Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPierwsze co sobie kupilam od porodu wczoraj to to
sexy trza facetowi wygladac w lozku a nie z cycami i laktatorem nin stop widziec ma hihihi
Mam nadzieje ze się spodoba mojemuhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/212c9a32972c.jpg
mantissa, Anka1501, lysinka, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
Nadzieja84 wrote:Dziewczyny mam problem. Oglądałam Bożene jak się goi i zauważyłam czarny ścisły szew niedaleko połączenia z odbyłem a szwy zewnętrzne miałam zdejmowane. Czasem w tym miejscu mnie ciągnie i martwię się ze to nie jest szew rozpuszczalny. Jak rozpoznać? Ile czasu rozpuszczają się szwy. Jak okaże się że lekarz nie zdjął mi tych wszystkich nie rozpuszczalnych to się zalamie i pojadę ochrzanić a płaciłam za to prywatnie:([/QUOTE
U mnie dopiero po ponad miesiącu puściłyn wcześniej się wyciągaly i były coraz dłuższe. właśnie takie czarne. Nie martw się. -
My karmimy sie
Mam nadzieje ze zaraz idziemy spac, dałam Nikosiowi 60ml odciagnietego mleka plus moja piers na dobitkę...
Widzę ze synek pociumkuje i odpływa w głęboki sen))
Ps. Synek zasnąłWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 03:36
mantissa, Fasia lubią tę wiadomość
-
Nie wiem, Nadziejka. Ale pamiętam ze mnie ciagle coś przy tych szwach dziwiło.
jeden miałam tak długo mocno "wrosniety" ze byłam pewna ze zostanie a jednak odpadł.
daj im jeszcze trochę czasu.
Lewica, super ze Nikos padł.Juli obudził się o 5. Zawsze o tej porze ma problem z zaśnięciem ale dziś wygląda to obiecująco
Lwica lubi tę wiadomość
-
U mnie wczoraj z rana ciężko sie zapowiadało ale po południu babcia zajęła się wnukiem i było lepiej a potem o 18 słodko zasnął na brzusiu u teściów na 4h hihi i potem w domciu zjadł i padł znowu na 5h.
Kupiłam se Femaltiker ,pyszny jesthihi do tego pije 2x Lactosan. Mam nadzieje,że będą efekty. Aaaa i dostałam od szwagierki Sab Simplex ,bo jej mąż w Niemczech pracuje i przywiózł
jutro będziemy próbować .
Ja w piątek na kontrole ide do ginki.Mam nadzieje,że wsio będzie dobrze.Wziełabym w końcu ciepłą kąpiel ;p
Nic młody zjadł,ululany w łóżeczku śpika więc uciekam też spać dalej .Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 05:42
mantissa lubi tę wiadomość
-
T
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 13:09
Justinka, Anka1501, lysinka, Rudzia, Gosha, weronika86, sylvia007, Lwica, mf, Amy_, Krysti, MartaAlvi, Fasia, Murraya, liwi, haneczka, Angela89, Aguś86, Eweliśka, maggie86, CzaryMary, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ida lubię za 2 miesiące Frania
nie za przygodę z rana
My teraz się karmimy, dzisiaj w nocy lekko o innych porach niż zwyklena szczęście mąż nad ranem nosił do odbicia i usypial więc można powiedzieć że się wyspałam..
wczoraj zostawiłam dzieci mężowi a sama pojechałam do galeriimoże byłam 2h ale fajnie było się wyrwać z domu
ogólnie z mężem się ostatnio nie dogadujemy, zresztą się już tu zalilam... a z czw na pt przeszedł samego siebie. poszedł na pepkowke do sąsiada wrócił o 3 wstawiony... halasujac położył się dosłownie na chwilę bo od razu leciał do łazienki, Boshe 1h siedział i rzygalech ale byłam zła, bo zamiast spać ogarnialam sytuacje, usypialam dzieci bo pobudzil.. juz nie mówiąc jak załatwił łazienkę
na dodatek cały pt spał tak źle się czuł
i co z tego jak był w domu jak liczyć nie można było na pomoc a tylko dołożył roboty
później przepraszał i zrobił się miły, pomocny, oby tak to już zostało... nawet rano zaczął się w łóżku tak przytulać tylko ze dzieci nie pozwoliły na nic więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 08:57
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja84 wrote:U nas noce coraz cięższe mała często się budzi i sprawdza czy jestem blisko spanie w lozeczku nie wchodzi w grę.
U nas Mały tez wchodzi w ten etap -ranki lubię jak spi przytulony do cycka czy klatki wtedy mogę sobie go po główce głaskać ale boje sie jak będzie wymagał tego w nocy...
Ostatnio jego ulubiona pozycja to z cyckiem w pysiu hehe -maź sie śmieje ze ma to za nimWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 10:15
Murraya, Nadzieja84 lubią tę wiadomość