Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaaaka Sofii jest boska!
ma dopiero 2 tygodnie a jak ja polozylam na brzuszku to juz prawie przegibala sie na plecki
i podnosi dupke do raczkowania!
mantissa, Murraya, lysinka, maggie86, Ewelcia, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgus86 one sa śmierdzące te kupki ale kupa jak to kupa...
tylko ta wysypka na buzi mnie niepokoi jeszcze, dzis juz pije wodę tylko i zjem kurczaka na kolacje i zobaczymy, moze bedzie poprawa. Jutro mam położna w domu to z nia porozmawiam ale znając ja każe mi jesc drób tylko a ja tak nie dam rady, najwyżej mm bedzie jesc
BrumBrumek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia to co to za krostki kurczę ? Dzisiaj moja na mnie kupę zrobiła bo ja na golaska karmiłam i normalnie wodnista i grudki ... Chyba ze to reakcja na krem babydream przeciwsłoneczny te krostki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 16:48
-
Ja poloznej pokazalam te krostki to nic mi nie powiedziala tylko ze to normalne.. ale jutro mam znowu wizyte to sie zapytam co to bo ona raz ma qiecej a raz mniej.. i tak jak pisaly dziewczyny albo to hormony albo potowki bo co innego..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:A u nas Wings for life. Mieliśmy w planach jakiś wyjazd do fajnego parku, ale doopa
Od 12 przyblokowany wyjazd. Pozostaje tradycyjnie ogród
Hwesta mój Szymek też robi wodniste kupki z grudkami i Zuzia też takie robiła. Wedlug mnie póki nie mają brzydkiego, kwasowego zapachu to jest ok.
Na Cefarm24, gdzie często zamawiam femaltiker za 17, 99. Niebawem będę robić zamówienie, bo mi się nazbieralo to może sobie zamówięA ile kosztuje w tradycyjnej aptece?
W dozie chyba 26 zł. ;/