Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku Jaga! Tylko nie zrób sobie krzywdy!
Kiepsko śpicie bo raz, że ciąża (chociaż ja jeszcze śpię całkiem dobrze) a dwa to mamy piękną pełnię księżyca a ja przez pełnię jestem nie do życia, spać nie mogę, zmęczona i spuchnięta chodzę. Jestem bardzo na to wrażliwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 09:08
-
nick nieaktualny
-
KASIAB wrote:a ja zaczynam w niedziele 13 tydzień czyli, że 4 miesiąc już? bo różnie to piszą i się nie idzie doliczyć
) byle do 17.04.2015:)
Tu na BBF pokazuje, że dopiero 14 tydzień zaczyna 4 miesiąc
Ja dzisiaj kończę ten cholerny I trymestr ufff!!!
No i już trzęsę portkami przed dzisiejszą wizytą, a z drugiej strony cieszę się jak głupia, że dokładnie pooglądam mojego Bąbelka
U nas cudna pogoda, aż chce się żyćPOnoć cały weekend taki ma być, idealnie!
Miłego dnia Wam życzę!
PS. Powiem Wam, ze te stronki z ubraniami dla cieżarnych może i faktycznie mają fajnie ciuszki, ale te ceny są z kosmosu troche jak dla mnie. Nie wiem co tak ciągną od tych ciężarnychJa póki co wole sobie kupic coś troche większego w normalnym sklepie i już
Jedyne co, to w spodnie muszę zainwestować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 09:23
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja też dzisiaj kiepsko spałam, ale przed 8 odwiozłam Gabi do przedszkola, trochę zaraz ogarnę dom i chyba się na chwilę położę, na obiad dziś kopytka, więc dużo pracy nie będę miała z przygotowaniami. Zaczęłam dzisiaj 16 tc. Jejku jak ten czas leci, brzuszek zaczyna się ujawniać i tak mi z tym dobrze!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 09:21
-
nick nieaktualnyJa na szczęście mam dużo koszulek oversize więc na początek wystarczy. Pod koniec ciąży to już tylko podkoszulka i dresy ;P na święta może jedynie kupię jakąś łądną sukienkę happymum - bo są super, ale poczekam na przeceny
Zainwestowałąm w spodnie, ale niepotrzebnie, bo mogłam tylko zmierzyć i zakupić w odpowiednim rozmiarze na allegro, bo wychodziło dużo taniej niż w H&M. Kutki jakieś mam, ale muszę kupić buty zimowe... i to mi też spędza sen z powiek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Aaa dopadł mnie stres przed ślubny i biegunka oooo maaaatko... chce żeby było już jutro,jutro o 17 biorę ślub
Nie masz jakiejś przyjaciółki, która mogłaby Cię gdzieś wyciągnąć, żebyś się odstresowała???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Kuzwa ja nic nie czuje nie wiem chyba dzidzia ma sporo miejsca
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny