Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mowię dzisiaj do przyjaciółki ze mały nadal sie nie obrócił główka w dół itp a ona na to ze muszę myć podłogę na kolanach... Myśle sobie ze głupie tu przesady maja, wracam do domu i czytam teraz w necie ze to jedne z ćwiczeń pomagające sie obrócić dzidzi, na czworaka, ręce zgięte w łokciach i dupa wypięta
Amy, mimka84, Bambi85, Fasia, haneczka, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie dotyczące maści i kremu Bepanthen - jednego się używa na brodawki w trakcie karmienia piersią, a drugiego jeszcze w ciąży do ich smarowania ?? Jak wpisuję Bepanthen w tej aptece gemini to mi kilka rodzajów wyskakuje i nie bardzo wiem, który to ten wlaściwy ... Chciałam Linomag na sutki jak Hela pisala ale tam go nie mają
szkoda, bo na pewno byłby tańszy
Na Polsacie zaczyna się własnie "Burleska" jeśli ktoś lubi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 20:12
-
nick nieaktualnyaaa męzu napompował piłę
jest różowooczojebna
poskakałam na niej trochę ale boję się, że wywołam poród
na razie się ze sobą oswajamy
Idę się pluskać w wannie pełnej bąbąbąbąbelków
haha Fasia napisała o "Burlesce " a mój zgąbczały mózg przeczytał " Brukselka"Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 20:23
Hela85, KasiaKwiatek, Fasia, Krysti, haneczka lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Dziewczyny mam pytanie dotyczące maści i kremu Bepanthen - jednego się używa na brodawki w trakcie karmienia piersią, a drugiego jeszcze w ciąży do ich smarowania ?? Jak wpisuję Bepanthen w tej aptece gemini to mi kilka rodzajów wyskakuje i nie bardzo wiem, który to ten wlaściwy ... Chciałam Linomag na sutki jak Hela pisala ale tam go nie mają
szkoda, bo na pewno byłby tańszy
Na Polsacie zaczyna się własnie "Burleska" jeśli ktoś lubiFasia, Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary idź się kąpać Ty Brukselko
Ida ja obecnie jestem w 27 tc a dokładnie 26t3d takze dla mnie za wcześnie więc dobrze, ze nie poszłampoczekam sobie do lutego. Jak się uda dotrwać to super, a jak nie to trudno - jakoś urodzę i wychowam bez szkoły rodzenia
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyco do smarowideł na brodawki to wiem, że wiele kobiet używa :
http://www.doz.pl/apteka/p14746-Maltan_pielegnacja_brodawek_sutkowych_w_okresie_ciazy_i_karmienia_40_ml
ale widzę,że ten Linoderm Mama który podesłała Hela ma o wiele przyjemniejszy skład
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:właśnie na styczniówkach sobie babeczki odradzały ten maltan więc ile kobitek tyle opinii
no właśnie.... jednej będzie pasowało a drugiej nie.
Tak samo jak maluchom butelki. Jedne ochoczo zajadają z Aventu a inne bobasy wolą np. Lovi...
ale ten Linoderm Mama o którym pisałaś ma bardzo fajny skład więc ja się na niego skuszę.
a to standard, że ma się przy karmieniu problemy z sutkami?? czy można być szczęściarą i w ogóle nie mieć takich nieprzyjemności?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 20:34
Hela85 lubi tę wiadomość
-
Z firmy linoderm są tylko takie rzeczy
http://www.aptekagemini.pl/search?st_search%5Bsearch%5D=linoderm&st_search%5Band_search%5D=1&st_search%5Bdetail%5D=
żadna z nich nie jest na sutki, prawda? -
Hela85 wrote:właśnie na styczniówkach sobie babeczki odradzały ten maltan więc ile kobitek tyle opinii, ja tym razem nie zaopatruję się w nic z tych rzeczy chyba że znowu dostanę a jak nie to własny pokarm i naturalne mazidła co mam w domu
dobry jest też z FloslekFasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Ja miałam próbkę tego maltan i u mnie nie zadziałał, tylko właśnie ta lanolina z lansinoh
Kosztuje 18,39zł za 10ml. Pewnie linoderm tanszy no ale nie ma w tej aptece a ja wole wszystko w jednym miejscu zamowic... -
nick nieaktualnyFasia wrote:Z firmy linoderm są tylko takie rzeczy
http://www.aptekagemini.pl/search?st_search%5Bsearch%5D=linoderm&st_search%5Band_search%5D=1&st_search%5Bdetail%5D=
żadna z nich nie jest na sutki, prawda?
żadna
Chociaż ja bym się pokusiła na tą Linoderm Hair ... na sutkach wyrosłyby mi włooosy . hahahaha żaaaaaaaaaarcikFasia, Hela85, KasiaKwiatek, Lali, haneczka lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Kosztuje 18,39zł za 10ml. Pewnie linoderm tanszy no ale nie ma w tej aptece a ja wole wszystko w jednym miejscu zamowic...
Hela85, Fasia lubią tę wiadomość
-
CzaryMary Ty glupolku
Ida chętnie skorzystam z relacji ze szkołyja co prawda nie mam dużego biustu ale te sportowe staniki są super! Fajnie, że coś dla siebie znalazłaś
CzaryMary, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny