Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:A jak wasze rany po nacieciu krocza? Bo moja mnie boli i swędzi
jak robiłam wczoraj dwójkę, oczywiście miałam zaparcie to na papierze miałam żywa krew. Teraz mnie tam szczypie. Krew dalej się pojawia. Nie wiem czy to jakiś szew puścił czy to mogę wielkie hemoroidy
ogólnie źle mi siedzieć, stać, chodzić.. Plucze to tantum rosa.. Czy mogę coś jeszcze używać? Mam maść z nagietka, nadaje się? No i octenisept tez stosuje raz dziennie..
-
Amy_ wrote:Iwonka u nas byla rzadka kupa ale dzisiaj i wczoraj zdarzylo mu sie normalnie sikaf tylkiem zoltym plynem. Widzialam to dzis na wlasne oczy jak z pupy strumyk wody poplynal
nie wiem co to i od czego?? Sikac tez sika..
Amy ale to jest normalne, moja cały czas taką robi. Tylko później woda sobie wsiąka w pampka a zostaje żółte coś.
Ale pamiętam jak przy starszej córce trafiłam na moment ze akurat robiła kupę a ja ja przebierałam to byłam przerażona po prostu
mantissa lubi tę wiadomość
-
liwi wrote:Amy ale to jest normalne, moja cały czas taką robi. Tylko później woda sobie wsiąka w pampka a zostaje żółte coś.
Ale pamiętam jak przy starszej córce trafiłam na moment ze akurat robiła kupę a ja ja przebierałam to byłam przerażona po prostu -
Eweliśka wrote:Dziewczyny czy któraś bolały uda po zewnętrznej stronie? Tak od bioder do dołu? I pięty? Czy tylko ja jestem ufoludek?
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:wiesz ja sie nie przejmuje
zachpwuje sie normalnie itd jak sie niepokoisz to moze do poloznej zadzwon jak sensowna jakas masz
Dobrze ze tu jestesciekwietniowkowe kolko pediatryczne
iwonka1077, Fasia, KasiaKwiatek, maggie86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Wiec to normalne i niepotrzebnie sie tym martwie?
Ja ogólnie panikara jestem ale wodnistą kupą się nie przejmuje.
A wiecie może kiedy to minie naszym kurczakom, że ziarno, kupa, ziarno, kupa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 17:36
-
EWELISKA nie wiem od czego tak jest, mnie kregoslup tez nie boli ..ale to na pewno dzidzia cos uciska i dlatego tak.. ogolnie jestem spuchnieta juz tak ze masakra, usta uda stopy buzia dlonie i czuje sie jakbym spalila sie na solarium ;/ juz mam dosc!!!
-
liwi wrote:Ja ogólnie panikara jestem ale wodnistą kupą się nie przejmuje.
A wiecie może kiedy to minie naszym kurczakom, że ziarno, kupa, ziarno, kupa? -
nick nieaktualny