Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My to z córką to bardzo często na kolację wcinamy, taki tylko ugotowany w osolonej wodzie. Ją na szczęście miałam swój i sobie zamroziłamAngela89 wrote:OOOO niee bób - mąż nazywa mnie latem bobowym potworem - uwielbiam moge jeść co wieczór teraz już u nas nie ma świeżego
ostatnio widziałam pół kg za 10 zł myślałam że ślepa jestem
Smacznego 
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Trochę mnie uspokoiłyscie z tym oddechem chociaż ja kolatania nie mam, tylko takie dziwne uczucie w klatce jakby mi powietrze do płuc nie docierało a przecież dociera bo oddycham.
i wtedy pokasluje
ja już się tym tak nie przejmuje ale na początku tez trochę panikowałam i powiedziałam swojej lekarce by mnie na jakieś badania wysłała, jak nic nie wykazały to strach poszedł w zapomnienie dlatego zawsze najlepiej pogadać z lekarzem, podręczyć go o dodatkowe badaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 22:24
-
nick nieaktualny
-
Angela ja tez dziś średnio spalam, usg mam na 11.30 wiec trzymajcie kciuki:) Angela nic sie mie martwimy bedzie dobrze, bede trzymac za Ciebie kciuki o 19:) buziaki!!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej słoneczka
Powodzenia na dzisiejszych wizytach. Wspaniałych i dobrych wieści życzymy.
Ja dzisiaj jakaś mało wyspana jestem , ledwie siedze a zaraz młodego do szkoły muszę zaprowadzić. A potem do pracy. Wczoraj mało się nie rozpłakałam. Pozgrabiałam liście odwracam się a tam znów kupa leży. Zeby to było małe poletko zbogiem sprawa ale to jest prawie 2-2,5 tyś m2. Pozmiatałam chodniki a tam już pełno liści. Dzisiaj właściciele przyjadą a tam wygląda jakbym przez 1,5 m nic nie robiła
Do tego dziki zorały łakę i muszę iść poukładać trawe , bo zwiędnie a to mi zajmie conajmiej 4 h. Od wtorku nie mam siły ręką ruszyć , wieczorami mnie już brzuch boli. Ehhh
-
cześć
można obejrzeć przy śniadanku:)
http://cangaroo.pl/pl/
mam zamiar robic ciążowe zakupy ale narazie upatrzylam pare rzeczy na limone.pl, jak macie też jakieś fajne strony to dajcie znac
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOh kochana wlasnie tego szukalam:)) jesteś cudna dzieki za linka :***ta bluza i te spodnie pierwsze mi się przydadzą:)i szare kolor uwielbiamKASIAB wrote:cześć
można obejrzeć przy śniadanku:)
http://cangaroo.pl/pl/
mam zamiar robic ciążowe zakupy ale narazie upatrzylam pare rzeczy na limone.pl, jak macie też jakieś fajne strony to dajcie znac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 07:10
-
nick nieaktualny
-
Witajce.
Chciałamym się od rana podzielić z Wami radosną nowiną.Moja siostra a mam ją tylko jedną lat 27 wczoraj poinormowała mnie że jest w 7 tygodniu ciąży
Taki ich prezencik z wakacji na Teneryfie,pierwsze podejście do starań i bach.
Jeszcze są przed usg ale wiem że jest dobrze.
Udanego dnia kobietki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 07:52
nick nieaktualny, KASIAB, Bambi85, nick nieaktualny, Justinka, MartaAlvi, nick nieaktualny, Anka1501, Robotka1, Lali, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Eweliśka, sylvia007, Fasia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
Krysti nom będę i pewnie chrzestną bo ona ma być u Naszego dziecka.
Poprostu szok,będziemy miec dzieci z tego samego rocznika,powiem więcej z różnicą wieku 2 miesiące
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Czesc Dziewczyny!
Ja dzis na sniadanie omlet z dzemem
Wyczytalam ze od 17 tyg zaczyna sie 5 miesiac czyli ja za tydzien juz zaczynam 5 miesiac czy za dwa??
jejku dopiero 4 mi sie zaczal a juz 5 na horyzoncie