Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:ok, załadowałam pralkę
Fajnie, że te ciuszki są takie maleńkie. na jedno pranko wchodzi cała maaaaasa
Anka musiałabyś pić sok z marchewki hektolitrami, żeby przedawkować
Pewnie tak, tylko moja gin mówi, że skoro lykam witaminy to sok max 2-3 szklanki na tydzieńale nie każde wit mają taką samą dawkę witaminy A i się zastanawiam jak to jest
-
podpisuję się pod słowami LILIOE jeśli chodzi o szczepienia, nie znam się, jestem zwykłym szarakiem polskiej narodowości i cudować z nieszczepieniem nie mam zamiaru.
wszyscy byliśmy szczepieni x lat temu i nic się nikomu nie stało, oczywiście ryzyko niewielkie zawsze jest ale w czym nie ma ryzyka? wychodząc do miasta na nogach nie wiemy czy wrócimy do domu...taka prawda
JA SZCZEPIĘtak jak KAsia skojarzonymi:)
liloe, KasiaKwiatek, Ida, misia83, weronika86, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 10:46
Anka1501, Robotka1, liloe, Eweliśka, KasiaKwiatek, Ida, Ewelcia, MartaAlvi, Lali, misia83, CzaryMary, Krysti, Fasia, Rudzia, iwonka1077, sylvia007, weronika86, Gosha, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natt, cudne zdjęcie! Naprawdę! Ja sie coraz bardziej przekonuje że chyba chcę sobie zrobić sesję brzuszkową. Nienawidze zdjęć sobie robić ale nie wiem czy bedzie mi dane jeszcze kiedyś w życiu być w ciąży i chyba warto to uwiecznić. Tylko jak moje grube duspko uwiecznić na zdjęciach jakos tako estetycznie?
potrzebuję dobrego fotografa...
-
nick nieaktualnyMoje plany na karuzelkę:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/346e1a7cc72f.png http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f42dcf6efc8.jpg
Filc kupiony, żaba będzie zielona a kot czarno biały ☺ jak uszyje to Wam pokażę moje wypocinyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 10:56
natt, Eweliśka, Anka1501, misia83, Robotka1, Krysti, Fasia, Rudzia, iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja gdzieś w tv przez weekend oglądałam program i mówili o śmierci łóżeczkowej, podobno w grupie tych dzieci są te które spały na używanym materacyku, dodatkowo też częściej te na sztucznym pokarmie, to taka ciekawostka dla tych które wahają się czy kupić nowy materac
-
Wercia - łączę się z Tobą w bólu
Od wczoraj mam kaszel jak jasny gwint. Gorączki na szczęście nie mam, wieczorem tylko 37,1. Momentami czuję się super, a momentami tragicznie. Póki co ratuje się syropem z cebuli, łykam czasem apap i modle się żeby przeszło.
Nie wiem czy to ma jakiś związek, ale zanim zaczęłam kaszleć to też mnie sraczka dopadła
Kuruj się szybko moja Droga!Oby szybko zostało nam odpuszczone!
Mój mąż też chce być przy porodzie, a co najgorsze najchętniej by się gapił prosto między nogi bo uwielbia tego typu rzeczy - krew, operacje etc.
Już mu miliard razy mówiłam że ma stać przy głowie i ani nie myślec żeby tam patrzeć bo go zatłukę
Dziewczyny, dzisiaj zaczynają się zajęcia ze szkoły rodzenia na które bardzo chcieliśmy iść. Z jednej strony czuję się w sumie na siłach, nie mam przecież gorączki, ale czy mam iść? Nie chce nikogo zarazić. Na dzisiejszych zajęciach ma być te zwiedzanie porodówki i bardzo by mi na tym zależałonie wiem co robić...
Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość