Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tolerancja leków to chyba sprawa indywidualna bo jednemu podpasuje dany lek drugiemu nie ja np muszę każda tabletkę wziasc z jedzeniem bo inaczej wymiotuje zazwyczaj albo jest mi niedobrze a przecież malo kto tak ma. Albo pamiętam jak bralam bromergon na prolaktyne mi nic nie było a większość dziewczyn dużo skutków ubocznych mialo
-
Witam się po raz drugi.
Jestem już po pobraniu krwi. W szpitalu pustki aż byłam w ciężkim szoku. Wkur*** jestem od rana, bo to jednak nie akumulator a chyba rozrusznik padł w samochodzie i musiałam jechać autobusem .. wieki nie jeździłamPo szpitalu mąż uznał, że mam przyjechac do Niego do pracy po samochód, bo na 13 mam wizytę u endokrynologa i On nie chce zebym jechała znowu autobusem. No i jak szłam ze szpitala do postoju taxi, którego kuźwa nigdzie znaleźć nie mogłam to tak mnie rozbolał brzuch, że myslałam że sie położę na środku chodnika
Masakra! Z każdym krokiem coraz bardziej ... chciałam jak najszybciej dojść do taxi, a coraz bardziej musiałam zwalniac
Na szczęście zanim mnie kierowca dowiózł do męża do pracy to wszystko przeszło ..
Weronika podziwiam za cierpliwość! Wyrzygałabym tej babie wszystko przed wyjazdem i miałabym w dupie czy sie na mnie obrazi czy niei tak nikt jej nie lubi ..
Swoja drogą szkoda, że te 100l zimnej wody od rybek na jej łeb się nie wylało !
KasiaKwiatek - jaki smoczek zamówiłaś ?? Ja też robię zakupy w aptece gemini, mam już chyba wszystkie potrzebne mi kosmetyki dla mnie i dla dziecka. Od 300zł darmowa przesyłka a ja mam w koszyku produktów na 230zł więc jeszcze coś chcę dołożyć więc będę wdzięczna za pomoc ze smoczkiem
weronika86 lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:Nie wiem właśnie... wolałabym ich nie mieć,bo gdzieś tam w głowie pojawia się czerwone światło. Wiem,ze jeśli będą częste - odpukac,mam nadzieje ze będzie ok,to wtedy ip znów. Niech sprawdzają do skutku;)
No ja tez niespokojna jestem szczególnie po tym jak mi ten wczorajszy debil powiedział ze to przedwczesny poród ale miejmy nadzieje ze będzie ok. Wiem ze dziewczyny biorą jeszcze jeden lek na takie twardnienia ferotonol czy jakoś tak on mocniejszy nic nospa jest
-
nick nieaktualnyHahaha Weronika to niezłego baranka macie w domu, twarda czacha
jeny normalnie sytuacja jak z komedii
A tak btw to na pewno ta woda tak capi, wiesz stojąca woda, nawet filtrowana ale z obchodami rybek jakby nie było, trzeba porządnie wysuszyć i uprać wykładzinęFasia, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Niestety dołączam do cukrzycowych kwietniówek. Moje wyniki to: na czczo - 75, po 1h - 162, po 2h - 137 mg/dl
Dostałam skierowanie do diabetologa. Będzie miał ze mną problem coś czuję bo jeszcze choroba jelit, hmmm. Będzie miał nad czym główkować.
Teraz wracam do nadrabiania bo mam od wczoraj 30 stron do przeczytania. -
KasiaKwiatek wrote:Hahaha Weronika to niezłego baranka macie w domu, twarda czacha
jeny normalnie sytuacja jak z komedii
A tak btw to na pewno ta woda tak capi, wiesz stojąca woda, nawet filtrowana ale z obchodami rybek jakby nie było, trzeba porządnie wysuszyć i uprać wykładzinę
No ja też bym powiedziała ze to woda z akwarium pamiętam niestety ten zapach z czasów kiedy miałam akwarium
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Hwesta a jak leżysz to brzuch Ci twardnieje z jednej strony ? Bo ja tak mam co chwilę ale u mnie to dziecko
Czuję mocne spięcie i za chwilę pojawia się wielka gula z prawej strony. Wczoraj spiął się cały z dwóch stron ale też wiem, że to Julek, bo przy skurczach pewnie brzuszek by się równomiernie napinał, a tu miałam znowu wielka gulę z prawej strony i leciutką, malutką z lewej na samym dole
-
nick nieaktualnyOla89 mnie też w szpitalu nastraszyli,ze jak się takie cos pojawi tak często jak w sylwestra to mam jechać na ip do szpitala i ze wtedy zastrzyki na pluca bo to grozi przedwczesnym porodem,a mój gin mnie uspokoił. Powiedzial,ze szyjka jest ok,ze zamknieta i ze damy rade,a to napinanie roznie możemy odczuwać ze względu różnej tolerancji na bol
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Hwesta a jak leżysz to brzuch Ci twardnieje z jednej strony ? Bo ja tak mam co chwilę ale u mnie to dziecko
Czuję mocne spięcie i za chwilę pojawia się wielka gula z prawej strony. Wczoraj spiął się cały z dwóch stron ale też wiem, że to Julek, bo przy skurczach pewnie brzuszek by się równomiernie napinał, a tu miałam znowu wielka gulę z prawej strony i leciutką, malutką z lewej na samym dole
Ja tak często mam ze tylko z jednej strony brzuch napięty ale wczoraj położna mnie uświadomiła ze od intensywnych ruchów dziecka macica tez się może stawiać kawałkami wiec teraz juz nie wiem czy to mały czy to skurcz
-
hwesta wrote:Ola89 mnie też w szpitalu nastraszyli,ze jak się takie cos pojawi tak często jak w sylwestra to mam jechać na ip do szpitala i ze wtedy zastrzyki na pluca bo to grozi przedwczesnym porodem,a mój gin mnie uspokoił. Powiedzial,ze szyjka jest ok,ze zamknieta i ze damy rade,a to napinanie roznie możemy odczuwać ze względu różnej tolerancji na bol
No ja tez szyjkę mam długa i zamknięta i oby takie pozostałyprzecież jakby miało się cos dział to by na ktg wyszły skurcze chyba nie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny