Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ja mam nadzieje, ze jutro w końcu mojego szumisia wyślą
)
Zazdraszczam ! Bo miałam kupić jak jeszcze była możliwość spersonalizowania ale stwierdziłam że nie potrzebujemy ale ostatnio często włączamy małej suszarkę. No i teraz dooopa bo są tylko zwykłe. Ale liczę że napiszą że mogą mi zrobić spersonalizowanego
Lwica szumis to taki misoo który wydaje dzwięk suszarki - działa uspokajająco -
nick nieaktualny
-
Hej dziwczyny,
my bylismy dzisiaj u dziadkow. Moglam pospac 2h sama
Mam pytanie do was. Od kiedy wasze dzieci spia same w lozeczku i jak je do tego przyzwyczailyscie?
Ja synka karmie w lozku na lezaco i potem z nim tak spie, probowalam go raz odlozyc do dostawki o plakal w nieboglosy. Nie wiem jak to ogarnac zeby spal sam -
Mój śpi od początku. Zazwyczaj całą noc, ale czasem jak ma problem z zaśnięciem i dlugo nam zajmuje usypianie po karmieniu to zostaje u nas w łóżku, żebyśmy mogli trochę pospac. Psotka a odkladasz go jak juz zasnie? Bo ja dopiero jak zasnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 20:56
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Angela ja swojego zamawialam niecałe 3 tyg temu i jeszcze te spersonalizowane były, szkoda ze je wycofali. Trzymam kciuki żeby jednak takiego zrobili dla małej
PsotkaKotka mój syn nie śpi z nami w łóżku. W ciągu dnia śpi na zmianę w lozeczku i w koszu Mojżesza, a w nocy tylko w koszu bo mam go wtedy kolo łóżka. Jak go nakarmie to czekam aż zasnie przy cycu i wtedy go odkładam. Często jak go odloze to płacze wiec znowu na ręce i tak go póki co usypiam -
Ida wrote:Nie, to prebiotyk. Żywe kultury bakterii pomagające jelitom i generalnie korzystne dla organizmu dziecka. Ja daję.
Masz takie kropelki? To ja też zamówię, bo u nas codziennie są problemy brzuszkowe. Julek przed każdą kupa i bączkiem prezy się, krzyczy, robi się czerwony z nie mogę na to patrzeć.. Moze te kropelki coś dadzą.. Dziękuję