Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:OOOO niee bób - mąż nazywa mnie latem bobowym potworem - uwielbiam moge jeść co wieczór teraz już u nas nie ma świeżego
ostatnio widziałam pół kg za 10 zł myślałam że ślepa jestem
Smacznego
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Trochę mnie uspokoiłyscie z tym oddechem chociaż ja kolatania nie mam, tylko takie dziwne uczucie w klatce jakby mi powietrze do płuc nie docierało a przecież dociera bo oddycham.
i wtedy pokasluje
ja już się tym tak nie przejmuje ale na początku tez trochę panikowałam i powiedziałam swojej lekarce by mnie na jakieś badania wysłała, jak nic nie wykazały to strach poszedł w zapomnienie dlatego zawsze najlepiej pogadać z lekarzem, podręczyć go o dodatkowe badaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 22:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej słoneczka
Powodzenia na dzisiejszych wizytach. Wspaniałych i dobrych wieści życzymy.
Ja dzisiaj jakaś mało wyspana jestem , ledwie siedze a zaraz młodego do szkoły muszę zaprowadzić. A potem do pracy. Wczoraj mało się nie rozpłakałam. Pozgrabiałam liście odwracam się a tam znów kupa leży. Zeby to było małe poletko zbogiem sprawa ale to jest prawie 2-2,5 tyś m2. Pozmiatałam chodniki a tam już pełno liści. Dzisiaj właściciele przyjadą a tam wygląda jakbym przez 1,5 m nic nie robiłaDo tego dziki zorały łakę i muszę iść poukładać trawe , bo zwiędnie a to mi zajmie conajmiej 4 h. Od wtorku nie mam siły ręką ruszyć , wieczorami mnie już brzuch boli. Ehhh
-
nick nieaktualnyKASIAB wrote:cześć
można obejrzeć przy śniadanku:)
http://cangaroo.pl/pl/
mam zamiar robic ciążowe zakupy ale narazie upatrzylam pare rzeczy na limone.pl, jak macie też jakieś fajne strony to dajcie znacWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 07:10
-
nick nieaktualny
-
Witajce.
Chciałamym się od rana podzielić z Wami radosną nowiną.Moja siostra a mam ją tylko jedną lat 27 wczoraj poinormowała mnie że jest w 7 tygodniu ciążyTaki ich prezencik z wakacji na Teneryfie,pierwsze podejście do starań i bach.
Jeszcze są przed usg ale wiem że jest dobrze.
Udanego dnia kobietki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 07:52
Krysti, KASIAB, Bambi85, Amy, Justinka, MartaAlvi, KasiaKwiatek, Anka1501, Robotka1, Lali, Angela89, martafr, Eweliśka, sylvia007, Fasia, liloe lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
Krysti nom będę i pewnie chrzestną bo ona ma być u Naszego dziecka.
Poprostu szok,będziemy miec dzieci z tego samego rocznika,powiem więcej z różnicą wieku 2 miesiąceKrysti lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Czesc Dziewczyny!
Ja dzis na sniadanie omlet z dzemem
Wyczytalam ze od 17 tyg zaczyna sie 5 miesiac czyli ja za tydzien juz zaczynam 5 miesiac czy za dwa??jejku dopiero 4 mi sie zaczal a juz 5 na horyzoncie
Krysti lubi tę wiadomość