X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Kuzwa ja nic nie czuje nie wiem chyba dzidzia ma sporo miejsca :)

Ja też nie codziennie czuję, najczęściej jak się położę na boku i mam nogę zewnętrzną troszkę zgiętą i podciągniętą pod brzuch ;)
    Chociaż ostatnio i bez tej pozycji odczuwam łaskotania :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Aaa dopadł mnie stres przed ślubny i biegunka oooo maaaatko... chce żeby było już jutro,jutro o 17 biorę ślub :)

hehe ja też miałąm stres ale dopiero w kościele :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Krysti spokojnie ja w pierwszej ciąży pierwsze ruchy dzidziolka poczułam dopiero w 19tc, za to później moja córcia to nadrobiła, bo była wyjątkowo ruchliwa i tak jej zostało do teraz :-)
    Albo moja dzidzia taka spokojniutka będzie :) ah to poczekam na pierwszego kopniaka :)ale na usg moje male mialo sporo miejsca takze mozliwe ze mu dobrze tam ;))ja naleze do osób bardzo spokojnych ,to i dxidzia sobie spokojna .

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też rzadko czuję Maleństwo kilka razy je czułam ale ostatnio jakoś się też uspokoiło :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo Hwestia Ślub ma jutro kochana ,Ah jej stres zawsze jest ale za to slub jaki cudowny będzie ahhh męzuśia mieć będziesz fajnie ,relaksuj się kochana jutro twoj wielki dzień:)

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Albo moja dzidzia taka spokojniutka będzie :) ah to poczekam na pierwszego kopniaka :)ale na usg moje male mialo sporo miejsca takze mozliwe ze mu dobrze tam ;))ja naleze do osób bardzo spokojnych ,to i dxidzia sobie spokojna .
    Może i tak, ja jestem raczej z tych co to lubią działać. Taki społecznik ze mnie i moja córa też taka jest żywiołowa bardzo, ale jeśli ten dzidziuś też taki będzie to nie wiem jak sobie poradzę. Kiedyś usg robił mi taki ordynator i mówił, że jego żona pisała pracę nt. tego jak się ma zachowanie dziecka w brzuchu do zachowania już po narodzinach i mówił, że i z jej badań i z jego wieloletnich obserwacji wynika, że jeśli dziecko w brzuchu jest ruchliwe to i później też takie jest. Moja córka jest na to bardzo dobrym przykładem.

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy wy kawe pijecie czy ja moge capucino wypic bo mam oczy jak pieć cętow a dentystka powie napewno ze ci spać nie moglaś ona smieszna taka :) modle się by mi kanalowo nie robila bo ząb nie boli tylko dziurka jest i tymczasowa plomba .

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też pamiętam że się bardzo stresowałam ale w nocy zaraz przed ślubem ale było to bardziej związane z pogodą bo całą no lało ale na szczęście zaraz przed ślubem zrobiła się piękna pogoda. ślub to piękne przeżycie i zapamiętasz je do końca życia :) a potem już tylko cieszyć się Maleństwem :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Dziewczyny czy wy kawe pijecie czy ja moge capucino wypic bo mam oczy jak pieć cętow a dentystka powie napewno ze ci spać nie moglaś ona smieszna taka :) modle się by mi kanalowo nie robila bo ząb nie boli tylko dziurka jest i tymczasowa plomba .
    Spokojnie pij, smacznego!!!

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Może i tak, ja jestem raczej z tych co to lubią działać. Taki społecznik ze mnie i moja córa też taka jest żywiołowa bardzo, ale jeśli ten dzidziuś też taki będzie to nie wiem jak sobie poradzę. Kiedyś usg robił mi taki ordynator i mówił, że jego żona pisała pracę nt. tego jak się ma zachowanie dziecka w brzuchu do zachowania już po narodzinach i mówił, że i z jej badań i z jego wieloletnich obserwacji wynika, że jeśli dziecko w brzuchu jest ruchliwe to i później też takie jest. Moja córka jest na to bardzo dobrym przykładem.
    Widzisz to jednak ciś jest w tym i to prawda jest ,ja się wogole nie stresuje w ciazy no moze przed usg zawsze ale tak ani mnie brzuch nie boli nic mi nie dolega dziecko mi urode zabiera bo na buzi marnie wygladam strasznie mimo ze się delikatnie pomaluje .Moja buzia byla promienna teraz juz taka nie jest :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Spokojnie pij, smacznego!!!
    Ide zrobie capucino :D

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze moje dziecko, tzn Gabi tak szybko rośnie, kupowałam jej ubrania do przedszkola w sierpniu, a tu już z 4 par spodni wyrosła i znowu muszę jej kupić. Dzieci to tak szybko rosną, a ceny ubrań dla nich to czasami zadziwiają!!!

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie weszłam na tą stronę piękna mama i znalazłam fajowe nosidełk0/chustę bebelulu na wyprzedażowych rzeczach za 65zł, na allegro to samo jest za 209zł!!!
    kupuję :D

http://pieknamama.pl/nosidlo-dla-dzieci-bebelulu.html

http://allegro.pl/bebelulu-lulu-chusta-typu-kolyska-0m-i4595038485.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 11:02

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ze miód Gryczany jest dobry na odchudzanie :) moj wczoraj kupil 10 sloików i dwa zabral do pracy :) haha ka lubie wielokwiatowy z Polski mam :) slodze nim wszystko:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Kurcze moje dziecko, tzn Gabi tak szybko rośnie, kupowałam jej ubrania do przedszkola w sierpniu, a tu już z 4 par spodni wyrosła i znowu muszę jej kupić. Dzieci to tak szybko rosną, a ceny ubrań dla nich to czasami zadziwiają!!!
    Ja wiem co to znaczy bo moje siostry juz odchowane dzieci mają jedna ma dwojke chlopcow druga core i syna i tak rosną krzyś tej drugiej siostry do trzeciej gimnazium wysoki jak dąb rozmiar buta 44 szook ,kornela do 4 podstawówki chodzi no juz taka duza pannica ze no ciuchy kupywac non stop musi im siostra ,pierwsza siostra to samo dla chlopakow :) drogo jest w polsce

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie przeglądam ubranka dla niemowląt na zara.pl Jakie one cudne!!!
    Uwielbiam ubrania z zary dla dzieci, bo są takie eleganckie, w niektóre sama mogłabym się ubrać, tylko rozmiar nie ten ;-)

Amy, Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:17

• olka30 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ja piję jedną małą kawkę z mlekiem, doktor mi zabronił, a doktorka pozwoliła dwie małe, więc piję jedną żeby wypośrodkować :)

liloe, Krysti lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Polsce jest drogo zucie jest drogie ,zapomogi marne na dzieci ja jak bylam w tamtym roku w pl bo sklep prowadzilam z ciuchami z uk to wierzcie mi ludzie
    Kasy nie mają chic pracują po 1500 zarabiaja to i tak malo ? Mi proponowali prace w hotelu zecwzgledu na jezyk angielski dawali mi 1600 malo .teraz niby maja byc jakies podwyzki dotacji na dzieci moze cos sie w pl polepszy szkoda tuch ludzi normalnie mi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    A ja właśnie przeglądam ubranka dla niemowląt na zara.pl Jakie one cudne!!!
    Uwielbiam ubrania z zary dla dzieci, bo są takie eleganckie, w niektóre sama mogłabym się ubrać, tylko rozmiar nie ten ;-)
    Zara ma porzadne ciuchy dla dzieci ,patrzylyscue na firme cocodrilo.pl :) ja tą firme sprzedawalam 3 lata w jeleniej gorze ciuchy extra jakosciowo ,polecam rowniez na przyszlosc buty dla dzieci bartek :) i geoxx

Robotka1 lubi tę wiadomość

‹‹ 392 393 394 395 396 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ