Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Kuzwa ja nic nie czuje nie wiem chyba dzidzia ma sporo miejsca
Ja też nie codziennie czuję, najczęściej jak się położę na boku i mam nogę zewnętrzną troszkę zgiętą i podciągniętą pod brzuch
Chociaż ostatnio i bez tej pozycji odczuwam łaskotaniaKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Krysti spokojnie ja w pierwszej ciąży pierwsze ruchy dzidziolka poczułam dopiero w 19tc, za to później moja córcia to nadrobiła, bo była wyjątkowo ruchliwa i tak jej zostało do teraz
ah to poczekam na pierwszego kopniaka :)ale na usg moje male mialo sporo miejsca takze mozliwe ze mu dobrze tam
)ja naleze do osób bardzo spokojnych ,to i dxidzia sobie spokojna .
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Albo moja dzidzia taka spokojniutka będzie
ah to poczekam na pierwszego kopniaka :)ale na usg moje male mialo sporo miejsca takze mozliwe ze mu dobrze tam
)ja naleze do osób bardzo spokojnych ,to i dxidzia sobie spokojna .
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy wy kawe pijecie czy ja moge capucino wypic bo mam oczy jak pieć cętow a dentystka powie napewno ze ci spać nie moglaś ona smieszna taka
modle się by mi kanalowo nie robila bo ząb nie boli tylko dziurka jest i tymczasowa plomba .
-
Ja też pamiętam że się bardzo stresowałam ale w nocy zaraz przed ślubem ale było to bardziej związane z pogodą bo całą no lało ale na szczęście zaraz przed ślubem zrobiła się piękna pogoda. ślub to piękne przeżycie i zapamiętasz je do końca życia
a potem już tylko cieszyć się Maleństwem
-
Krysti wrote:Dziewczyny czy wy kawe pijecie czy ja moge capucino wypic bo mam oczy jak pieć cętow a dentystka powie napewno ze ci spać nie moglaś ona smieszna taka
modle się by mi kanalowo nie robila bo ząb nie boli tylko dziurka jest i tymczasowa plomba .
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Może i tak, ja jestem raczej z tych co to lubią działać. Taki społecznik ze mnie i moja córa też taka jest żywiołowa bardzo, ale jeśli ten dzidziuś też taki będzie to nie wiem jak sobie poradzę. Kiedyś usg robił mi taki ordynator i mówił, że jego żona pisała pracę nt. tego jak się ma zachowanie dziecka w brzuchu do zachowania już po narodzinach i mówił, że i z jej badań i z jego wieloletnich obserwacji wynika, że jeśli dziecko w brzuchu jest ruchliwe to i później też takie jest. Moja córka jest na to bardzo dobrym przykładem.
-
nick nieaktualny
-
Kurcze moje dziecko, tzn Gabi tak szybko rośnie, kupowałam jej ubrania do przedszkola w sierpniu, a tu już z 4 par spodni wyrosła i znowu muszę jej kupić. Dzieci to tak szybko rosną, a ceny ubrań dla nich to czasami zadziwiają!!!
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya wiecie weszłam na tą stronę piękna mama i znalazłam fajowe nosidełk0/chustę bebelulu na wyprzedażowych rzeczach za 65zł, na allegro to samo jest za 209zł!!!
kupuję
http://pieknamama.pl/nosidlo-dla-dzieci-bebelulu.html
http://allegro.pl/bebelulu-lulu-chusta-typu-kolyska-0m-i4595038485.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 11:02
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Kurcze moje dziecko, tzn Gabi tak szybko rośnie, kupowałam jej ubrania do przedszkola w sierpniu, a tu już z 4 par spodni wyrosła i znowu muszę jej kupić. Dzieci to tak szybko rosną, a ceny ubrań dla nich to czasami zadziwiają!!!
drogo jest w polsce
-
A ja właśnie przeglądam ubranka dla niemowląt na zara.pl Jakie one cudne!!!
Uwielbiam ubrania z zary dla dzieci, bo są takie eleganckie, w niektóre sama mogłabym się ubrać, tylko rozmiar nie tenAmy, Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW Polsce jest drogo zucie jest drogie ,zapomogi marne na dzieci ja jak bylam w tamtym roku w pl bo sklep prowadzilam z ciuchami z uk to wierzcie mi ludzie
Kasy nie mają chic pracują po 1500 zarabiaja to i tak malo ? Mi proponowali prace w hotelu zecwzgledu na jezyk angielski dawali mi 1600 malo .teraz niby maja byc jakies podwyzki dotacji na dzieci moze cos sie w pl polepszy szkoda tuch ludzi normalnie mi. -
nick nieaktualnysylvia007 wrote:A ja właśnie przeglądam ubranka dla niemowląt na zara.pl Jakie one cudne!!!
Uwielbiam ubrania z zary dla dzieci, bo są takie eleganckie, w niektóre sama mogłabym się ubrać, tylko rozmiar nie tenja tą firme sprzedawalam 3 lata w jeleniej gorze ciuchy extra jakosciowo ,polecam rowniez na przyszlosc buty dla dzieci bartek
i geoxx
Robotka1 lubi tę wiadomość