SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka myślę, że dasz radę. Koleżanka brała ślub w 4 miesiącu i bawiła się świetnie :)

Ale wam zazdroszczę strasznie! Jak ja bym chciała swój ślub jeszcze raz przeżyć. Jeden z najpiękniejszych dniu w życiu!

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy tylko przyjęcie na 40 osób, ale z orkiestrą ;) Gorset też sznurowany, co z tego jak obawiam się, że po każdym posiłku będę musiała sporo popuszczać :D najgorsze są wieczorne wzdęcia - wtedy po średnio obfitej kolacji mam brzuch jak w 5 miesiącu! Nie da się też dużo zjeść bo miejsca w brzuszku brak ;)))
    Najlepsze, że ja sukienkę kupiłam w maju, była do zwężania a ja jeszcze chciałam się odchudzić ;) w lipcu jednak okazało się, że dieta się nie rozpocznie, a o zwężaniu mogę zapomnieć ;) na szczęście też nie musiały mi nic popuszczać ;)
    Ja już miałam 3 przymiarki ;) odbiór w czw przed ślubem i obiecały, że jakby coś się działo to w ekspressowym tempie dopasują sukienkę :))

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY wrote:
    My mamy tylko przyjęcie na 40 osób, ale z orkiestrą ;) Gorset też sznurowany, co z tego jak obawiam się, że po każdym posiłku będę musiała sporo popuszczać :D najgorsze są wieczorne wzdęcia - wtedy po średnio obfitej kolacji mam brzuch jak w 5 miesiącu! Nie da się też dużo zjeść bo miejsca w brzuszku brak ;)))
    Najlepsze, że ja sukienkę kupiłam w maju, była do zwężania a ja jeszcze chciałam się odchudzić ;) w lipcu jednak okazało się, że dieta się nie rozpocznie, a o zwężaniu mogę zapomnieć ;) na szczęście też nie musiały mi nic popuszczać ;)
    Ja już miałam 3 przymiarki ;) odbiór w czw przed ślubem i obiecały, że jakby coś się działo to w ekspressowym tempie dopasują sukienkę :))

Ja tez chcialam schudnac! Zaczelam biegac i diete. Ale dlugo to nei potrwalo :P

NY lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz dziś zaproszenie dostalam na scan :D wreszcie bo juz mialam isc prywatnie:) happy <3 moj w domu dziś ze mną :) idziemy zaraz na ciacho :))

weronika86 lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nie mogę w pracy wysiedzieć...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do adaptera to można sobie samemu uszyć i bardzo dużo zaoszczędzić.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:01

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • solga Przyjaciółka

Wysłany: 16 września 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie tak ślub w ciąży, dwie pieczenie na jednym ogniu dzidziuś w brzuszku i mąż.
    ja ze swoim jeszcze nie mam i nie planujemy póki, dzieci do scalenia związku nam wystarczają :)

Famibion + Baby and Mama Med + OmegaMed
    f2w3rjjgrlzhuy1n.png
    Siły natury
    relgcwa1ja1bh6e1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nie kupuję adaptera. pas pod brzuszek już wkładam. tak jeździłam z córą i tak będę też teraz jeździła.
    muszę zbierać kasę na ważniejsze rzeczy:D i fakt można sobie samemu uszyć:)

Misia mamę możesz poprosić:)

kupiłam sobie właśnie kawęDouwe Egberts czekoladową:) z pół łyżeczki jest bardzo smaczna mmmmmm:)

i pomarańcz na później:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • NY Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    solga wrote:
    fajnie tak ślub w ciąży, dwie pieczenie na jednym ogniu dzidziuś w brzuszku i mąż.
    ja ze swoim jeszcze nie mam i nie planujemy póki, dzieci do scalenia związku nam wystarczają :)

My zaplanowaliśmy ślub i niecałe 3 mies przed zaczelismy się starać bo nasłuchałam się wiele opowieści jak to się dziewczyny po 2,3 lata starają, robią świece itp ;) moja siostra 4 lata się starała! Ja miałam jakieś wahania tarczycy i przy tym też może być problem ale udało się za pierwszym podejściem :)))) Są tego plusy i minusy :) cały czas się martwię czy będę się dobrze czuła, bo jednak to jest początek ;) no i też jest jakiś tam stres z powodu takiego wielkiego wydarzenia :) wiele rzeczy na raz się dzieje ;) a później już tylko na maleństwie będzie można się skupić ;)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ja już nie mogę w pracy wysiedzieć...

Jak ja Cię bardzo dobrze rozumiem :/ Ja kibluję do 16 a ty?

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:38

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Jak ja Cię bardzo dobrze rozumiem :/ Ja kibluję do 16 a ty?

ja na szczęście do 15 także zaraz się zbieram do domku :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja do 16 :) ale mi fajnie leci ;)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzisiaj po prostu kiepski dzień jeżeli chodzi o samopoczucie. Roboty też nie za dużo to mi się trochę ciągnie i jestem w biurze całkiem sama całe dnie więc się nawet nie bardzo mam do kogo odezwać. Czasem to fajne bo jest cisza i spokój a czasami człowiek by sobie pogadał.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kończę o 17:P ktoś mnie pobije???

a ja sobie siedzę i też nie mam dziś zbyt wiele roboty, jutro zapowiada się cięższy dzień...
    siedzę czytam wątki wrześniówek, październikówek i dumam.....jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie chyba:D i będę jeszcze szczęśliwsza:D

ADK nie smutaj:) kup sobie coś na allegro:D ja spontanicznie kupiłam rogala do spania:D:D:D

ooo ja też mam ciszę i spokój w biurze, siedzę z jednym gościem,sołtysem którego wiecznie nie ma, jak chcę iść na ploty do drugi budynek, ale ja lubię spokój i ciszę:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka, prawie mnie przyłapałaś na zakupie rogala do spania :D Nie kupiłam tylko dlatego, że nie mogę się zdecydować! :D Pokupowałabym jakieś ubrania dla siebie ale ja wiem jakie ja będę musiał rozmiary kupować. Póki co nic nie jest na mnie ciasne.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihihi masz jakiegoś na oku??:D ja kupiłam motherhod używany:) bardzo fajny się wydaje:) kupuj kupuj:D
    ja ubrania na allegro się bałabym troszku kupować bo ja taka niewymiarowa;/
    w lumpie sobie super gacie kupiłam w piątek i dwie bluzki z długim rekawem:) będzie jak znalazł:)
    mam jedne jeansy nowe ciążowe to puki co mi powinno wystarczyć choć nie wiem czy nie kupiłam za ciasne:) na razie są dobre:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ja kończę o 17:P ktoś mnie pobije???

A od której pracujesz?

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • solga Przyjaciółka

Wysłany: 16 września 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY wrote:
    My zaplanowaliśmy ślub i niecałe 3 mies przed zaczelismy się starać bo nasłuchałam się wiele opowieści jak to się dziewczyny po 2,3 lata starają, robią świece itp ;) moja siostra 4 lata się starała! Ja miałam jakieś wahania tarczycy i przy tym też może być problem ale udało się za pierwszym podejściem :)))) Są tego plusy i minusy :) cały czas się martwię czy będę się dobrze czuła, bo jednak to jest początek ;) no i też jest jakiś tam stres z powodu takiego wielkiego wydarzenia :) wiele rzeczy na raz się dzieje ;) a później już tylko na maleństwie będzie można się skupić ;)

to prawda stres robi swoje i tym bardziej w ciąży się go bardziej odczuwa, no i podczas wesela też może tak nie poszalejesz ale za to dzidziuś będzie miał już rodziców po ślubie jak się urodzi :)

ja powinnam się wcześniej z moim zdecydowac bo teraz to już nie chce się chyba nam po prostu

Famibion + Baby and Mama Med + OmegaMed
    f2w3rjjgrlzhuy1n.png
    Siły natury
    relgcwa1ja1bh6e1.png
‹‹ 197 198 199 200 201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ