X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka myślę, że dasz radę. Koleżanka brała ślub w 4 miesiącu i bawiła się świetnie :)

Ale wam zazdroszczę strasznie! Jak ja bym chciała swój ślub jeszcze raz przeżyć. Jeden z najpiękniejszych dniu w życiu!

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy tylko przyjęcie na 40 osób, ale z orkiestrą ;) Gorset też sznurowany, co z tego jak obawiam się, że po każdym posiłku będę musiała sporo popuszczać :D najgorsze są wieczorne wzdęcia - wtedy po średnio obfitej kolacji mam brzuch jak w 5 miesiącu! Nie da się też dużo zjeść bo miejsca w brzuszku brak ;)))
    Najlepsze, że ja sukienkę kupiłam w maju, była do zwężania a ja jeszcze chciałam się odchudzić ;) w lipcu jednak okazało się, że dieta się nie rozpocznie, a o zwężaniu mogę zapomnieć ;) na szczęście też nie musiały mi nic popuszczać ;)
    Ja już miałam 3 przymiarki ;) odbiór w czw przed ślubem i obiecały, że jakby coś się działo to w ekspressowym tempie dopasują sukienkę :))

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY wrote:
    My mamy tylko przyjęcie na 40 osób, ale z orkiestrą ;) Gorset też sznurowany, co z tego jak obawiam się, że po każdym posiłku będę musiała sporo popuszczać :D najgorsze są wieczorne wzdęcia - wtedy po średnio obfitej kolacji mam brzuch jak w 5 miesiącu! Nie da się też dużo zjeść bo miejsca w brzuszku brak ;)))
    Najlepsze, że ja sukienkę kupiłam w maju, była do zwężania a ja jeszcze chciałam się odchudzić ;) w lipcu jednak okazało się, że dieta się nie rozpocznie, a o zwężaniu mogę zapomnieć ;) na szczęście też nie musiały mi nic popuszczać ;)
    Ja już miałam 3 przymiarki ;) odbiór w czw przed ślubem i obiecały, że jakby coś się działo to w ekspressowym tempie dopasują sukienkę :))

Ja tez chcialam schudnac! Zaczelam biegac i diete. Ale dlugo to nei potrwalo :P

NY lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz dziś zaproszenie dostalam na scan :D wreszcie bo juz mialam isc prywatnie:) happy <3 moj w domu dziś ze mną :) idziemy zaraz na ciacho :))

weronika86 lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nie mogę w pracy wysiedzieć...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do adaptera to można sobie samemu uszyć i bardzo dużo zaoszczędzić.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:01

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • solga Przyjaciółka

Wysłany: 16 września 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie tak ślub w ciąży, dwie pieczenie na jednym ogniu dzidziuś w brzuszku i mąż.
    ja ze swoim jeszcze nie mam i nie planujemy póki, dzieci do scalenia związku nam wystarczają :)

Famibion + Baby and Mama Med + OmegaMed
    f2w3rjjgrlzhuy1n.png
    Siły natury
    relgcwa1ja1bh6e1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nie kupuję adaptera. pas pod brzuszek już wkładam. tak jeździłam z córą i tak będę też teraz jeździła.
    muszę zbierać kasę na ważniejsze rzeczy:D i fakt można sobie samemu uszyć:)

Misia mamę możesz poprosić:)

kupiłam sobie właśnie kawęDouwe Egberts czekoladową:) z pół łyżeczki jest bardzo smaczna mmmmmm:)

i pomarańcz na później:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • NY Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    solga wrote:
    fajnie tak ślub w ciąży, dwie pieczenie na jednym ogniu dzidziuś w brzuszku i mąż.
    ja ze swoim jeszcze nie mam i nie planujemy póki, dzieci do scalenia związku nam wystarczają :)

My zaplanowaliśmy ślub i niecałe 3 mies przed zaczelismy się starać bo nasłuchałam się wiele opowieści jak to się dziewczyny po 2,3 lata starają, robią świece itp ;) moja siostra 4 lata się starała! Ja miałam jakieś wahania tarczycy i przy tym też może być problem ale udało się za pierwszym podejściem :)))) Są tego plusy i minusy :) cały czas się martwię czy będę się dobrze czuła, bo jednak to jest początek ;) no i też jest jakiś tam stres z powodu takiego wielkiego wydarzenia :) wiele rzeczy na raz się dzieje ;) a później już tylko na maleństwie będzie można się skupić ;)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ja już nie mogę w pracy wysiedzieć...

Jak ja Cię bardzo dobrze rozumiem :/ Ja kibluję do 16 a ty?

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:38

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Jak ja Cię bardzo dobrze rozumiem :/ Ja kibluję do 16 a ty?

ja na szczęście do 15 także zaraz się zbieram do domku :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja do 16 :) ale mi fajnie leci ;)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzisiaj po prostu kiepski dzień jeżeli chodzi o samopoczucie. Roboty też nie za dużo to mi się trochę ciągnie i jestem w biurze całkiem sama całe dnie więc się nawet nie bardzo mam do kogo odezwać. Czasem to fajne bo jest cisza i spokój a czasami człowiek by sobie pogadał.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kończę o 17:P ktoś mnie pobije???

a ja sobie siedzę i też nie mam dziś zbyt wiele roboty, jutro zapowiada się cięższy dzień...
    siedzę czytam wątki wrześniówek, październikówek i dumam.....jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie chyba:D i będę jeszcze szczęśliwsza:D

ADK nie smutaj:) kup sobie coś na allegro:D ja spontanicznie kupiłam rogala do spania:D:D:D

ooo ja też mam ciszę i spokój w biurze, siedzę z jednym gościem,sołtysem którego wiecznie nie ma, jak chcę iść na ploty do drugi budynek, ale ja lubię spokój i ciszę:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka, prawie mnie przyłapałaś na zakupie rogala do spania :D Nie kupiłam tylko dlatego, że nie mogę się zdecydować! :D Pokupowałabym jakieś ubrania dla siebie ale ja wiem jakie ja będę musiał rozmiary kupować. Póki co nic nie jest na mnie ciasne.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihihi masz jakiegoś na oku??:D ja kupiłam motherhod używany:) bardzo fajny się wydaje:) kupuj kupuj:D
    ja ubrania na allegro się bałabym troszku kupować bo ja taka niewymiarowa;/
    w lumpie sobie super gacie kupiłam w piątek i dwie bluzki z długim rekawem:) będzie jak znalazł:)
    mam jedne jeansy nowe ciążowe to puki co mi powinno wystarczyć choć nie wiem czy nie kupiłam za ciasne:) na razie są dobre:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ja kończę o 17:P ktoś mnie pobije???

A od której pracujesz?

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • solga Przyjaciółka

Wysłany: 16 września 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY wrote:
    My zaplanowaliśmy ślub i niecałe 3 mies przed zaczelismy się starać bo nasłuchałam się wiele opowieści jak to się dziewczyny po 2,3 lata starają, robią świece itp ;) moja siostra 4 lata się starała! Ja miałam jakieś wahania tarczycy i przy tym też może być problem ale udało się za pierwszym podejściem :)))) Są tego plusy i minusy :) cały czas się martwię czy będę się dobrze czuła, bo jednak to jest początek ;) no i też jest jakiś tam stres z powodu takiego wielkiego wydarzenia :) wiele rzeczy na raz się dzieje ;) a później już tylko na maleństwie będzie można się skupić ;)

to prawda stres robi swoje i tym bardziej w ciąży się go bardziej odczuwa, no i podczas wesela też może tak nie poszalejesz ale za to dzidziuś będzie miał już rodziców po ślubie jak się urodzi :)

ja powinnam się wcześniej z moim zdecydowac bo teraz to już nie chce się chyba nam po prostu

Famibion + Baby and Mama Med + OmegaMed
    f2w3rjjgrlzhuy1n.png
    Siły natury
    relgcwa1ja1bh6e1.png
‹‹ 197 198 199 200 201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ