X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lali Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka
    Jaka dobra dziewczyna z Ciebie, ze przyjelas tego chlopaczka na nic! Tez bym tak zrobila.
    W Kwidzynie w czwartek dziewczyna 27 lat urodzila coreczke w domu, ciaza donoszona i wyobrazcie sobie, ze ona ja zabila :( Malutka miala obrazenia glowy! Ryczalam jak to przeczytalam!! Przeciez mogla oddac ja do szpitala, ale dlaczego zabila?? Jacy okropni ludzie sa na swiecie!!!

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Weronika, dzięki za kopa! Jadę do sklepu a potem odpalam maszynę (czytaj - pralkę) :D

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki.

Ja również w nie najlepszym humorze, bardziej zwalam to na pogodę niż na depresje 3 trymestru. Dziś miałam spotkać się z koleżanką ale nie mam weny wyjść z domu.

Weronika pisałaś o spojeniu, mnie od kilku dni też boli jak długo posiedze i mam wstać to mam wrażenie jakbym miała zakwasy. W nocy przewracanie z boku na bok powoduje ból. Powiem Wam ja mam już dosyć ciągłych dolegliwości.

Czuje się jak hipochondryk! Już mężowi nie chce mówić że znów coś mi dolega bo naprawdę czuje się jakbym wyszukiwała sobie tych objawy.
    Ale pochwale się porzuciłam podpaski - antybiotyk zadziałał. Wyniki posiewu wyszły ujemne czyli bakterii żadnej nie ma.

Rudzia na pewno znajdziesz lub sam się znajdzie faceta który pokocha Cię i Sofije. Wiele osób jest po przejściach i zakładają nowe rodziny.

Rudzia, Robotka1, Krysti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Werka
    Jaka dobra dziewczyna z Ciebie, ze przyjelas tego chlopaczka na nic! Tez bym tak zrobila.
    W Kwidzynie w czwartek dziewczyna 27 lat urodzila coreczke w domu, ciaza donoszona i wyobrazcie sobie, ze ona ja zabila :( Malutka miala obrazenia glowy! Ryczalam jak to przeczytalam!! Przeciez mogla oddac ja do szpitala, ale dlaczego zabila?? Jacy okropni ludzie sa na swiecie!!!

Ja też tego nie rozumiem. W dużych miastach są okna życia gdzie matki się w ogóle nie szuka. U nas w Szczecinie w szpitalu jakaś matka zostawiła dziecko i bardzo dobrze lepiej niech zostawi niż miała by ją zabić.

Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro pójdę do lekarza innego to skonsultować jeszcze,bo nie da mi to spokoju... pewnie będzie wszystko dobrze,ale wolę się upewnić...

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez czytalam to wczoraj na tvn24...az mnie zatkalo..tyle ludzi walczy o ciaze bezskutecznie a ten zwyrodnialec zabil! powinno byc oko za oko jak w biblii...smiec nie czlowiek..szkoda slow...
    temu chlopcu zaproponowalam,ze moze spac u nas zawsze jesli tylko cos sie bedzie dzialo...nawet jak sie wyprowadzimy to po niego przyjade, dalam mu mojego facebooka,zeby pisal jak cos sie bedzie dzialo..no szkoda mi brzdaca...jest strasznie malutki jak na swoj wiek.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WERONIKA otóż wyniki mam bardzo dobre, ciaza tez sie dobrze rozwija. Akurat na ta ciąże nie byłam wogole przygotowana, bo po poronieniu, odpuściłam sobie, odechciało mi sie dzieci. Tylko raz nie uważałam i tu taka sopresa... A wcześniej jak pieski przy każdych dniach płodnych itp i tyle miesięcy nic... ;) Ale tak jakos zaczelam wiązać fakty... Przy niedoxzynnosci tarczycy i jej nieleczeniu w ciazy dochodzi do zaburzeń neuropsychicznych... Nikt nie wie dlaczego mój synek jest chory, a to moze przez to. W tamtej ciazy tez cukrzyca, nadciśnienie, zatrucie ciążowe na koniec, kurwa no, boje sie ze to wszystko przez to. Nie wybaczę sobie poprostu jakby sie cos miało stać. Nie chce siać paniki i wiem ze tematy tego typu sa tu troszkę omijane, bo przeciez nikt nie chce myslec o ewentualnych komplikacjach itp co ja bardzo dobrze rozumiem :) ale panicznie boje sie tej wizyty teraz u endokrynologa, de facto jeszcze nie dzwonili i nawet nie wiem kiedy ja mam ;)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Rudzia a ty jaki wózek masz na oku dla Sofi <3

Ja bede zamawiac Tako Baby Heaven Exlusive! :)

O ten:

295tr9x.jpg

Plus do tego fotelik Maxi Cosi Cabriofix
    O ten:
    2mozamr.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 11:07

Gosha, Angela89, Krysti, Robotka1, KasiaKwiatek, misia83, Ida lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka masakra z tym chlopcem acz kolwiek z jego sytuacją w domu dobre masz serduszko <3

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia Śliczny wózeczek wybrałaś :) ale Sofijka limuzyne bedzie mieć :)

Rudzia lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wiecie co, nie istotne koniec tematu. Po wizycie bede mądrzejsza, nie ma co sie bawić w lekarza :) przepraszam za zamieszanie, Zwalmy wszystko na hormony ;)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopiero u nas 10 a ja juz mam posprzatane, rosolek gotowy i bigos z grzybkami tez :D

Rudzia, Krysti, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    dopiero u nas 10 a ja juz mam posprzatane, rosolek gotowy i bigos z grzybkami tez :D

Oddaj tego powera :P Albo podziel się :)

Pojechała bym do sklepu kupiła twaróg i zrobiła bym sernik chałwowy bo przedwczoraj zrobiłam lustro malinowe i już nie ma :(-ALE MI SIĘ NIE CHCE !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 11:12

mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WERONIKA jak dobrze ze sa jeszcze ludzie o złotym sercu i pomoglas temu chłopcu, brawo matka!
    RUDZIA wozek Extra, uwielbiam takie kolory... Trzeba tylko mini słonika odrysować ;)
    KRYSTI jak Twoje wyniki z holtera? Co z serduszkiem?

Rudzia, weronika86, Lali lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    WERONIKA otóż wyniki mam bardzo dobre, ciaza tez sie dobrze rozwija. Akurat na ta ciąże nie byłam wogole przygotowana, bo po poronieniu, odpuściłam sobie, odechciało mi sie dzieci. Tylko raz nie uważałam i tu taka sopresa... A wcześniej jak pieski przy każdych dniach płodnych itp i tyle miesięcy nic... ;) Ale tak jakos zaczelam wiązać fakty... Przy niedoxzynnosci tarczycy i jej nieleczeniu w ciazy dochodzi do zaburzeń neuropsychicznych... Nikt nie wie dlaczego mój synek jest chory, a to moze przez to. W tamtej ciazy tez cukrzyca, nadciśnienie, zatrucie ciążowe na koniec, kurwa no, boje sie ze to wszystko przez to. Nie wybaczę sobie poprostu jakby sie cos miało stać. Nie chce siać paniki i wiem ze tematy tego typu sa tu troszkę omijane, bo przeciez nikt nie chce myslec o ewentualnych komplikacjach itp co ja bardzo dobrze rozumiem :) ale panicznie boje sie tej wizyty teraz u endokrynologa, de facto jeszcze nie dzwonili i nawet nie wiem kiedy ja mam ;)
    Gosha ale twoje obawy sa jak najbardziej normalne i jak najbardziej na miejscu kochana...ale tez takie rzeczy nie sa calkowicie zalezne od nas, wiec nie ma sensu sie obwiniac..tak czy inaczej masz wspanialego synka i to sie liczy!

Rudzia lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha slonik tez bedzie :P zawieszka do wozka- rozowy slonik :P

Gosha, Krysti, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczny.
    poratujcie:(
    wczoraj się zatrułam u znajomych sałatką.
    dziś jeszcze czuję nieprzetrawione jedzenie, muli mnie, jestem słaba i czuję się jakbym jakąś jelitówkę przechodziła tylko nie sram i nie rzygam. ciągle mi tylko niedobrze;/ buuuu czy to przejdzie samo czy mam się tak męczyć jeszcze z dzień lub dwa??
    apetyt mnie nawet opuścił:(

RUDZIA trzymaj się, Ty jesteś wesoła kobietka i młodziutka jeszcze:)wszystko się ułoży zobaczysz:)
    a to że Sofii będzie do niego być może podobna??? i co z tego?? moja córka to wykapany ojciec a jeszcze chyba ani razu nie patrzyłam na nią przez pryzmat że to cały ojciec, to po prostu moja córeczka wyjątkowa i niepowtarzalna:) to nie jest tak że dziecko nam przypomina ojca to już zawsze będziemy tak na nie patrzec. owszem będzie nam przypominało jeśli ktoś zwróci uwagę np że podobne do tatusia a tak to luz:)

Rudzia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    WERONIKA jak dobrze ze sa jeszcze ludzie o złotym sercu i pomoglas temu chłopcu, brawo matka!
    RUDZIA wozek Extra, uwielbiam takie kolory... Trzeba tylko mini słonika odrysować ;)
    KRYSTI jak Twoje wyniki z holtera? Co z serduszkiem?
    Kochana bylam w poniedzialek na usg w szpitalu ale niestety polozna byla :/ teraz we wtorek bede widziec się z lekarzem i na usg nastepne na sprawdzenie wód plodowych ,i mi lekarz powie wyniki .ale czuje się super nic mi nie dolega nawet serce nic cisnienie ok :)

Gosha lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny my jako zydzi musimy pomoc, wielu ludzi o tym nie wie, ale nie mozemy odmowic pomocy, jesli ktos o nia poprosi...nawet jesli do domu zapuka osoba nieznajoma, musimy zareagowac. A jesli juz pomozemy, np kupujac komus dom czy cos w tym stylu to musi byc to zrobione anonimowo, nie mozemy oczekiwac za to zaplaty czy slawy...taka ciekawostka ;D

Rudzia, Gosha, Fasia, KasiaKwiatek, mantissa, Ewelcia, Ida lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Robotka wspolczuuje Ci bardzo.. moze pij duzo wody i polez troche i moze Ci przejdzie? Ehh nie wiem co poradzic ..

Robotka1 lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
‹‹ 2237 2238 2239 2240 2241 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ