Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy Wy też się tak szybko męczycie?? pozamiatałam kawałek domu i zipię jak stara baba
shimmer, śliczna!! uwielbiam maltańczyki, mam w domu pieska tej rasymoże je spikniemy haha
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
ziolko wrote:Dziewczyny czy Wy też się tak szybko męczycie?? pozamiatałam kawałek domu i zipię jak stara baba
shimmer, śliczna!! uwielbiam maltańczyki, mam w domu pieska tej rasymoże je spikniemy haha
moja psinka jest po sterylizacji
w takim razie podejrzewam, że jesteś tak samo jak ja zakochana w tej rasie
bo jak się ma takiego małego białego to się inaczej nie da
ziolko lubi tę wiadomość
-
Mojemu nie robi różnicy, czy będą z tego dzieci czy nie:D on po prostu uwielbia podrywać dziewczynki
chociaż już siódemkę (za jednym zamachem) spłodził! takie malutkie maltańczyki to dopiero są słodziutkie
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Hej wam:)
ja normalnie ogorkowa zupke zarzucilam tak mi sie jej chciało że opędzlowałam 3 talerze, ale to nie koniec hehe dobiłam się jeszcze 2 wafelkami słodkimi pragnę nadmienić:)jak powiem mężowi to pewnie popuka się w głowę hehe:)
ja miałam dziś kapuśniak, także też na kwaśnono i zagryzłam kinder country haha mogłabym je jeść kilogramami
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahah zupa owocowa:D byle słodkie:D
ja to zażyczyłam sobie dziś rosołek:D uwielbiam to co jest pośrodku między jarzynową a rosołem:) wkładam tą mieszankę warzywną na rosołek i gotuję i zanim dodam śmietankę to już wcinam:) lubię taki rosół z różnymi warzywami mniam:D
-
Angela89 wrote:A ja dziś zrobiłam kluski leniwe i wciągnęłam je ze śmietana na słodko
A ja już bym chciała aby była 19 i zobaczyła maleństwo
Jeśli dowiem się na usg płeć to postanowiłam zakupić jako pierwszy poważny szpargał dla dzidzia-pościel do wózeczka z minky:D w kolorze odpowiadającym albo dziewczynce albo chłopczykowi:)Krysti lubi tę wiadomość
-
Boli was czasem tak dziwnie brzuch, tak obustronnie od środka i promieniuje do pachwin; moze to nawet nie ból tylko taki dyskomfort. Wcześniej czasem zdarzało mi się podobnie i przechodziło, tłumaczyłam sobie, że rośnie macica i wszystko się rozciąga, ale dzisiaj jakos wyjatkowo mnie to męczy.
I w okolicy krzyzowej tylko nie mogę ustalć czy to bardziej wewnąrz czy po prostu kręgosłup ? Ma tak ktoś czy znowu jestem jakas dziwna ??? -
nick nieaktualnyhej Babeczki, ja się dziś tak leniłam,że nawet przed kompem mi się usiąść nie chciało
jeśli chodzi o wynajęcie położnej, to w poprzednich nie miałam, ale lekarza prowadzącego trafiłam podczas obu porodów, teraz zmieniłam lekarza więc zastanawiam się nad położną. Wszystkie poważniejsze wydatki na Groszka mnie ominęły, dostajemy od przyjaciół, znieczulenie, salę do porodu rodzinnego mamy na nfz więc będzie to jedyny wydatek i poważnie go rozważam
to mój wybór, oczywiście nie ostateczny ale brany pod uwagę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny
Kupiłam właśnie na allegro nową poduszkę do spania z motherhood za 70zł + przesyłkaczad ! W końcu może będę spać wygodnie ...
Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość