Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Weronika - przykro mi
rozumiem, jakie musi być rozczarowanie i rozgoryczenie, człowiek się nastawia że zobaczy tego kropka, a lekarz tak potraktował, ech
myślałam że w Angli w tych kwestiach jest lepiej...
Umów się koniecznie prywatnie, na pewno to Cię uspokoi... a o kropka się nie martw na pewno wszystko jest dobrzeweronika86 lubi tę wiadomość
-
Weronika86 wiem że jest Ci cięzko teraz ale postaraj się tak mocno nie denerwować żeby kropkowi nie szkodzić
Wiesz ja w poprzedniej ciąży byłam na USG mniej wiecej na tym etapie co Ty teraz jesteś i nie było jeszcze nic widać, nawet pęcherzyka... uwierz mi wtedy to ja dopiero miałam stres bo lekarka powiedziała mi że mogę nie być w ciąży a test się pomylił... później czekanie 2 tygodnie na kolejne USG to było pełne nerwów i nieprzespanych nocy... Dlatego w tej ciąży na pierwsze USG chcę iść już mniej więcej 2,5 tygodnia po terminie @.
Teraz to zależy mi tylko żeby dostać się do lekarza po skierowania na badania krwiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 21:51
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Właśnie Ida mam nadzieję, że przynajmniej Twoja wizyta była udana! Czekamy niecierpliwie na wieści, może na zdjęcie
Malinka - z listy wynika że tylko Ty masz jutro wizytęi nie martw się na pewno coś zobaczysz jeśli tylko będzie usg i trzymam kciuki za te co najmniej 2 kropki
o której masz wizytę?
Ida lubi tę wiadomość
-
CzaryMary i Weronika współczuję wam wizyt:( to pierwszy kontakt z lekarzem a takie niemiłe doświadczenie:/ mam nadzieję że to się nie powtórzy choć jestem ciekawa jak będą prowadzić ciążę Werki tam w anglii.
CzaryMary a powiedz mi czy to krwawienie to było tylko wtedy? W sumie może się takie brudzenie utrzymać jeszcze dziś i jutro więc die nie martw zbyt.
Choć jak przeczytałam Twój post to die wystraszylam. -
Robotka1 wrote:Kati dzięki za odpowiedź ci do ksera wyników na nfz. Spróbuje je zdobyć i mam nadzieję że nie będą pytać po co. Jeśli się nie uda to trudno-zakoncze przygodę z nfz
Nie maja prawa odmówić Ci wydania badan i karty leczenia przerabialam to juz w jednej przychodniKati86 lubi tę wiadomość
-
juz sie troszke uspokoilam
zmiany nastrojow pelna para
hahha dzisiaj senna jak cholerka, przespalam chyba 12 godzin w nocy i dalej ide sie klasc bo do pracy na wieczor
chyba tylko pojde kolo 10.00 po jakies nowe staniki, bo cholera cyce mi wylaza...myslicie ze zakup tych stanikow do karmienia ma jakis sens teraz?
-
Kurcze ja mam wizytę dopiero 19 sierpnia to będzie koniec 7 tygodnia . Ciekawość mnie zżera ale po pierwszym dzidziusiu stwierdziłam że nie ma sensu wcześniej, w sumie ta moja ciąża to jakaś bezobjawowa jest jedynym jakimś tam objawem są lekkie mdłości i większy apetyt. hmmmm mam nadzieję że jakoś to będzie.Pozdrawiam Was
-
Witam Was wszystkie dzisiaj
U mnie świeci pięknie słoneczko a ja siedzę w pracy i zdycham... Nie wiem jak wytrzymam w pracy do 15, jest mi tak niedobrze i mam straszne zawroty głowy, ulżyło mi bo moje najbliższe dwie koleżanki z pokoju już wiedzą to przynajmniej przed nimi nie muszę się ukrywać
A poza tym to mąż mi niechcący zrobił przykrość bo chciał zalaminować pierwsze zdjęcie USG Niuni i zamazało mu się i tak strasznie mi przykro... Wiem że będzie następne zaraz ale głupia przez chwilę pomyślałam że może to zły znak...
-
Witam się i ja, oj ciężko było wstać
jeszcze póki co za oknem jakoś tak pochmurno idealnie aby spać
Weronika - oj nie ma sensu teraz kupować takiego strikte do karmienia jeszcze Ci się może powiększyć biust i wtedy będzie za małynajlepiej kupować na końcówce ciąży myślę że najwcześniej w okolicach 7 miesiąca
Ola89 mąż na pewno źle nie chciał i na pewno to nie jest zły znak, zdarzają się takie rzeczy, złośliwość rzeczy martwycha tak na prawdę to kolejne zdjęcie będzie dużoooo fajniejsze i tak będzie za każdym usg co nowsze to lepsze
Aurelka dopisałam Cię do naszej listy, tylko uzupełnij pozostałe okienka jeśli chcesz?
http://lista_kwietniowki_2015.skroc.pl
Ciekawe jak tam Malinkaw końcu na 8 miała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 09:03
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczatka. Jak dzisiaj humory? Mi juz złość przeszła. Maz widząc moje rozczarowanie ze nie było usg to włączył painta, głaskał mnie po brzuszku i udawał ze robi usg, rysując w paincie dzidzie. Wyszedl chłopak : - )
Dzisiaj u mnie jeszcze brązowe plamienie ale nie przejmuje się tym bo wiem ze to pozostałości z wczoraj.Justinka, weronika86, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Ciąża pojedyńcza, 4.7 mm, z pięknie bijącym serduszkiem ok.124 u/min
Wszystko jak na ten etap ciąży prawidłowo.Wiek ciąży 6 tygodni więc wzorcowo.
Radość bezcenna i uśmiech na twarzy mojego męża i wzruszenie w oczach nie do opisania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 09:18
Justinka, Ida, CzaryMary, olka30, Aga89, weronika86, beszka lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
malinka1984 wrote:Ciąża pojedyńcza, 4.7 mm, z pięknie bijącym serduszkiem ok.124 u/min
Wszystko jak na ten etap ciąży prawidłowo.Wiek ciąży 6 tygodni więc wzorcowo.
Radość bezcenna i uśmiech na twarzy mojego męża i wzruszenie w oczach nie do opisania.I potwierdzam faceci przy usg gdy się wzruszają to ten widok jest bezcenny
weronika86, Krysti lubią tę wiadomość