej ,nawet odebralam to jako twoje zdanie ze ty myslisz inaczej jak ja ,kazdy ma inne poglądy i spostrzezenia na zycie świat .

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Ok nie pomyślałam o tym jako o pytaniu intymnym, zresztą sądziłam, że to forum nie ma tabu - gadamy tu o seksie, kupach, związkach, konkubinatach, byłych żonach, relacjach z dziećmi partnerów. To też są intymne tematy i nikt nie zwrócił chyba nikomu nigdy uwagi. Krysti chyba nie poczuła się urażona moim pytaniem, to najważniejsze :) jeśli Cię Kryti uraziłam to biję się w pierś. Postaram się być bardziej powściągliwa w pytaniach ;)

uważam, że pytać jak najbardziej można. Jeśli dana osoba będzie chciała na to pytanie odpowiedzieć to odpowie, a jeśli uzna że nie chce na forum udzielać takich informacji to przecież nie musi :)

liloe, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Dzisiaj koleżanka z pracy przyniosła mi ubranka dla dziecka, pare ubrań ciążowych i TENS:)))
    Tensa masz :) super ja tez chcem ,wiem ze pomaga

Lwica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 13:02

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Też mam ślub, kościelny :) od 2,5 roku jestem mężatką
    No i super :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobiety podrzućcie jakiś fajny przepis na lekki obiad. Mam postanowienie noworoczne, że będziemy zdrowiej się odżywiać ale w związku z tym, że ja jestem totalnie zielona w temacie gotowania to mam problem :(

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i fajnie :)

Nieważne czy mężatki czy nie - ważne, żeby kochać tych naszych dużych chłopców ;)

Krysti, CzaryMary, weronika86, liloe lubią tę wiadomość

‹‹ 1765 1766 1767 1768 1769 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ