Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny
Witam się w ten brzydki deszczowy dzień, chociaż dla mnie jest wyjątkowo piękny bo jeszcze mam w pamięci wczorajszy widok Maluszka
Powodzenia dla Dziewczyn, które dzisiaj mają wizyty - dajcie znać jak tam Maluchy
liloe lubi tę wiadomość
-
HEj Kochane jakie wy pisarki jesteście to się nie da za wami nadążyć.
Polaris to normalne wiązadła które są teraz bardzo rozluźnione dały o sobie znać.
PsotkaKotka to co opisałaś nie jest zbyt dobrym objawem. Warto zasięgnąć porady psychiatry, który albo poda leki albo wyśle do psychologa na sesje terapeutyczne.
Ida w pierwszej ciąży cieszyłam się jak głupia jak widziałam dzidke na usg teraz podchodzę do tego spokojniej. Każda pierworódka ma prawo ekscytować się tym co nieznane i naprawde dla kobiety w ciąży najwspanialsze to widziec jak rozwija się dzidek.
A w ogóle to mój syn dzisiaj już do szkoły nie poszedł bo kaszle jak stary palacz. Leży teraz w łóżku i się wygrzewa a ja liczę , by mnie tylko nie zaraził. Pogoda też nieciekawa od wczoraj leje ciągle , nawet nosa na podwórko wystawić się nie da , na ganek nie moge wyjść bo i tam mi pada ehhh.Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam zamiar wytrzymać w pracy max do końca stycznia, zobaczymy jak to wyjdzie
Teraz będę zastępowała koleżankę, która odchodzi z pracy i póki nie znajdą kogoś na jej miejsce to nie ma za bardzo nikogo kto mógłby ją zastąpić więc zależy mi żebym wytrzymała w pracy jak najdłużej, a poza tym czas dłuży mi się w domu
-
Pokażę Wam mój brzunio z wczoraj rana,koleżanki pytają czy jestem pewna że noszę tylko jedno dzieciątko
solga, KasiaKwiatek, sylvia007, Ola89, Justinka, haneczka, Fasia, Militta110816 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny :)_
malinka - jaki piękny brzusio, już ładnie ci się zaokrąglił
mam chwile wolnego, to chyba usiądę i ustawie sobie suwaczki, bo to tak fajnie wyglądamalinka1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry:)
ja witam się w średnim nastroju choć liczę że się poprawi:)
IDA muszę Ci powiedzieć że Twoja postawa mnie trochę rozczarowuje....
to nie jest już realizm a zwykły pesymizm.
najpierw wmawiałaś dziewczynom że to niemożliwe aby im brzuchy tak wcześnie rosły a teraz ze nie możliwe ruchy..... dziwne jest Twoje podejście.
tym bardziej że kilka dziewczyn w podobnym wieku ciąży mówi o bardzo podobnych niespotykanych wcześniej objawach wskazujących właśnie na to że tak było.
ja też nie sikam podczas usg bo jeszcze ani razu nie miałam mokrych spodni ani nie podniecam się jak nastolatka ale na miłość boską po prostu sie cieszę i mam potem przez kilka dni wyraźny obraz usg przed oczami co wprawia mnie w pozytywny nastrój, czy to przesada? nie sądzę.
nie kupuję nic dla dziecka, a to że oglądam? czytam, szukam? mam na to czas i lubię to robić.
u mnie na pewno wszystko będzie wcześniej przygotowane dla dziecka niż na ostatnią chwilę-czemu? bo mam doświadczenie z pierwszą córką że czekanie na ostatnią chwile było nie zbyt fajnym rozwiązaniem choćby na mój stan i szybsze męczenie się więc zakupy dla mnie był robione wręcz na czas-bo byłam zmęczona.
OLA gratuluję wizyty:) super widok prawda? mój miał na wizycie 5.2 cm:) to już taki fajny człowieczek:)
widzę że pisałyście jakimi jesteście osobami:)
na co dzień jestem bardzo życzliwą osobą, z jajem jak to mówią znajomi:)
ale jestem też uparciuch i co tu dużo mówić-mam dość duży temperament:) w końcu pochodzę z rodziny góralskiej:)
JAGA w której klasie syn??
u mnie odroczyłam córę i nadal chodzi do zerowki, w domu mam zapas leków na przeziębienie gdyby postanowilo nas zaatakowaćdla młodej i dla mnie od razu:)
MALINKA wooow ale brzuch:D super:)
no i chciałam powiedzieć że nasza Haneczka wygląda na wysportowanąbo figura pierwsza klasa:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 08:44
Malenq, KasiaKwiatek, Amy, Justinka, haneczka, Fasia, kluska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:dzień dobry:)
ja witam się w średnim nastroju choć liczę że się poprawi:)
IDA muszę Ci powiedzieć że Twoja postawa mnie trochę rozczarowuje....
to nie jest już realizm a zwykły pesymizm.
najpierw wmawiałaś dziewczynom że to niemożliwe aby im brzuchy tak wcześnie rosły a teraz ze nie możliwe ruchy..... dziwne jest Twoje podejście.
tym bardziej że kilka dziewczyn w podobnym wieku ciąży mówi o bardzo podobnych niespotykanych wcześniej objawach wskazujących właśnie na to że tak było.
ja też nie sikam podczas usg bo jeszcze ani razu nie miałam mokrych spodni ani nie podniecam się jak nastolatka ale na miłość boską po prostu sie cieszę i mam potem przez kilka dni wyraźny obraz usg przed oczami co wprawia mnie w pozytywny nastrój, czy to przesada? nie sądzę.
nie kupuję nic dla dziecka, a to że oglądam? czytam, szukam? mam na to czas i lubię to robić.
u mnie na pewno wszystko będzie wcześniej przygotowane dla dziecka niż na ostatnią chwilę-czemu? bo mam doświadczenie z pierwszą córką że czekanie na ostatnią chwile było nie zbyt fajnym rozwiązaniem choćby na mój stan i szybsze męczenie się więc zakupy dla mnie był robione wręcz na czas-bo byłam zmęczona.
OLA gratuluję wizyty:) super widok prawda? mój miał na wizycie 5.2 cm:) to już taki fajny człowieczek:)
widzę że pisałyście jakimi jesteście osobami:)
na co dzień jestem bardzo życzliwą osobą, z jajem jak to mówią znajomi:)
ale jestem też uparciuch i co tu dużo mówić-mam dość duży temperament:) w końcu pochodzę z rodziny góralskiej:)
JAGA w której klasie syn??
u mnie odroczyłam córę i nadal chodzi do zerowki, w domu mam zapas leków na przeziębienie gdyby postanowilo nas zaatakowaćdla młodej i dla mnie od razu:)
MALINKA wooow ale brzuch:D super:)
no i chciałam powiedzieć że nasza Haneczka wygląda na wysportowanąbo figura pierwsza klasa:D
Widok Dzieciątka jest niezapomnianyDla mnie jest to coś tak wzruszającego i wyczekanego, mój mąż też tak ma więc dla mnie jest to też niezrozumiałe jak można nie cieszyć się z widoku własnego dobrze rozwijającego się dziecka
Amy, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
tez sie trochę boję nudy na zwolnieniu ale juz mam zaplanowany kurs angielskiego więc będzie co robić
kurcze ale senna jestem nie wiem jak wytrzymam w pracy , dobrze, że mdłości już mnie tak nie męczą, ale myślę nad spróbowaniem energia i witalność, żeby mieć więcej energii w taką pogodę jak dzisiaj , bop kawy nie chcę pić
-
hwesta wrote:Ja unikam zwolnien,bo nudzę się w domu
nie umiem znaleźć sobie zajęcia w pustym domu
Ja mam podobnie. Siedzenie samej w ciasnym mieszkaniu jak jest jeszcze zimno na dworze i za bardzo nie można pospacerować jest straszne, bo ile można ogladać telewizji i sprzątać... -
no mnie też przeraża trochę zima w domu, ale wolę to niż spędzać czas z zimnym biurze 9 godzin dziennie;/
mam dość duży dom więc zajmę się sprzątaniem, układaniem, obmyślaniem, trochę będę do mamy jeździć, trochę do ulubionej szwagierki:) eee zleci:) -
nick nieaktualnyA ja jakbym tak zdroworozsadkowo podchodzila do ciazy to na forum bym sie raczej nie odnalazla bo my tu wszystkie nie dosc ze wrzucamy zdj z usg to jeszcze zdj brzuchow rozczulamy sie nad tymi wszystkimi malutkimi istotkami..popadamy w przesade jak cos nas niepokoi i cieszymy sie z byle czego... chyba bym z taka postawa tu wtedy nie wytrzymala
Ja jestem jeszcze na zwolnieniu. Ale 6 wracam i juz njestem tego pewna bo czuje sie o niebo lepiejdo konca lutego chce pracowac
ale to zalezy jaka bedzie zima.. chcialabym wytrzymac jak najdluzej
Ola89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny