Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam wlasnie 2 paczki zwyklych jakis podkladow..oprocz teho 2 rozne chlonmosci zwykle podpaski ktore choc male sa super tanie, super chlonne. po pierwszym porodzie na pewno jzywalam chlonnych podpasek, nie specjalnie poporodowych..oczyszczanie trwalo 4tyg.
Joasia:), mimka84, Krysti lubią tę wiadomość
-
ja troche eksperymentowalam zpodpaskami angielskimi w ciazy bo zdarza mi sie poouszczac coz zycie
hehe jak to moj maz mowi HYDRAULIKA DO WYMIANY hehehekupowalam wielkie, grube..nic nie wciagaly, czulam sie jakbym pieluche miala..najlepsze okazaly sie podpaski na noc, z tesco za 70 pensow..cieniutkie, ze skrzydlami..suuuper chlonne. mam podklady ale zaopatrzylam sie tez w te tescowe w razie co
mimka84, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłożyliśmy segregator pod materacyk ma minimalnie wyżej trochę jak w szpitalu. W nocy juz nie ulewala ale nie zmuszalam jej do jedzenia, zjadła ile chciała . Zobaczymy dzis , ale sie przeraziłam. Pediatrę mam 22 ale położna we wtorek w przychodni
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Dzien dobry!
Mam pytanko.. moge wziac ciepla kapiel skoro nie mam pewnosci ze odszedl caly czop?Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem ile przybrała we wtorek waga przyjdzie ale jak wazę sie na wadze z nia i bez niej to wychodzi ze jak biorę ja to trzymam 2800 w rękach, a miała 2480 na wyjściu tydzien temu. Tylko ta waga moze nie jest dokladna. I we wtorek mamy iść z nia do położnej żeby ja zobaczyła , zważyła .
Moja wcale nie ulewala, a od 2 dni zaczela, najpierw buzia, a teraz i nosem i buzia jej poszlo wczoraj. Najpierw samym nosem, a pozniej i tym i tym. Moze to byc od przekarmienia po calym dniu? Zwymitowala tez po tym ulewaniu, ale ja wpakowalam w nia wczoraj dwa razy butle po 50 ml i dokarmilam zeby miec pewnosc ze nie jest glodna, echhh dzis karmie ja na zadanie i ile ona chce, nie zmuszam jejWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2015, 11:28
-
nick nieaktualnyHwesta jeżeli karmisz ją butlą zmniejsz porcje i dawaj częściej. Kiedyś pisałam że w szpitalu mojej się ulewało ciągle i zmniejszyli jej porcje a dawali częściej i odpukać ulewa jej się bardzo rzadko - głównie przez to jak zje zachłanie.
Wesołych świąt dziewczynySmacznego jajka a jutro mokrego dyngusa
(a może mokrych ud od odejścia wód)
Fasia, mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przyjechał o 10 i śpi
dobrze, że się bzykac nie możemy
Fasia wg mnie to albo Julek albo przepowiadajace. Jak Ci się tak zepnie brzuch to obadaj czy cały jest równo twardy. Jak znajdziesz miejsca gdzie macica jest mniej twarda to znaczy, że to nie skurcze. A przepowiadajace nie muszą boleć.Angela89, Fasia, Aguś86, weronika86, KasiaKwiatek, Murraya lubią tę wiadomość
-
Życzymy Wszystkim Wesołych Świąt!!! :*
Taki mam Koszyczek Wielkanocny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:07
Krysti, Anka1501, Fasia, misia83, mf, mimka84, Justinka, Gosha, Rudzia, Ida, mantissa, natt, Bambi85, haneczka, lysinka, weronika86, adk_1989, Nadzieja84, MartaAlvi, KasiaKwiatek, maggie86, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny