Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AMY to zwykla duża poducha do spania:) ta co masz pod głową
można dać dwie do jednej poszewki żeby było twardo:)
i takie dawałam między nóżki, o jak mi to dobrze robiło:) teraz też spróbuję bo przewracanie się z boku na bok to dla mnie rytuał wielki:P
nawet mały jasieczek teraz pomaga:) albo zwinięta kołderka:)
dziewczyny czy kiedyś zaczniemy pisać pozytywnie? myślę że za dużo obaw się tu przewija.....
po prostu trzeba uwierzyć w swoje szczęście bo ciąża trwa tylko 9 miesięcy i trzeba się nią cieszyć
Amy, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy widzialam twoje zdjecia brzuszka:) szczupla faktycznie jesteś ja tez zawsze taka bylam szczupla sukienki szpilki garsonki marynarki umnie co dziennosc teraz juz chodze w trampkach i dzinsach:) hihi Smaka z tym talerzem zbjedzonkiem tez mi narobilaś i zapewne taki obiadek dziś zrobie u siebie:)) fryty mi się marzą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi sie wydaje ze caly czas jest pozytywnie
czasem sa jakies niemile watki o poronieniu ale to normalne ze kobieta w ciazy ma ro zne mysli.. lepiej o nich mowic.. jestesmy tu po to zeby sie wspierac
mysle ze z kazdym tygodniem ten femat bedzie znikal bo nasze ciaze juz beda wieksze i bedziemy juz pisac tylko o zakupach przygotowaniu do porodu i innych
oby ten czas szybko nastal
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Amy widzialam twoje zdjecia brzuszka:) szczupla faktycznie jesteś ja tez zawsze taka bylam szczupla sukienki szpilki garsonki marynarki umnie co dziennosc teraz juz chodze w trampkach i dzinsach:) hihi Smaka z tym talerzem zbjedzonkiem tez mi narobilaś i zapewne taki obiadek dziś zrobie u siebie:)) fryty mi się marzą
szczupla moze ajkos szczegolnie nie jestem to efekt cwiczen przed ciaza... mam 174 i 66.6 kg i na razie nic sie nie zmienia.. teraz teoszke mniej jakis kg ale nadal sporo
ale nie narzekam i za duzym brzuchem "sie rozgladam"
ja tez mam non stop ochote na frytki... nie wiem czemu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 11:46
Krysti lubi tę wiadomość
-
mi została poducha po pierwszej ciąży i powoli przywracam ją do użytku podczas spania, tylko mój trochę narzeka bo wolą się do niej w łóżku przytulać niz do niego
Amy, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPozytywnie trzeba pisać zawsze
myślmy pozytywnie ,ale czasem warto się wyzakic co nas boli ,az lzej na sercu się robi
)ale trzeba myslec dobrze:)ja zawsze dobrze nastawiona chic ostatnio tez mam napady placzu z byle powodu krwi czy inne rzeczy :Dja to dopiero fustrantka jestem moj mowi ze jak na mnie to zajebiscie ciaze przechodze:)(bo on wie ze ja to panikara
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też z poprzedniej ciąży mam taką poduchę do spania, coś w stylu rogala bo długa ale nie zaokrąglona, super się sprawdzała i jak tylko brzuszek był większy to mega zbawienie
a co do karmienia próbowałam i z pomocą tej poduszki i zwykłej, miałam też rożek ale najlepiej mi się karmiło bez wspomagaczy tego typu
nie wiem jak będzie teraz hehe
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj sąsiad przez weekend pił strasznie ze az sily nie mial otworzyc bidny dzwi i wziąsc z pod dzwi kawe i papierosy
fajny facet szkot zawsze dbajacy o siebie pracuje w korporacji w garniturky zawsze wysportowany bardzo i co z tego jak dragi dziwki i imprezy
bardzo przyzwoity gośc jak zemną gada to jest otwarty szczery ale duzo razy juz go widzialam jak zachlany byl i ci chwile inne panienki sprowadza do domu ,szkoda takich ludzi bo się marnują .tak szkockie zycie wyglada tu .?
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Fajne te rogale ale ja do karmienia raczej takiego wikszego jaska bede kupowac takiego na ktorym sie miesci dzieciak.. mojej tesciowej najmlodsza siostra taki miala i widzialam jak sie sprawdzal przy 2 ciazach
-
na tym mniejszym rogaliku dzidziuś się spokojnie mieści:)
w sumie ten duży ładny i widać praktyczny ale chyba nie wyobrażam się owijać nim co karmienie:) tym bardziej że lubiłam młodą na rogaliku małym karmić a najbardziej w nocy:)
mówicie że macie pozakładanie pamiętniczki? muszę pokukaćsama chyba nie mam czasu na pamiętnik niestety. wystarczyć mi musi albumik ze zdjęciami:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam faceta wspanialego :)starszy jest odemnie o 10lat;) ale takiego chcialam zawsze ,to prawdziwy dzentelmen wiedzący czego chce czego pragnie :)pomocny zaradny na przyszly rok juz bedziemy mieli tu w Szkocji dwa tiry ktore bedą na nas pracować,bedziemy musieli poszukac dobrych kierowców