Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulka u nas karmienie trwało ponad godzinę, jak było mniej to się cieszyłam, bo myślałam, że cycki mi odpadną. U nas pomógł femaltiker i częstsze przystawianie przez 2 dni, miałam więcej pokarmu i samo się uregulowało.
U nas kąpiemy oboje, mąż zawsze trzyma Malutką a ja robię resztę. Muszę się odważyć i zrobić to kiedyś sama.
Psotka moja Mała nie odbija, potrafi zasnąć przy tym. Ja próbuję ją odbić tylko jak dziwaczy przy cycku i podejrzewam, że nałykała się powietrza.Ulka84 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Ide skakać z dzieckiem na gumowej piłce. Prawie zawsze pomaga.
ale skaczę na sofie, bo ma sprężyny i faktycznie działa. Tylko dzisiaj wieczorem to już wyszło z mody... Taki koncert że szok
A najedzony, sucha pielucha, wyprzytulany i dalej ryk. Głowa mnie boli
Na szczęście zasnął ze mną w łóżku.
-
Bambi robili mi morfo w szpitalu jeszcze i było bombowo. Ale powtórzę za jakiś czas oczywiście. Myślę że to przez to że zapominam czasami jeść, do tego mało snu i tak się składa.
No mój szpital pod względem pomocy laktacyjnej to porażka. Urodziłam o 10:55,o 14 przewieźli mnie na oddział z sali wybudzen, przyszedł mąż na 10 minut z małym. Próbowałam go przystawić ale nie szło, położna niw chciała pomóc po czym wygoniła męża z małym bo to była sala intensywnej opieki medycznej i nie ma na niej w ogóle odwiedzin. Wstałam z łóżka dopiero następnego dnia rano, pionizowanie, śniadanie, mycie i tak zeszło do 14 kiedy wreszcie mogłam wziąć Franka z noworodków. Nafutrowanego mm i z dydkiem w paszczy. Jutro przychodzi do nas położna. Porozmawiam z nią o tym. -
boze zazdroszcze wam ze dajecie rade siedziec na forum. ja nawet nje mam kiedy czytac co dopiero pisac. Buuuuj!!!
U nas dzisisj pierwszy spokojniejszy dzien ale Olek prawie caly czas na rekach. Nje liczac 2godz spaceru.
My po usg bioderek. Wszystko ok. 15 to szczepienie. Maz zadecydowal szczepic na rota i pneumo wiec dylemat mam z glowy. Mamy recepte na hexe wiec bedzie jedno klucie.. ale i tak pojdzie z nim tatus.. ja nie chxe patrzec..
U mnie mega bol kregoslupa.. od tego dziada.. zle sie do karmienia ustawiam
znow padam na ryj.. ide spac..
Ida ja jak Olek sie nie uspakaja wlaczam suszarke. Dziiala za kazdym razem.
a i skacze jak na pilce siedziac na sofietez dziala
Od tych 4600gram takie mi sie bicki zrobbily ze nie musze cwiczyc. Szkods ze brzuch sie nie robi samWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 22:32
-
NY wrote:ja mam czasem rekord karmienia ponad godzinę i kurde lubię to
siadam na sofie, wszystkie potrzebne rzeczy kładę w zasięgu ręki i śmieję się, że mam swoje centrum dowodzenia
to jest nasz czas
a karmisz z jednej czy z dwóch piersi? Chyba jestem jakaś inna bo mnie to karmienie dołuje ;/[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
my tez mowimy dobranoc, bo pewnie kolo 1 pobudka. Mlody wykapany, nakarmiony i spi. Usypianie po kapieli najbardziej mi sie podoba... po prostu odkladam go do lozeczka i za 2 minuty spi, ja postoje troche przy lozeczku, ponuce cos, poglaskam i gotowe. W nocy jest juz trudniej niestety.
Dobranoc wiec mamuski
ps. Shimmer czy oddycha tez sprawdzalam- przypomnialas mi , witaj w klubieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 22:51
lysinka, hwesta, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie tez czasu brakuje podziwiam za czas by tu pisac ja niewiem gdzie ręce mam wlozyc
a Ignaś nie spi za duzo w dzień takze czas z nim spedzam nawet nic w domu nie robie dopiero wieczorem jak moj R zcpracy wroci to Ignaś zasypia i sprzatam na noc by na drugi dzien miec czysto .Obiad w locie robie .I tyle co u mnie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 23:31
-
nick nieaktualny
-
U nas jakis sukces po nowych lekach. Mlody spal od 21 do 1.40 miedzy czasie jedno karmienie po 22 i teraz. Mlody zasypia na rekach taty. Jest mega grzeczny. Ja zaliczylam seks i troche snu. Czuje sie jak nowo narodzona..
Zostalam pierwszy raz OSRANA. Nakarmilam mlodego i chcialam go przewinac bez bekania. Polozylam go na przewijak a jemu podchodzi do gardla.. no to sru go na klate.. i za chwioe slysze jak leci druga strona... osrany moj brzuch majtki noga stopa i podlogadupa jego oczywiscie czysta
misia83, Lwica, mantissa, Fasia, Aguś86, lysinka, CzaryMary, Murraya, Gosha, maggie86, Krysti lubią tę wiadomość
-
A my karmimy ... W nocy młody ma zegarek w dupie dosłownie bo karmienie jest zawsze o 1.30 albo 2.30 zależy o której to ostatnie było ...
Amy osrania jeszcze nie zaliczyłam a to ze zawsze podkładam jak biore jego gola dupinke bo maź juz zaliczył pare razy z kupy)
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy też ciumkamy. Było 22.30 potem 1.00 i teraz 4.00. Oby teraz do 7
Ps ciuchy z answer.com przyszły...super są. Pierwszy raz trafiłam z każdą rzeczą...I rozmiarem i fasonem jestem zachwyconaFasia, Amy_, hwesta, lysinka, misia83, CzaryMary, Murraya, Gosha, maggie86, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
Ulka84 wrote:My tez sie karmimy oczywiscie z 2 cycow. A wwy jak karmicie? Z jednej czy tez 2
?
Ulka my z 1 ale tylko dlatego ze podałam małemu moje mleko z butli aby przyspieszyć jego proces nocnego karmienia bo inaczej trwałoby to 2godziny...Ulka84 lubi tę wiadomość
-
Amy bardzo sie ciesze, ze leki działają. Olek odsapnie i Ty też
Kasia to teraz na spacerach z Mikim będą Cię nieźle podrywać
Ulka ja w nocy karmie z jednej. W dzień zdarza mi się z dwóchAmy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość