Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lilioe dzięki:) woreczki:) mam nadzieję że nie są drogie:)
dziewczyny no przecież nie będę wszystkiego odciągać i mrozić
myślę jednak o sytuacjach gdzie będę musiała gdzieś wyjść, nie wiem, może wyjechać na cały dzień i wolałabym na takie rzeczy być przygotowana. bo nie zawsze uda mi się odciągnąć na bieżąco tyle pokarmu ile akurat będzie potrzebne mojej córce:)
na SR mówili nam o mrożeniu pokarmu i mam zamiar z tego korzystać.iwonka1077, liloe, Lwica, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:Krysti, ja bym sie nawet na taka skusiła,ale za taka kasę to juz musiała by sama młodego kapać
Jak masz kasę, to jasne czemu nie.
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
misia83 wrote:Ja za tydzień zaczynam SR to może cos sie dowiem, bo jeszcze zielona jestem. Poza tym moje cycki jeszcze sie nawet nie powiększyły wiec sie zastanawiam czy będę miała czym karmić
Rozmiar nie ma zadnego znaczenia Misiamozesz mieć nawet rozmiar A i z powodzeniem karmić dziecko
Fasia, misia83, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:anka w lodówce chyba 12 godzin. w chłodziarko zamrażalkach czyli takich jak mamy w domach około 3 miesiące, a w typowych zamrażalnikach do pół roku:)
No właśnie to się trochę różni. Ja miałam takie buteleczki z Canpola i do nich była dołączona rozpiska, że tylko 8 godz i był taki pasek do napisania dokładnej godziny.
Napisałam tak, bo moja koleżanka to nawet 2-3dni trzymała bo nie przyszło jej do głowy, żeby to sprawdzić -
pozatym nie ma czegoś takiego że kobieta po porodzie nie ma pokarmu, każda ma, tylko kwestia rozkręcenia tej laktacji:)
albo nie ma czegoś takiego jak chudy pokarm, niech wam nikt nie wciśnie czasem że macie niewartościowy pokarm bo np nie jecie rzeczy z całej palety witaminowej,
czego nie ma w diecie to sobie dziecko od nas wyciągnie z organizmu samo.ale to już naszym kosztem, np słabe zęby lub kości, wypadające włosy it.
Anka1501, KasiaKwiatek, liloe, Gosha lubią tę wiadomość
-
misia83 wrote:No tak, ale nie powiesz czy sie sprawdza??:p
hehe no niestetymogę ewentualnie jakąś lalkę umyć
pomyślałam o kocie ale to się może źle dla mnie skonczyć
Ona jest dość mała, dziewczyny pisały żeby lepiej od razu kupić wieksza, bo na dłużej starczy ale mam wannę więc jakby co to zacznę w niej myć dziecko, a jak nie to kupię wieksza. Wanienki nie kosztują dużo
misia83, KasiaKwiatek, Angela89, Agusiek89 lubią tę wiadomość