Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się po porannym kryzysie
mam go od dwóch dni. Po jaką cholerę ja wstaję tak rano i jadę do pracy... mogłam przecież leżeć do góry DÓPO na L4.
No ale jak już jestem w pracy to wszystko niedobre mijaMaluch mnie wali dzisiaj od rana, chyba mi wybija to leżenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 07:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Czesc Dziewczyny!
Ja dzis na sniadanie omlet z dzemem
Wyczytalam ze od 17 tyg zaczyna sie 5 miesiac czyli ja za tydzien juz zaczynam 5 miesiac czy za dwa??jejku dopiero 4 mi sie zaczal a juz 5 na horyzoncie
Ja zaczynam w poniedziałek :] i jeszcze 5 miesięcy przed namiRudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malinka1984 wrote:Witajce.
Chciałamym się od rana podzielić z Wami radosną nowiną.Moja siostra a mam ją tylko jedną lat 27 wcoraj poinormowała mnie że jest w 7 tygodniu ciążyTki ich prezencik z wakacji na Teneryfie,pierwsze podejście do starań i bach.
Jeszcze są przed usg ale wiem że jest dobrze.
Udanego dnia kobietki.
Ale super, Wasze maluchy będą w jednym wiekumalinka1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela Lali trzymam kciuki!!! Będzie na pewno dobrze
ja po wczorajszych emocjach po badaniu nie mogłam spać w nocy, 2 godziny od 3 do 5 się kręciłam po domu i zadzwoniłam dziś do pracy, że biorę zwolnienie...nie mam siły 7 godzin z dzieciakami się użerać i latać po hali i boisku w te i z powrotem. Leżę dziś na kanapie i odpoczywam
Dziewczyny po badaniach dajcie znać koniecznie i może jakieś zdjęcia?Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Mamusie
Widzę, że nie tylko ja źle spalam.
Niestety mam tak prawie co noc. Do końca trzeciego mca prawie cały czas spalam a teraz to max 5-6 godz i się budzę często...
Do tego dziś tak paskudna pogoda za oknemwstaje i idę zrobić puszyste omlety z dżemem
-
nick nieaktualnyNo wiem Hwesta, powoli się przekonuję, że nie muszę mieć wyrzutów sumienia i czasem zwolnienie mogę wziąć, świat się nie zawali
zawiozłam tylko moją młodszą do szkoły, zaraz wyjdę z psem i leżę
U mnie piękna pogoda, może ruszę tyłek na spacer do sklepu, ale późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 08:49
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
bryy:)
jaki miałam sen bosheeee.
urodziłam dziecko, miało 2 cm!!!
woziłam je we wózku w foteliku po galeriach i ono mi ciągle wypadało bo się go zapiąć nie dało!!!
a potem nagle urosło....ło matko ja chyba za dużo myślę o tej ciąży:(
Magnez nie tylko dobry na kołatania serca ale i również na drętwienia kończyn co mi się na początku zdarzało baaardzo często!!!KasiaKwiatek, Amy, Anka1501, Fasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a dejcie żyć
no horror:P ale za to noc ładnie przespałam z jednym budzeniem na siku:)
zaraz spadam do banku i wdepnę do ciucholandu:)
kurde uwielbiam moją pracę pod tym względem, na dziale pracuje z samymi facetami i oni mi prawie na wszystko pozwalają -
Kasia ja pracuje u Pewnego prezesa banku, zajmuje się jego działką. Ma prawie 4 tyś m2 , teraz to już się ciesze bo chyba ostatnie już koszenie zaliczyłam , teraz tylko zgrabianie tych pierońskich liści i zamiatanie chodników mycie holi itp. W końcu października zostanie już tylko sprzątnąc koło domu , no chyba , że śnieg zajrzy do nas wcześniej to odśnieżanko mnie czeka. Oby do czasu urlopu przymusowego męża nie padał śnieg bo się rozpłacze. Nie mam już siły zwłaszcza , że już nie mam siły poprostu latać z tymi grabiami:D
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość