Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czary Mary, Malinka piekne bety
a ja sie pochwalilam, ze brzuch mnie malo co boli no i zaczal dosc mocno pobolewac. tlumacze to tym, ze dzis koncowka/poczatek nowego tyg., wiec pewnie boli bo rosnie szybciej niz w pozostale dnieCzaryMary lubi tę wiadomość
-
CzaryMary i Malinka1984 super wyniki
Oby jak najwięcej takich pozytywnych wiadomości
Ja dziś pierwszy dzień w pracy po bardzo długiej nieobecności... Czuje się jakbym była tu nowa... ale szczęśliwie jeszcze żadne nieprzyjemne dolegliwości ciążowe mnie nie męczą poza częstymi wizytami w toalecie
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny piękne wyniki
IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
nick nieaktualnyJustinka wrote:Patrząc na listę wypisze braki
Lili83 - który cykl starań?
liloe - brak Twojego imienia oraz kiedy robiłaś test/betę, czy masz już jakieś dzieciaczki,
malinka1984, CzaryMary - pkt. dot. dzieciaczków
Liwi - brak miejscowości oraz kiedy był test/beta, wiek córki
justi87 - hmmm jesteś jeszcze z nami? brak wszystkich rubryk
olka30 - brak miejscowości, dzieci
lena90 - brak terminu porodu, zawsze później można zmienić, jeśli lekarz zmieni, oraz dzieciaczki
lwica i hwesta - wszystkie rubryczki
Umówmy się że jeśli któraś nie chce podać którejś z informacji proszę wpisać 'X'wtedy już nie będę męczyć o uzupełnienie
uzupełnione
dzisiaj byłam w lumpku i miałam niesamowitą ochotę kupić jakieś dziecięce śpioszkiahhh te maleńkie ubranka są takie cudne
-
nick nieaktualnyAga89 wrote:CzaryMary i Malinka1984 super wyniki
Oby jak najwięcej takich pozytywnych wiadomości
Ja dziś pierwszy dzień w pracy po bardzo długiej nieobecności... Czuje się jakbym była tu nowa... ale szczęśliwie jeszcze żadne nieprzyjemne dolegliwości ciążowe mnie nie męczą poza częstymi wizytami w toalecie
Dzięki Aga
a w pierwszej ciąży miałaś dolegliwości?
a praca... to kwestia przyzwyczajeniatrzymam kciuki
-
Jestem po wizycie uspokoilam się bardzo wreszcie mi entuzjazm wrócił
wszystko super widać zarodek na serduszko jeszcze jest za wcześnie bo ciąża jest młodszą niż pokazuje suwaczek ale gin powiedział ze jest zarodek wiec nie ma się czym martwić teraz wizytę mam 25 karta ciąży założona mam zrobić pakiet badan a gin świetny. Byłam u niego pierwszy raz i tak wspaniałego lekarza trudno znaleźć.
Justinka, malinka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Jestem po wizycie uspokoilam się bardzo wreszcie mi entuzjazm wrócił
wszystko super widać zarodek na serduszko jeszcze jest za wcześnie bo ciąża jest młodszą niż pokazuje suwaczek ale gin powiedział ze jest zarodek wiec nie ma się czym martwić teraz wizytę mam 25 karta ciąży założona mam zrobić pakiet badan a gin świetny. Byłam u niego pierwszy raz i tak wspaniałego lekarza trudno znaleźć.
Super wieści kochana.
Fajnie, że trafiłaś na dobrego lekarza. To bardzo ważneDostalas foto?
-
Dzięki za uzupełnianie w miarę możliwości listy
Super wyniki bety dziewczyny!
Ola89 - fajnie, że wszystko dobrze i że jesteś tak zadowolona z wizyty i gina to jest bardzo ważneja nie wyobrażam sobie aby tą ciążę prowadził mi ktoś inny niż moja gin
Jutro trzymamy kciuki za wizyty aż Was trzechIda, CzaryMary, weronika86
Powodzenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 17:11
Ida, CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Dzięki Aga
a w pierwszej ciąży miałaś dolegliwości?
a praca... to kwestia przyzwyczajeniatrzymam kciuki
No zleciał jakoś ten pierwszy dzień. W pierwszej ciąży miałam takie dni że nie mogłam podnieść się z łóżka tak mi dokuczały mdłości i zmęczenie... oby tym razem było lepiej
Strasznie się dziś zdenerwowałam, chciałam się zapisać na nfz do ginekologa zeby mieć za darmo badania to gdzie nie zadzwonie to mają terminy na wrzesien... normalnie paranojaniedlugo powinnam powtórzyć bete, zbadać TSH i morfologie to takie totalne minimum potrzebne mi na już
-
Dziewczyny gratuluję super wyników! Takie wieści zawsze humor poprawiają. Ja mam wizytę w ten piątek i też już będę miała założoną książeczkę ciąży. Będzie to już namacalny dowód jej istnienia.
CzaryMary, malinka1984 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Ola - jak fajnie masz już, już coś wiesz i widziałaś
Widok Maleństwa i słowa lekarza że wszystko jest w porządku i tak pozostanie są bezcenneWreszcie się uspokoiłam bo przed wizytą byłam cała w nerwach
Ida, malinka1984, Justinka lubią tę wiadomość
-
Hej.
Gratuluje idanych wizyt. Czy tylko ja mam zamiar poczekać z wizytą jeszcze tydzień, czy został ktos jeszcze kto jeszcze nie był?
Mnie od rana coś brzuch kłuje, ale nie sa to skurcze tylko tak kłuje raz tu raz tam. Mam nadzije ze to nic takiego.