Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzepis na placki z kaszą Jaglaną. Kasza Jaglana ,marchewka ,cebula ,jajko,pietruszka zielona ,mąka . Kasze jaglaną ugotować zetrzec marchewke i cebule na tarce
pietruszki zielonej dodac ja sypaną suszoną dalam ,jajko mąke by placki się nie rozwalały ,przyprawić do smaku pieprzem solą czy wegetą i smażyc ze śmietaną podawać
Pychaaaa mozna tez mięso mielone podsmarxyć i do rzucić
ja pierwszy raz je robilam rewelacja moj tez pojadl mówi ze jeszcze tak dobrych placków nie jadł
-
Jesteśmy po badaniu
Wszystko jest w porządku, test PAPPA+USG mówią, że ryzyko dla wszystkich trisomii jest <1:20 000 także super
Dzidziuś śliczny, pokazywał nam jęzorek przez cały czas.
Wszystkie parametry w normie, NT 1,8 CRL 62,18mm i data porodu na 18 kwietnia
No i uwaga póki co, na 80%, dziewczynkaMoja Natalka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c76f38372ceb.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e9c6a7e583e.jpg
UFFFFFFF!Krysti, KasiaKwiatek, Rudzia, Amy, Fasia, Lali, Justinka, Klaudia90, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa co do porodu to juz nastawiona jestem na najgorsze ze będzie pipa bolec nie stety taki urok ciązy i trza się z tym pogodzić ,Choć nie powiem kiedyś latwo mi się mówilo e poród to nić strasznego ale jak jestem w ciązy to dopiero do mnie dotarło co te moje kolezanki czuly gdy ja tak do nich mówilam:)) hahaha
hwesta, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Jesteśmy po badaniu
Wszystko jest w porządku, test PAPPA+USG mówią, że ryzyko dla wszystkich trisomii jest <1:20 000 także super
Dzidziuś śliczny, pokazywał nam jęzorek przez cały czas.
Wszystkie parametry w normie, NT 1,8 CRL 62,18mm i data porodu na 18 kwietnia
No i uwaga póki co, na 80%, dziewczynkaMoja Natalka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c76f38372ceb.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e9c6a7e583e.jpg
UFFFFFFF!))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKobiety powiem wam ciś tylko nie smiejcie się
hahaha mialam na wizyte do dentysty dzis na 11,30 no i w domu zerklam na karteczke no faktycznie 11,30 wiec zabralam tylek i pojechalam do dentysty
usiadlam w poczekalni zadowolona ze zaraz moja kolej a w recepcji szef calej kliniki dentystycznej do mnie hello krystina i ty masz dziś wizyte a ja tak z takim przekonaniem a on ale katriny nie ma dziś w pracy twojej dentystki a ja jak nie ma a on nie ma i mowi czekaj sprawdze twoją wizyte czy ty masz na dziś
wiecie co kur.a jaki obciach wszyscy zaczeli się smiać
bo mam wizyte na przyszly miesiąc na 10 go na 11,30 haha co mi się ujebało we łbie to nie mam pojecia
mówię zobacze jeszcze raz w kartke faktycznie na przyszly miesiac fuck a ja juz myslalam ze jest listopad
hahaha no co podziękowalam i wyszlam z usmiechem na buzi
)hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 19:17
KasiaKwiatek, Amy, Lali, martafr lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:cześć dziewczyny
Kupiłam właśnie na allegro nową poduszkę do spania z motherhood za 70zł + przesyłkaczad ! W końcu może będę spać wygodnie ...
ale z telefonu źle się licytuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 19:17
Fasia lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Kobiety powiem wam ciś tylko nie smiejcie się
hahaha mialam na wizyte do dentysty dzis na 11,30 no i w domu zerklam na karteczke no faktycznie 11,30 wiec zabralam tylek i pojechalam do dentysty
usiadlam w poczekalni zadowolona ze zaraz moja kolej a w recepcji szef calej kliniki dentystycznej do mnie hello krystina i ty masz dziś wizyte a ja tak z rakim przekonaniem a on ale katriny nie ma dziś w pracy twojej dentystki a ja jak nie ma a on nie ma i mowi czekaj sprawdze twoją wizyte czy ty masz na dziś
wiecie co kur.a jaki obciach wszyscy zaczeli się smiać
bo mam wizyte na pezyszly miesiąc na 10 go na 11,30 haha ci mi się ujebało we łbie to nie mam pojecia
mówię zobaczw jeszcze raz w kartke faktycznie na pezyszly miesiac fuck a ja juz myslalam ze jest lustopad
hahaha no co podziękowalam i wyszlam z usmiechem na buzi
)hahaha
Gratuluję MartaAlvi pozytywnych wieści z badania.Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:Fasia przelicytowalaś mnie!!!
ale z telefonu źle się licytuje
No coś Tyale jaja
no to nie wiem czy przepraszać czy nie hihi
))
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:niestety ja też nie mam do tej listy dostępu dlatego postanowiłam zorganizować podstawową listę na pierwszej stronie naszego forum.
tą listą co się nie chce otwierać zajmuje się Justinka:)
Robotka, kiedy mi właśnie ta lista z pierwszej strony nie działa. Nawet nie wiem, że jest jakaś druga.Chodziło mi o to, czy mogłabyś tą swoją podesłać np. w pliku .xls albo .xlsx czyli exelowy. Bo widzę, że większość z nas nie może cieszyć się z tabelki.
-
Fasia wrote:No coś Ty
ale jaja
no to nie wiem czy przepraszać czy nie hihi
))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:Boli was czasem tak dziwnie brzuch, tak obustronnie od środka i promieniuje do pachwin; moze to nawet nie ból tylko taki dyskomfort. Wcześniej czasem zdarzało mi się podobnie i przechodziło, tłumaczyłam sobie, że rośnie macica i wszystko się rozciąga, ale dzisiaj jakos wyjatkowo mnie to męczy.
I w okolicy krzyzowej tylko nie mogę ustalć czy to bardziej wewnąrz czy po prostu kręgosłup ? Ma tak ktoś czy znowu jestem jakas dziwna ??? -
mantissa wrote:Robotka, kiedy mi właśnie ta lista z pierwszej strony nie działa. Nawet nie wiem, że jest jakaś druga.
Chodziło mi o to, czy mogłabyś tą swoją podesłać np. w pliku .xls albo .xlsx czyli exelowy. Bo widzę, że większość z nas nie może cieszyć się z tabelki.
Ja tylko na sek
Ja tworzyłam tą listę -
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nYSftDDfBnZXPO4kBPFgrB0PYN73u98Qcs0w0YdPd34/edit?usp=sharing
nie mam pojęcia dlaczego część z Was ma problem, udostępniłam wszystko dla wszystkich...
Jak coś mogę podesłać plik, lub też można skopiować z linka - o ile Tobie się otwiera...Krysti lubi tę wiadomość