Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
to i ja się witam
u nas dziś znów pochmurno oby tylko nie padało bo w domu siedzieć cały czas mi się nie chce
tak więc na razie wątróbkę chyba odpuszczę.CzaryMary lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
Dziś odpukać póki co ok, bo wczoraj od południa to strasznie się męczyłamdość bóle brzucha, później też głowy, zawroty, uderzenia gorąca i to zmęczenie, senność nie sprzyjało to wszystko normalnemu funkcjonowaniu nie mówiąc już o pracy
A ja właśnie dzwoniłam do innej przychodni żeby wbić się do mojej gin jednak na przyszły tydzieńzdecydowanie wole tak niż dopiero 18.08
zwłaszcza, że jedziemy na długi weekend do teściów, a chciałabym mieć już potwierdzone na usg że jest wszystko ok
CzaryMary, beszka lubią tę wiadomość
-
beszko, a którym dc miałaś owulkę? I ilu dniowe miałaś cykle?beszka wrote:shimmer, sylvia007 piekne bety
ja watrobki bym nie tknela i nie jadlam w zadnej ciazy....w drugiej na samym poczatku ciagnelo mnei na kanapki z pasztetem i ketchupem lub pomidorkamipotem przeszlo i jedynie owoce i warzywa zajadalam
ja po usg. wiek ciazy lekarz okreslil na 5tc6 (dzis bylam u mojego ginka, poprzednio u znajomej, bo mojego nie bylo w kraju), wiec wiek by sie zgadzal z @ (ta druga lekarka okreslila wiek dziecka o apre dni mlodsze niz by wynikalo to z daty ostatniej @). co najwaznijesze - serducho bilo110 uderzen na minute
moj ginek zalecil mi lykac dupka w dawce 3x1 (teraz biore tylko 1x1) przez dwa tyg,. potem 2x1 i na koniec 1x1.
w zw. z plamieniem kotre mialam w zeszlym tyg., lae sama nie wiem. po tym dupku juz czuje sie lepiej. mniej boli mnie brzuch i plamien wiecej nie bylo....nie chce sie niepotrzebnie chemia faszerowac... -
Nie ma jak szybka pobudka, kurier z karmą dla kiciulca właśnie mnie obudził.
Czas wstawać bo brzuch się domaga jedzenia-burczy i burczy.
Miłego dnia wszystkim.
Kciuki dziś za Ola89 najmocniejsze.Ida lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Witam i ja, moja wczorajsza wizyta się nie udała, bo mojego gina nie było, a nie chciało mi się dzwonić i pytać czy będzie. Co się odwlecze to nie uciecze. Bete sobotnią odebrałam : 309,94.. Ładnie rośnie
Na NFZ się próbowałam zapisać do gina, ale term. na październik i owszem przyjmie mnie ale prywatnie, a dwa razy płacić nie będę. Bezsensowny kraj, jak pracujesz to ci ściągają składki z wypłaty, ale do każdego lekarza i każde badania rób sobie prywatnie. Kto pracuje dwa razy traci, taki podatek od tego, że jesteś zaradny i coś ci się w życiu udało
weronika86, kark lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Rozumiem Cię, ja mam jutro i już o tym ciągle myślę. Ale to raczej pozytywne nastrajanie się
Będzie dobrze, zobaczysz
Mam nadziejęW ogóle czuję się jakbym przez tą ciąże powoli głupiała już, o niczym innym nie mogę myśleć, martwię się choć nie ma czym, masakra mówię Wam...
weronika86, Aga89 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Czy Was też tak wszystko swędzi??
teraz póki co jest spokój. A skóra swędzieć może z 2 powodów - 1. rośnie brzuch, piersi, rozciąga się skóra 2. skóra jest przesuszona, w ciąży potrzebujemy więcej płynów i nawilżenia
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyteraz zauwazylam dopiero ze juz powstaly kwietniowe mamusie:-)
Gratulacje dziewczynyi powodzenia:-)
Mam nadzieje ze nie dopadna was niemile dolegliwosci poczatku ciazy:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 09:54
weronika86 lubi tę wiadomość
-
A ja jestem jakoś podejrzliwie spokojna
piersi bolą rano po wstaniu tylko, nie mam dolegliwości które się powtarzają lub byłyby uciążliwe. jedyne co mnie dręczy to chęć na
i strach żeby nie zaszkodziło. Wczoraj żeśmy "próbowali" ale nic nie wyszło strach - strach wygrał. Po ostatniej becie chyba się tak wyluzowałam z tym strachem i "doszukiwaniem się dolegliwości"
olka30 lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019