Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Kuzwa ja nic nie czuje nie wiem chyba dzidzia ma sporo miejsca

Ja też nie codziennie czuję, najczęściej jak się położę na boku i mam nogę zewnętrzną troszkę zgiętą i podciągniętą pod brzuch
Chociaż ostatnio i bez tej pozycji odczuwam łaskotania
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlbo moja dzidzia taka spokojniutka będziesylvia007 wrote:Krysti spokojnie ja w pierwszej ciąży pierwsze ruchy dzidziolka poczułam dopiero w 19tc, za to później moja córcia to nadrobiła, bo była wyjątkowo ruchliwa i tak jej zostało do teraz

ah to poczekam na pierwszego kopniaka :)ale na usg moje male mialo sporo miejsca takze mozliwe ze mu dobrze tam
)ja naleze do osób bardzo spokojnych ,to i dxidzia sobie spokojna .
-
nick nieaktualny
-
Może i tak, ja jestem raczej z tych co to lubią działać. Taki społecznik ze mnie i moja córa też taka jest żywiołowa bardzo, ale jeśli ten dzidziuś też taki będzie to nie wiem jak sobie poradzę. Kiedyś usg robił mi taki ordynator i mówił, że jego żona pisała pracę nt. tego jak się ma zachowanie dziecka w brzuchu do zachowania już po narodzinach i mówił, że i z jej badań i z jego wieloletnich obserwacji wynika, że jeśli dziecko w brzuchu jest ruchliwe to i później też takie jest. Moja córka jest na to bardzo dobrym przykładem.Krysti wrote:Albo moja dzidzia taka spokojniutka będzie
ah to poczekam na pierwszego kopniaka :)ale na usg moje male mialo sporo miejsca takze mozliwe ze mu dobrze tam
)ja naleze do osób bardzo spokojnych ,to i dxidzia sobie spokojna .
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy wy kawe pijecie czy ja moge capucino wypic bo mam oczy jak pieć cętow a dentystka powie napewno ze ci spać nie moglaś ona smieszna taka
modle się by mi kanalowo nie robila bo ząb nie boli tylko dziurka jest i tymczasowa plomba .
-
Ja też pamiętam że się bardzo stresowałam ale w nocy zaraz przed ślubem ale było to bardziej związane z pogodą bo całą no lało ale na szczęście zaraz przed ślubem zrobiła się piękna pogoda. ślub to piękne przeżycie i zapamiętasz je do końca życia
a potem już tylko cieszyć się Maleństwem
-
Spokojnie pij, smacznego!!!Krysti wrote:Dziewczyny czy wy kawe pijecie czy ja moge capucino wypic bo mam oczy jak pieć cętow a dentystka powie napewno ze ci spać nie moglaś ona smieszna taka
modle się by mi kanalowo nie robila bo ząb nie boli tylko dziurka jest i tymczasowa plomba .
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidzisz to jednak ciś jest w tym i to prawda jest ,ja się wogole nie stresuje w ciazy no moze przed usg zawsze ale tak ani mnie brzuch nie boli nic mi nie dolega dziecko mi urode zabiera bo na buzi marnie wygladam strasznie mimo ze się delikatnie pomaluje .Moja buzia byla promienna teraz juz taka nie jestsylvia007 wrote:Może i tak, ja jestem raczej z tych co to lubią działać. Taki społecznik ze mnie i moja córa też taka jest żywiołowa bardzo, ale jeśli ten dzidziuś też taki będzie to nie wiem jak sobie poradzę. Kiedyś usg robił mi taki ordynator i mówił, że jego żona pisała pracę nt. tego jak się ma zachowanie dziecka w brzuchu do zachowania już po narodzinach i mówił, że i z jej badań i z jego wieloletnich obserwacji wynika, że jeśli dziecko w brzuchu jest ruchliwe to i później też takie jest. Moja córka jest na to bardzo dobrym przykładem.
-
nick nieaktualny
-
Kurcze moje dziecko, tzn Gabi tak szybko rośnie, kupowałam jej ubrania do przedszkola w sierpniu, a tu już z 4 par spodni wyrosła i znowu muszę jej kupić. Dzieci to tak szybko rosną, a ceny ubrań dla nich to czasami zadziwiają!!!
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya wiecie weszłam na tą stronę piękna mama i znalazłam fajowe nosidełk0/chustę bebelulu na wyprzedażowych rzeczach za 65zł, na allegro to samo jest za 209zł!!!
kupuję
http://pieknamama.pl/nosidlo-dla-dzieci-bebelulu.html
http://allegro.pl/bebelulu-lulu-chusta-typu-kolyska-0m-i4595038485.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 11:02
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wiem co to znaczy bo moje siostry juz odchowane dzieci mają jedna ma dwojke chlopcow druga core i syna i tak rosną krzyś tej drugiej siostry do trzeciej gimnazium wysoki jak dąb rozmiar buta 44 szook ,kornela do 4 podstawówki chodzi no juz taka duza pannica ze no ciuchy kupywac non stop musi im siostra ,pierwsza siostra to samo dla chlopakowsylvia007 wrote:Kurcze moje dziecko, tzn Gabi tak szybko rośnie, kupowałam jej ubrania do przedszkola w sierpniu, a tu już z 4 par spodni wyrosła i znowu muszę jej kupić. Dzieci to tak szybko rosną, a ceny ubrań dla nich to czasami zadziwiają!!!
drogo jest w polsce
-
A ja właśnie przeglądam ubranka dla niemowląt na zara.pl Jakie one cudne!!!
Uwielbiam ubrania z zary dla dzieci, bo są takie eleganckie, w niektóre sama mogłabym się ubrać, tylko rozmiar nie ten
Amy, Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW Polsce jest drogo zucie jest drogie ,zapomogi marne na dzieci ja jak bylam w tamtym roku w pl bo sklep prowadzilam z ciuchami z uk to wierzcie mi ludzie
Kasy nie mają chic pracują po 1500 zarabiaja to i tak malo ? Mi proponowali prace w hotelu zecwzgledu na jezyk angielski dawali mi 1600 malo .teraz niby maja byc jakies podwyzki dotacji na dzieci moze cos sie w pl polepszy szkoda tuch ludzi normalnie mi. -
nick nieaktualnyZara ma porzadne ciuchy dla dzieci ,patrzylyscue na firme cocodrilo.plsylvia007 wrote:A ja właśnie przeglądam ubranka dla niemowląt na zara.pl Jakie one cudne!!!
Uwielbiam ubrania z zary dla dzieci, bo są takie eleganckie, w niektóre sama mogłabym się ubrać, tylko rozmiar nie ten
ja tą firme sprzedawalam 3 lata w jeleniej gorze ciuchy extra jakosciowo ,polecam rowniez na przyszlosc buty dla dzieci bartek
i geoxx
Robotka1 lubi tę wiadomość