Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczynki
Ja też już po wizycie, na razie udało się zobaczyć tylko pęcherzyk, więc tak jak myślałam, to bardzo wczesna ciąża. Około 4-5 tyg. Wszystko jest w porządku, pęcherzyk jest tam gdzie powinien i lekarz nie widział żadnych nieprawidłowości
Powiedziałam mu o pracy w przedszkolu, jeśli wszystko będzie nadal dobrze to nie ma do tego przeciwwskazań. Oczywiście chciałabym pójść na zwolnienie w miarę upływu czasu ale na razie jestem na okres próbny i nie mam takiej możliwości ;/
Liwi, pytałam wczoraj ginekologa o takie ukłucia, bóle w pachwinach, ciągnięcia, powiedział, że to zupełnie normalna, typowa rzecz i nie ma się co martwić
Jedyne nad czym się teraz zastanawiam to dzisiejszy spadek temperatury, spadła mi z 36,7 do 36,4, nadal jest nad linią, jakieś 03 - 04. Ogólnie mam niską temperaturę ciała i odkąd jestem w ciąży najwyższa jaką miałam to 36,8. Jak myślicie Dziewczyny, jest się czym martwić?
Edit: Dodam jeszcze, że spałam dziś tylko 6 godzin, może stąd ten spadek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 06:47
weronika86, Ida lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Ja mam już dwie książeczki ciąży;) byłam wczoraj na nfz i też mi założył. I w czwartek za tydzień znowu idę po kolejne badania:) teraz robiłam grupę krwi i na toxoplazmoze
-
Dziewczyny super ze wizyty ok
)) i zobaczylyscie swoje dzidziole. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Lena przestan mierzyc temp. Po co sie stresowac? Co poradzisz jak temp spadla., tylko stresy i tyle.
No i witamy: moj kropek, ja i nasze mdlosci
My dzis z mezem jedziemy autem do domku. Trasa na 24 h wiec prosze trzymajcie kciuki bysmy szczesliwie dojechali i by mnie mdlosci nie meczyly.....Ida lubi tę wiadomość
-
beszka wrote:Dziewczyny super ze wizyty ok
Lena przestan mierzyc temp. Po co sie stresowac? Co poradzisz jak temp spadla., tylko stresy i tyle.
My dzis z mezem jedziemy autem do domku. Trasa na 24 h wiec prosze trzymajcie kciuki bysmy szczesliwie dojechali i by mnie mdlosci nie meczyly.....
Szczęśliwej podróżytrzymam kciuki za malo meczaca trasę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 07:35
-
beszka wrote:Dziewczyny super ze wizyty ok
My dzis z mezem jedziemy autem do domku. Trasa na 24 h wiec prosze trzymajcie kciuki bysmy szczesliwie dojechali i by mnie mdlosci nie meczyly.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 07:45
-
Witaski.
Dziś mega kciuki dla Idy, CzaryMary, weroniki86 za piękne widoczki na usg.
Ja dziś od wczesnych godzin porannych na nogach.
Zawiozłam rano męża do pracy, potem zakupy na ryneczku,teraz czas na śniadanie.
Późnejj wizyta u dentysty i miłe spotkanie ze znajomą.
Mam nadzieję że dzień szybko i miło zleci ponieważ jutrzejszego poranka nie mogę się doczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 07:50
CzaryMary, weronika86, Ida, Ida lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Hej dziewczynki..
Ja też jeszcze nie byłam u lekarza..
Powiedzcie mi czy któraś jeszcze tak ma, że nadal ją męczą bóle @. Już dawno po terminie @, w term. @ miałam takie bóle przejściowe, a od wczoraj czuję się jakbym tą @ właśnie dostała i to cały czas tak mamNiezbyt to przyjemne. Jeszcze mnie cycki zaczęły boleć, co chwila mi słabo, super
-
Wiesz mnie bolało w term. @ a potem na kilka dni odpuściło, czułam tylko takie rozciągania, a teraz znowu boli jak na @ i mnie to mocno niepokoi, nie wiem jak do tej swojej wizyty doczekam. Jeszcze co pół godz. boli mnie głowa i wszystkiego mi się odechciewa, a trzeba się zabrać za robotę.
-
nick nieaktualny
-
malinka1984 wrote:Witaski.
Dziś mega kciuki dla Idy, CzaryMary, weroniki86 za piękne widoczki na usg.
Ja dziś od wczesnych godzin porannych na nogach.
Zawiozłam rano męża do pracy, potem zakupy na ryneczku,teraz czas na śniadanie.
Późnejj wizyta u dentysty i miłe spotkanie ze znajomą.
Mam nadzieję że dzień szybko i miło zleci ponieważ jutrzejszego poranka nie mogę się doczekać -
liwi wrote:Hej.
Gratuluje idanych wizyt. Czy tylko ja mam zamiar poczekać z wizytą jeszcze tydzień, czy został ktos jeszcze kto jeszcze nie był?
Mnie od rana coś brzuch kłuje, ale nie sa to skurcze tylko tak kłuje raz tu raz tam. Mam nadzije ze to nic takiego.
Ja jeszcze nie byłamWybieram się dopiero 20.08
ciężko będzie wytrzymać tyle czasu
Chyba że wcześniej uda mi się załatwić jakiś pakiet prywatny do lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 10:34
-
Witam
Ja mam wizytę dopiero za 12 dni... może uda się że za 6i też wizytę mam zawsze popołudniu, bo tak gin przyjmuje - chodzę prywatnie.
Mnie czasami pobolewa brzuch, zwłaszcza na wieczór, ale to jest normalne i nie ma się czym martwić
powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach, czekamy na wieści -
Dziewczyny a jak sądzicie czy ten 20 to nie za późno na wizytę? Może powinnam pójsć wcześniej?
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny które mają wizyty niedługo -
WITAM wszystkie kwietnióweczki
ja dziś też dopiero dzwoniłam umówić się do GP i mam na poniedziałek pierwszą wizytę. Taki lekarz dużo nie zrobi no ale może coś ruszy do przodu i mi wyznaczą jakieś daty na położną czy coś ... no a pierwszy scan to dopiero zrobimy w Polsce jak będziemy 10 września i wtedy wszystko się okaże i dopiero usłyszymy nasze kochane serduszko :*
-
Aga89 wrote:Dziewczyny a jak sądzicie czy ten 20 to nie za późno na wizytę? Może powinnam pójsć wcześniej?
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny które mają wizyty niedługoSpokojnie, wiem że czekanie jest straszne, mam to samo
Aga89 lubi tę wiadomość
-
Justinka to będzie Twoja pierwsza wizyta? robiłaś jakieś badania na własną rękę? Ja jestem trochę nerwowa bo poprzednią ciążę straciłam ale staram się myśleć że na razie nic mnie nie boli i nic złego się nie dzieje to może wszystko będzie dobrze