Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy tylko przyjęcie na 40 osób, ale z orkiestrą
Gorset też sznurowany, co z tego jak obawiam się, że po każdym posiłku będę musiała sporo popuszczać
najgorsze są wieczorne wzdęcia - wtedy po średnio obfitej kolacji mam brzuch jak w 5 miesiącu! Nie da się też dużo zjeść bo miejsca w brzuszku brak
))
Najlepsze, że ja sukienkę kupiłam w maju, była do zwężania a ja jeszcze chciałam się odchudzićw lipcu jednak okazało się, że dieta się nie rozpocznie, a o zwężaniu mogę zapomnieć
na szczęście też nie musiały mi nic popuszczać
Ja już miałam 3 przymiarkiodbiór w czw przed ślubem i obiecały, że jakby coś się działo to w ekspressowym tempie dopasują sukienkę
)
-
NY wrote:My mamy tylko przyjęcie na 40 osób, ale z orkiestrą
Gorset też sznurowany, co z tego jak obawiam się, że po każdym posiłku będę musiała sporo popuszczać
najgorsze są wieczorne wzdęcia - wtedy po średnio obfitej kolacji mam brzuch jak w 5 miesiącu! Nie da się też dużo zjeść bo miejsca w brzuszku brak
))
Najlepsze, że ja sukienkę kupiłam w maju, była do zwężania a ja jeszcze chciałam się odchudzićw lipcu jednak okazało się, że dieta się nie rozpocznie, a o zwężaniu mogę zapomnieć
na szczęście też nie musiały mi nic popuszczać
Ja już miałam 3 przymiarkiodbiór w czw przed ślubem i obiecały, że jakby coś się działo to w ekspressowym tempie dopasują sukienkę
)
Ja tez chcialam schudnac! Zaczelam biegac i diete. Ale dlugo to nei potrwaloNY lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
fajnie tak ślub w ciąży, dwie pieczenie na jednym ogniu dzidziuś w brzuszku i mąż.
ja ze swoim jeszcze nie mam i nie planujemy póki, dzieci do scalenia związku nam wystarczająweronika86 lubi tę wiadomość
-
a ja nie kupuję adaptera. pas pod brzuszek już wkładam. tak jeździłam z córą i tak będę też teraz jeździła.
muszę zbierać kasę na ważniejsze rzeczy:D i fakt można sobie samemu uszyć
Misia mamę możesz poprosić
kupiłam sobie właśnie kawęDouwe Egberts czekoladowąz pół łyżeczki jest bardzo smaczna mmmmmm:)
i pomarańcz na później:)weronika86 lubi tę wiadomość
-
solga wrote:fajnie tak ślub w ciąży, dwie pieczenie na jednym ogniu dzidziuś w brzuszku i mąż.
ja ze swoim jeszcze nie mam i nie planujemy póki, dzieci do scalenia związku nam wystarczają
My zaplanowaliśmy ślub i niecałe 3 mies przed zaczelismy się starać bo nasłuchałam się wiele opowieści jak to się dziewczyny po 2,3 lata starają, robią świece itpmoja siostra 4 lata się starała! Ja miałam jakieś wahania tarczycy i przy tym też może być problem ale udało się za pierwszym podejściem
))) Są tego plusy i minusy
cały czas się martwię czy będę się dobrze czuła, bo jednak to jest początek
no i też jest jakiś tam stres z powodu takiego wielkiego wydarzenia
wiele rzeczy na raz się dzieje
a później już tylko na maleństwie będzie można się skupić
-
nick nieaktualny
-
Ja mam dzisiaj po prostu kiepski dzień jeżeli chodzi o samopoczucie. Roboty też nie za dużo to mi się trochę ciągnie i jestem w biurze całkiem sama całe dnie więc się nawet nie bardzo mam do kogo odezwać. Czasem to fajne bo jest cisza i spokój a czasami człowiek by sobie pogadał.
-
ja kończę o 17:P ktoś mnie pobije???
a ja sobie siedzę i też nie mam dziś zbyt wiele roboty, jutro zapowiada się cięższy dzień...
siedzę czytam wątki wrześniówek, październikówek i dumam.....jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie chyba:D i będę jeszcze szczęśliwsza:D
ADK nie smutaj:) kup sobie coś na allegro:D ja spontanicznie kupiłam rogala do spania:D:D:D
ooo ja też mam ciszę i spokój w biurze, siedzę z jednym gościem,sołtysem którego wiecznie nie ma, jak chcę iść na ploty do drugi budynek, ale ja lubię spokój i ciszę -
Robotka, prawie mnie przyłapałaś na zakupie rogala do spania
Nie kupiłam tylko dlatego, że nie mogę się zdecydować!
Pokupowałabym jakieś ubrania dla siebie ale ja wiem jakie ja będę musiał rozmiary kupować. Póki co nic nie jest na mnie ciasne.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
hihihi masz jakiegoś na oku??
ja kupiłam motherhod używany:) bardzo fajny się wydaje:) kupuj kupuj:D
ja ubrania na allegro się bałabym troszku kupować bo ja taka niewymiarowa;/
w lumpie sobie super gacie kupiłam w piątek i dwie bluzki z długim rekawem:) będzie jak znalazł
mam jedne jeansy nowe ciążowe to puki co mi powinno wystarczyć choć nie wiem czy nie kupiłam za ciasne:) na razie są dobre:) -
NY wrote:My zaplanowaliśmy ślub i niecałe 3 mies przed zaczelismy się starać bo nasłuchałam się wiele opowieści jak to się dziewczyny po 2,3 lata starają, robią świece itp
moja siostra 4 lata się starała! Ja miałam jakieś wahania tarczycy i przy tym też może być problem ale udało się za pierwszym podejściem
))) Są tego plusy i minusy
cały czas się martwię czy będę się dobrze czuła, bo jednak to jest początek
no i też jest jakiś tam stres z powodu takiego wielkiego wydarzenia
wiele rzeczy na raz się dzieje
a później już tylko na maleństwie będzie można się skupić
to prawda stres robi swoje i tym bardziej w ciąży się go bardziej odczuwa, no i podczas wesela też może tak nie poszalejesz ale za to dzidziuś będzie miał już rodziców po ślubie jak się urodzi
ja powinnam się wcześniej z moim zdecydowac bo teraz to już nie chce się chyba nam po prostu