Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:na tym mniejszym rogaliku dzidziuś się spokojnie mieści:)
w sumie ten duży ładny i widać praktyczny ale chyba nie wyobrażam się owijać nim co karmienie:) tym bardziej że lubiłam młodą na rogaliku małym karmić a najbardziej w nocy:)
mówicie że macie pozakładanie pamiętniczki? muszę pokukaćsama chyba nie mam czasu na pamiętnik niestety. wystarczyć mi musi albumik ze zdjęciami:)
)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Zobacz ofertę: DUŻA Poduszka ciążowa ROGAL do karmienia +PIELUCHA http://allegro.pl/showItem2.php?item=4577222183
ja właśnie z tej aukcji zamówiłam tylko z gratisem nie pieluchą a małą poduszką do karmieniaKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiechce mi się z wyrka wychodzić no ale muszę prysznic wsiąść i do lekarza lecieć ;)dentystę przespałam bo miałam na 9,30 dzwoni domnie cY sie spocznie a ja jak jak mam na 15,30 a ona nie na 9,30 taka zakręconą ze mi wizytę na środę dała na 9,30 rano bede musiała pamietać o tym
-
Ola89 wrote:Ja kupiłam odpowiednik motherhood tylko polskiej firmy więc tańszą - w gratisie z małą poduchą dla dziecka zapłaciłam 130 zł, mają mi dopiero przysłać więc jeszcze nie testowałam jej, napiszę jak wypróbuje
Podobnież dla kręgosłupa jest rewelacyjna a ja a\zawsze miałam z nim problemy.
A zarzucisz linkiem?
Ola, najlepiej zadzwoń do endokrynologa i zapytaj, kiedy w twojej sytuacji masz przyjmować tabletkę, bo nie może być tak, że codzienną dawkę wymiotujesz. Ja na szczęście nie mam mdłości, więc przyjmuję normalnie, ale pytałam mojej endokrynolog co zrobić jak czasami zapomnę, albo jestem taka głodna z rana, że nie ma bata, żebym czekała pół godziny do śniadania - powiedziała, że wtedy ewentualnie mam brać pół godziny przed obiadem. Mówię ci, zadzwoń albo się przejdź i zapytaj, bo na dłuższą metę nic dobrego z tego nie wyniknie.
//edit:
Dobra, już linki ogarnęłam do poduch.Ja kupiłam przyjaciółce takiego rogala do karmienia z takich mniejszych, bardziej okrągłych, bo była już w końcówce ciąży. Ale sobie chyba taki dłuższy kupię, bo już się przewracam z boku na bok, a co dopiero jak mi brzuch urośnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 12:23
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:Najważniejsze żeby byli dojrzali. Mój tata (ojczym) jest młodszy od mojej mamy o dwa lata. Jest najlepszym tatą na świeci. Nie wiem jak by wyglądało moje życie gdyby nie on. Ojca prawdziwego (starszy od mamy) widziałam może ze 4 razy. Dodam, że moja przyrodnia siostra mieszka 2 piętra pode mną.
Wiek nie jest aż tak ważny, istotne jest to co mają w głowach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 12:19
-
ja z moim partnerem znam się od zawsze i jakoś tak się nam razem dobrze układa, ale też tak trochę śmiesznie całe życie z jednym facetem, zaczęliśmy byc razem jak mieliśmy po 16 lat
Krysti, adk_1989 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny