X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze popatrzec za takimi poduchami :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi herbata z mlekiem podeszla teraz :)uwielbiam ,ale tych polskich raperów tu do szkocji przyjezdza:))teraz kaen wczesniej pih :)nawet neonówka kabaret przyjezdza :)nie zapominają o nas Polskich Wyśpiarzach :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogladam koncert rihanny w Los Angeles na zywo:D lubię ją suchać

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY to zwykla duża poducha do spania:) ta co masz pod głową:)
    można dać dwie do jednej poszewki żeby było twardo:)
    i takie dawałam między nóżki, o jak mi to dobrze robiło:) teraz też spróbuję bo przewracanie się z boku na bok to dla mnie rytuał wielki:P
    nawet mały jasieczek teraz pomaga:) albo zwinięta kołderka:)

dziewczyny czy kiedyś zaczniemy pisać pozytywnie? myślę że za dużo obaw się tu przewija.....
    po prostu trzeba uwierzyć w swoje szczęście bo ciąża trwa tylko 9 miesięcy i trzeba się nią cieszyć:)

Amy, Fasia lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy widzialam twoje zdjecia brzuszka:) szczupla faktycznie jesteś ja tez zawsze taka bylam szczupla sukienki szpilki garsonki marynarki umnie co dziennosc teraz juz chodze w trampkach i dzinsach:) hihi Smaka z tym talerzem zbjedzonkiem tez mi narobilaś i zapewne taki obiadek dziś zrobie u siebie:)) fryty mi się marzą:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki ja wam pokaze poduchy ciazowe??

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobacz ofertę: DUŻA Poduszka ciążowa ROGAL do karmienia +PIELUCHA http://allegro.pl/showItem2.php?item=4577222183

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja takie cos kupie:D nic innego nie wyobrazam sobie by kupić:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie wydaje ze caly czas jest pozytywnie :P czasem sa jakies niemile watki o poronieniu ale to normalne ze kobieta w ciazy ma ro zne mysli.. lepiej o nich mowic.. jestesmy tu po to zeby sie wspierac :) mysle ze z kazdym tygodniem ten femat bedzie znikal bo nasze ciaze juz beda wieksze i bedziemy juz pisac tylko o zakupach przygotowaniu do porodu i innych :D oby ten czas szybko nastal :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do karmienia dzidzi tez są:). Zobacz ofertę: Poduszka ciążowa ROGAL do karmienia KOJEC BAWEŁNA http://allegro.pl/showItem2.php?item=4577226872

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Amy widzialam twoje zdjecia brzuszka:) szczupla faktycznie jesteś ja tez zawsze taka bylam szczupla sukienki szpilki garsonki marynarki umnie co dziennosc teraz juz chodze w trampkach i dzinsach:) hihi Smaka z tym talerzem zbjedzonkiem tez mi narobilaś i zapewne taki obiadek dziś zrobie u siebie:)) fryty mi się marzą:D
    Hehehe no rozumiesz moj bol z malo widocznym ciazowym brzuchem :P szczupla moze ajkos szczegolnie nie jestem to efekt cwiczen przed ciaza... mam 174 i 66.6 kg i na razie nic sie nie zmienia.. teraz teoszke mniej jakis kg ale nadal sporo :P ale nie narzekam i za duzym brzuchem "sie rozgladam" :P ja tez mam non stop ochote na frytki... nie wiem czemu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 11:46

Krysti lubi tę wiadomość

• solga Przyjaciółka

Wysłany: 15 września 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi została poducha po pierwszej ciąży i powoli przywracam ją do użytku podczas spania, tylko mój trochę narzeka bo wolą się do niej w łóżku przytulać niz do niego :D

Amy, Krysti lubią tę wiadomość

Famibion + Baby and Mama Med + OmegaMed
    f2w3rjjgrlzhuy1n.png
    Siły natury
    relgcwa1ja1bh6e1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozytywnie trzeba pisać zawsze :) myślmy pozytywnie ,ale czasem warto się wyzakic co nas boli ,az lzej na sercu się robi :))ale trzeba myslec dobrze:)ja zawsze dobrze nastawiona chic ostatnio tez mam napady placzu z byle powodu krwi czy inne rzeczy :Dja to dopiero fustrantka jestem moj mowi ze jak na mnie to zajebiscie ciaze przechodze:)(bo on wie ze ja to panikara :)

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne te rogale ale ja do karmienia raczej takiego wikszego jaska bede kupowac takiego na ktorym sie miesci dzieciak.. mojej tesciowej najmlodsza siostra taki miala i widzialam jak sie sprawdzal przy 2 ciazach :)

• Justinka Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też z poprzedniej ciąży mam taką poduchę do spania, coś w stylu rogala bo długa ale nie zaokrąglona, super się sprawdzała i jak tylko brzuszek był większy to mega zbawienie :) a co do karmienia próbowałam i z pomocą tej poduszki i zwykłej, miałam też rożek ale najlepiej mi się karmiło bez wspomagaczy tego typu ;) nie wiem jak będzie teraz hehe :)

Krysti lubi tę wiadomość

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj sąsiad przez weekend pił strasznie ze az sily nie mial otworzyc bidny dzwi i wziąsc z pod dzwi kawe i papierosy :) fajny facet szkot zawsze dbajacy o siebie pracuje w korporacji w garniturky zawsze wysportowany bardzo i co z tego jak dragi dziwki i imprezy ;) bardzo przyzwoity gośc jak zemną gada to jest otwarty szczery ale duzo razy juz go widzialam jak zachlany byl i ci chwile inne panienki sprowadza do domu ,szkoda takich ludzi bo się marnują .tak szkockie zycie wyglada tu .?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Fajne te rogale ale ja do karmienia raczej takiego wikszego jaska bede kupowac takiego na ktorym sie miesci dzieciak.. mojej tesciowej najmlodsza siostra taki miala i widzialam jak sie sprawdzal przy 2 ciazach :)
    Do karmienia tez masz:)przerózne:)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na tym mniejszym rogaliku dzidziuś się spokojnie mieści:)
    w sumie ten duży ładny i widać praktyczny ale chyba nie wyobrażam się owijać nim co karmienie:) tym bardziej że lubiłam młodą na rogaliku małym karmić a najbardziej w nocy:)
    mówicie że macie pozakładanie pamiętniczki? muszę pokukać:) sama chyba nie mam czasu na pamiętnik niestety. wystarczyć mi musi albumik ze zdjęciami:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Do karmienia tez masz:)przerózne:)
    O to te juz juz przegladne na kompie jak bede :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam faceta wspanialego :)starszy jest odemnie o 10lat;) ale takiego chcialam zawsze ,to prawdziwy dzentelmen wiedzący czego chce czego pragnie :)pomocny zaradny na przyszly rok juz bedziemy mieli tu w Szkocji dwa tiry ktore bedą na nas pracować,bedziemy musieli poszukac dobrych kierowców :)

‹‹ 190 191 192 193 194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ