Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak myślałam, że bez skierowania ani rusz i że tak szybko nie znajdę terminu
no cóż pozostało mi poszukać prywatnie, ech...
Ja bardzo chce dziewczynkę, więc mam nadzieję że się potwierdziFakt totalnie inaczej się czuję w tej ciąży i inne mam smaki, ale nie brałam to jako wyznacznik płci... ale to TSH hmmm to że przy synku miałam w normie, a teraz tak mi spadło że aż zrobiła się nadczynność to jest wyznacznik, hmm nie wiem okaże się za parę tygodni
U znajomych na genetycznym wyszło że chłopak, a na kolejnej wizycie że jednak dziewczynkatak, więc poczekam na koniec października, myślę że wtedy będzie bardziej wiarygodne nawet z usg, o ile pokaże co tam chowa
-
...
A ja dzisiaj zostaje na noc sama( ,bo TŻ z kierownikiem jedzie do Zakopanego po jakieś części ehhh dołka mam trochę.Nie lubię sama spać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 22:51
-
Młoda u mnie na odwrót:) ja bym chciała nie wiedzieć a mąż chce wiedzieć.
albo wiemy oboje albo nie wiemy razem:)
no zobaczymy, pewnie się dowiemy:)
choć nie obraziłabym się gdyby się dzidziuś nie chciał ujawnić
JUSTINKA zapytaj w szpitalu, pewnie ciężarne są przyjmowane szybciej niż normalni pacjenci, może nie bedziesz musiała ndługo czekać -
cześć dziewczyny
Chciałam nadrobić zaległości z weekendu ale nie dałam rady - jesteście jak torpedanie nadążam !!
Byłam dziś u lekarza orzecznika w ZUSie - wizyta trwała 10 min, zmierzyła ciśnienie, osłuchała, sprawdziła wagę i wzrost. Spisała moje "zeznania" dlaczego jestem tak wcześnie na L4, zrobiła ksero karty ciąży i tyle
Później pojechałam do H&M zobaczyć czy są jakieś spodnie ciążowe, bo dzisiaj rano przed wyjściem ubrałam 5 par spodni i wszystkie były za ciasne !! Nie przytyłam wiele bo dopiero 2kg ale widzę, że biodra mi się baaardzo poszerzyły, widać to po spodniachniestety żadnych nie znalazłam ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka no właśnie nic nie kupiłam. Żadnych spodni ciążowych nie widziałam
Niby byłam na odpowiednim dziale ale nic nie było ... Trudno. Rzadko z domu wychodzę tak naprawdę więc jeszcze jakiś czas dam radę w tych spodniach które mam, chyba ze dwie pary jeszcze pasują - te na gumce w pasie
Po domu chodzę w dresach, do sklepu też w nich wychodzę. Do pracy nie chodzę więc się stroić nie muszę
A co do ZUSu to w sumie nie było źle więc jakbyście dostały wezwanie to - no streees
Ida ja czekam na kolejną wizytę właśnie z takimi obawami. Od jakiegoś czasu zniknęły mdłości, większa senność, zmęczenie, obrzmienie piersi. Silny ból w czwartek. Także te rzeczy sprawiają, że gdzieś z tyłu głowy mam lekkie obawy ... ale mimo wszystko wierzę, że będzie wszystko dobrze i za tydzień na wizycie, pierwszej z mężemzobaczymy i usłyszymy razem nasze dziecko ...
Ida lubi tę wiadomość
-
Angela jeden dzień to żadna różnica. nie wiem od czego to zalezy w sumie.
co to wypisania zwolnienia to raczej nie wypisze Ci zwolnienia na zaś.
ja poprosiłam o zwolnienie 3 dni po wizycie to musiałam sobie po nie podjechać. -
FASIA dupę Ci spiorę za te negatywne obawy!!!! banana na usta i heja na wizytę
ja mam wizytę dzień przed Tobą i to będzie też pierwsza z mężem i córką
juz jej naobiecywałam:) bo tak ładnie odczytuje zdjęcia usg że postanowiłam że ona też będzie mogła to wydarzenie zobaczyć -
Hihi
No co ... to samo się czasem we łbie pojawia, nic na to nie poradzę ..
ale WIERZĘ ogromnie, że dzidzia rośnie i, że w kwietniu pojawi się na świecie
nawet umówiłam się już na sesję brzuszkową na przełomie 6-7 miesiąca ciąży
ogólnie miał być 7-8 ale u mnie jest prawdopodobieństwo porodu w 7 miesiącu więc wolę zdążyć jeszcze ze sfotografowaniem mojego brzuchola
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja jechalam z małżem na usg ale nadal robił mi dopochwowo, dopiero na następnej wizycie zrobi mi przez brzuch więc męża pewnie zaproszę do środka
w sumie już był ze mną w pierwszej ciąży jak miałam dopochwowo i jakoś to przeżył, więc nie wiem czemu go nie poprosiłam żeby wszedł
musi poczekać do 16 paźdzernika
może poznamy już płeć o ile maluch się rozkracze
-
nick nieaktualnyw każdym H&M są te promocje
wole zamawiać spodnie na allegro bo za te ciążowe jeansy 150 zł, a na allegro poniżej 70 zł, ale warto zmierzyć na żywo w sklepie rozmiar
w H&M znalazłam takie za 100 jeansowe ale rozciagliwe i leginsy byly tez więc sie pokusiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 16:05
-
Amy no w sumie nie ściągałam
ja wiem, że mają golfy, pamiętam zimą jak była wyprzedaż w h&m to sobie kiedyś przymierzyłam takie ciążówki
podjadę sobie może w tygodniu i zerknę jeszcze raz. Może coś znajdę
Zamówiłabym chętnie z neta coś tańszego ale tak jak piszesz - muszę rozmiar sprawdzić, bo bez tego to nie ma szansAmy lubi tę wiadomość