Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja u Natalii zamówiłam komplet pościeli z częściowym ochraniaczem i poduszkami do wózka i angel wings, kocyk kupiłam wcześniej na allegro okazyjnie, szukałam z zielonym...takiego żabiego
i trafiłam na kocyk 70x100cm za 35zł więc mega cena
owszem jest ciepły ale u nas w domu zawsze jest optymalna temperatura bo nie lubimy gorąco, poza tym mam też inne cieńsze kocyczki więc spoko, a ten na pewno spełni swoje zadanie wczesną wiosną, jesienią i zimą, zresztą wieczorami letnimi teżWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 19:23
Rudzia, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Agusiek, fajna ta stronka z promocjami:) Będę zaglądać, super. Bez wychodzenia z domu wiesz co rzucili do marketów.
Ho ho kocyk za 150zł? Chyba sobie podaruję. Tymczasem kocyk polarowy jednokolorowy już za dychę można dostać. Ale ja z Polski, to bidna
Amy, mantissa lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Wchodziłaś w zakładkę ZASIŁKI ? Tam jest zawsze data wypłaty świadczenia, okres za jaki będzie kasa i kwota jaka będzie wypłacana
W zakładce zasiłki mam tylko wspasane: zasiłek chorobowy; numer sprawy; datę decyzji i okres wnioskowany
A w zwolnieniach mam wpisane że zus zla/k nie wystawionowyczytałam że to zwolnienie po komisji lekarskiej... sama nie wiem o co im chodzi. A Wam od razu wyświetlał się termin płacenia i kwaota czy dopiero po kilku dniach od pojawienia się zwolnienia?
-
Ewelcia wrote:Czyli u mnie jak zwykle pod górkę
W zakładce zasiłki mam tylko wspasane: zasiłek chorobowy; numer sprawy; datę decyzji i okres wnioskowany
A w zwolnieniach mam wpisane że zus zla/k nie wystawionowyczytałam że to zwolnienie po komisji lekarskiej... sama nie wiem o co im chodzi. A Wam od razu wyświetlał się termin płacenia i kwaota czy dopiero po kilku dniach od pojawienia się zwolnienia?
Ewelcia ja swoje L4 zaniosłam 13 grudnia, dwa dni temu dopiero pojawiło się ono na stronie pue w zakładce "Zaświadczenia lekarskie", natomiast w zakładce "zasiłki" nie mam go wcale. Także minęło już ponad 3 tygodnie, a ja wciąż nie wiem kiedy dostanę kasę. W pon jadę po kolejne L4, a jeszcze poprzednie mam nie rozliczoneszlag mnie już trafia ...
-
nick nieaktualny
-
Myślę, że wypomni mi to po latach.
Nie no jaja sobie robię z tą Polską, tak o nawiązałam do tematu emigracji.Ale bez urazy dla nikogo.
Ja po prostu wychodzę z założenia, że wszystkie rzeczy, które kupujemy firmowe, drogie, ładne i pachnące przynoszą większą radość nam, niż dzieciom. Bo jak umyjesz malca w oliwce Nivea to jakoś tak Ci lepiej niż jakbyś go smarowała Oliwą marki Oliwa z apteki. Złapałam się na tym przy wybieraniu podkładów ginekologicznych. Już prawie kupiłam te różowe z bella mama bo są ładnie zapakowane w folię i sugerują lepszą jakość, a tym czasem te tańsze, zapakowane jak zwykłe gaziki, nie są w niczym gorsze, a na dodatek ich producent (jakieś tam zakłady opatrunkowe) są właścicielami marki bella.
Nie mówię, że nie łapię się na te dzidziusiowe haczyki, ale jeśli mam za coś zapłacić na prawdę dużo to musi to być uargumentowane lepszą jakością, czy bezpieczeństwem. A koc jak koc. Byle był ciepły:)
KasiaKwiatek, Agusiek89, sylvia007, liloe, mimka84, Amy, Hela85, Krysti lubią tę wiadomość
-
Nie wiem nadal kim jest Minky i Natalia... Nie znam
dlatego tez nic nie mam. Kocyk mam z Ikea z misiem, wystarczy mi... Latem i tak flanelowa pielusza nogi dziecku przykryje a zima w wózku bedzie miał ten wkład, nie wiem jak sie fachowo nazywa.
FASIA nie wiem jeszcze gdzie będziemy mieszkać, przed wyjazdem tutaj młode małżeństwo, wyremontowaliśmy sobie u teściowej 2pokoje i tam mieszkaliśmy, teraz jak wrócimy to chyba cis wynajmiemy, z czasem sie cos pewnie kupi lub zbuduje w zależności od funduszywcale sobie tym głowy nie zaprzątam
mimka84, haneczka, Amy lubią tę wiadomość
-
Moje drogie ja już po wizycie - wszystko dobrze z sercem uff.Ekg w porządku. No i w końcu dowiedziałam się jakie konkretnie mam wady ale jak to lekarka powiedziała śladowe i nie do przejmowania się hehe no i nie ma konkretnych wskazań do porodu ze strony kardiologa
więc jeśli tylko pójdzie wsio dobrze chcę rodzić naturaaaalnie aaaa
A najlepsze podczas EKG jak pielęgniarka podpinała elektrody mały się fajnie wypiął z lewej i pokazuje jej hehe sie smiałyśmy urwis maminya tą babke lubie miła od razu poznała mnie hehe pogadałyśmy trochę hehe
Teraz z młodym robię tortille
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 23:06
mimka84, Bambi85, KasiaKwiatek, sylvia007, Amy, Hela85, haneczka, Gosha, Fasia, Agusiek89, Lali, CzaryMary, Ida, Rudzia, mantissa, Krysti, misia83, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMłoda Dama i Hela mają ten sam kształt brzuchola
aaa i Mary jeszcze do nich dorzucam
robię brzuszkową segregacjęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 19:55
haneczka, mimka84, Hela85, CzaryMary, mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny