Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeśli chodzi o ZZO to też czytałam i konsultowałam z lekarzem, że nie ma wpływu na dziecko tylko na nas, oczywiście reakcje mogą być różne tak jak i organizmy, ale u mnie np to, że dostałam ZZO i się rozluźniłam przyspieszyło całą akcję, po podaniu półtorej godziny i urodziłam, a odpoczęłam sobie i nabrałam sił do parcia więc czułam się jak SUPERWOMAN, która wyciśnie z siebie tego GLutka w chwilę
-
nick nieaktualny
-
U mnie w szpitalu nie podają znieczulenia " ze wzgledu na powiklania"- to jest odpowiedz poloznej na moje pytanie odnosnie znieczulenia przy pierwszej ciazy. Gdyby bylo mozliwe znieczulenie to probowalabym sn ale bez znieczulenia nie bralam w ogole tego pod uwage. Byc moze po 2 latach cos sie tu zmienilo, musze sie dowiedziec ale i tak pewnie bedzie cc.
-
To mnie uspokoilyscie troche z tym ZZO.
Listy rozpoczete. Na razie obejmuja zakres stron 358-379, bo wygodniej mi leciec w tyl. Linki do wozkow wstawione przypadkowo po nazwie, bo nie wiem dokladnie o jaki, komu chodzilo. Jak cos sie nie zgadza, to pozmieniajcie albo dopiszcie. To samo z typem.
Fajnie, ze podajecie strony o szkoleniach, akurat 'bezpieczny maluch' byl juz u mnie w Toruniu we wrzesniu. Ale mam nadzieje,ze moze jeszcze beda do kwietnia. W kazdym razie, jak tylko sie o jakichs dowiecie, to dawajcie znac.
Powinno byc tak, ze kazda osoba,ktora posiada link moze edytowac.
CIEKAWE LINKI:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1IUDuaOhkj6Y_on84Zj1x31T2gcxc10ax6YhSeGLOiEY/edit?usp=sharing
WOZKI I FOTELIKI:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/10TALCXXAW4ikh2TlpUdrGPrJxFrGbBboyyKAUsYpzjw/edit?usp=sharingWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 20:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOd juterka zaczynam regularne masaże nóg ,posladków stóp i pleców
moj bedzie mnie masował przez godzine co dziennie
kupilam sobie maslo z palmersa super sprawa polecam ;)trza się wziąsc za siebie i pielęgnować regularnie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 21:21
-
Fakt, mam takie samo zdanie co misia83 na temat warsztatów, co do reklamy nie marudzę bo mam zapas Palmersa na długo a do tego dwa smoczki Nuk i ciastolinę na odcisk rączek i nóżek x4 i jeszcze parę innych próbek.
Ps.Jeśli to Ty to ruda z kręconymi włosami to wpatrywałam się w CiebieCzarna w bluzce w czerwono-czarne pasy to ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 22:02
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:a na które się zapisałaś? w Warszawie są jeszcze warsztaty Mamo to ja 15.10.
misia83 na Mamao to ja idę 15.10może się tam spotkamy z hwestą
zapisałam się też na te Bezpieczny maluch w legionowie bo mieszkam na białołęce, stąd mam blisko, ale nie wiem czy dam radę tam pojechać bo na 16.20 mam wizytę i gina w szpitalu, może być ciężko, ale zapis niech sobie będzie
-
misia83 wrote:Ja jeszcze zgarnęłam kokon dla noworodka:p.
Malinka, wybierasz się 27.10 na Mamo to ja?i nie wpadłam że jedna to Ty.
Tak,wybieram się na "Mamo to ja" 27.10 więc Ola89,Misia trzeba się zgadać na spotkanieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 07:42
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.