Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulka84 wrote:jakie wasze mauchy maja przednie ciemiaczko? moj ma lekko zapadniete i pulsujace
u nas pulsowało może 1 raz jak był w szpitalu, jest na równi z kością czaszki.
W pon. mieliśmy biegunkę i wtedy było zapadnięte co świadczyło o odwodnieniu.
Nie jest dobrze gdy jest zapadnięte -
Ulka84 wrote:amy u nas tez ciezko z zasypianiem, zazwyczaj trwa ok 2 godzin;)
leżymy tak 5 - 10 min. Daje mu cycka żeby zasnął a ten nawet cycem się bawił - wypluwał ciągnął znów wypluwał ;P po 20min straciłam cierpliwość wzięłam kocyk zawinęłam włączyłam suszarkę i padł jak kawka
-
wlasnie tak czytalam o tym odwodnieniu i sie troche wytraszylam ale z drugiej strony maly je i nie m biegunki. Ostatnio zaczał tylko baardzo ulewac. No nic poczekam do pon i jak cos to wybiore sie do pediatry.
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualnyUla u Mikiego też pulsuje
to akurat najzupełniej normalne. Zapadnietego nie ma ale u Was też może nie aż tak. W sumie ciężko to obiektywnie ocenić. Lekko wklęsłe to chyba nic takiego...
Ufff dobrze że jesteś Shimmershimmer_lip, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry cioteczki! Jestem skoro tu zostajemy... Szkoda, bo opcja z tamtym forum mi sie podobała. Ciemiaczko u nas tez pulsuje, i czasem jest lekko wklęsłe , ale wtedy przystawiam do cyca i mija, to taki znak dla mnie ze młodzieży chce sie pic , w upały dlatego nawet wodę podawałam oprócz piersi jeszcze. Pogoda kiepska uniknie dzis, jakos sie srednio wyspalam mimo tego, ze córka dobrze spała, mi sie jakies głupoty okrutne śniły
Miękkie cycki mam znowu, przez to wydaje mi sie, ze mam mało mleka
Alicja witaj! Śliczne imię
Co do płakania za mna, mała po tamtej akcji gdy wyszłam z domu znowu zaczęła tak płakać tylko ze byłam w kuchni... Zniknęłam jej z oczu na 10 min i ryk niemiłosierny, wzięłam na rece i przytuliłam -od razu przeszło. Nie wiem co robic i jak ja oduczyć tego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 10:40
KasiaKwiatek, AlicjaaA, Ksawa, Aguś86, Eweliśka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHwesta dobrze że wróciłaś. Tyle razy już było z tym odchodzeniem...chyba jednak coś nas tu trzyma
ja sobie przemyslalam, skoro tyle czasu tu jestem żal się przenosić, jesteśmy anonimowe więc nie ma co się bać, po prostu zdjęć nie wrzucajmy tutaj i tyle. Fb będzie od tego żeby się chwalić
Hwesta_ lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:U nas noc super
jedna pobudka
Zazdroszczę.. Ja przywykłam do jednej pobódki i to o 5 rano, a ta noc koszmarna. Mały mega marudny, zasnął o 21. Położyłam się spać o 23, a o 24 pobódka i do 2 na cycku. Miałam dość, laktatorem dałam radę ściągnąć tylko jeszcze 30 ml, zjadł w sekundę i nadal ryk. Zmęczona złamałam się i zrobiłam 60 ml mm. Zjadł i spania nadal niet wrr.. Zniechęcona odłożyłam do łóżeczka i sama poszłam spać. O 5 znowu pobódka. Nakarmiłam i mąż się zlitował i go przejął. Trochę pospałam ale ból głowy przez kiepską noc pozostał -
Cześć dziewczynki, dziękuję za miłe powitanie
Hwesta, ja też lubię swoje imię więc cieszę się, że nowe pokolenie też będzie je nosić
Co do ciemiączka to lekarka mówiła, że ma dość duże i kazała nie zapominać o wit d, a tak to sama nawet nie bardzo wiem które to miejsce u małego na głowie, może wstyd się przyznawać hehe, a już na pewno nie miałam pojęcia że wklęśnięte to coś złego:-/ -
nick nieaktualny
-
czesc,
u nas tez ciemiaczko pulsuje jak je albo po placzu i jest troche wklesle. i tez sie nad tym zastanawialam ostatnio. obserwuje to i zauwazylam ze jak lezy to jest ok a wklesle jest jak trzymam ja na rekach. jak bedziecie mialy info od lekarzy to napiszcie prosze...
shimmer, jakie zaproszenie? przepraszam ale nie za bardzo orientuje sie tutaj,
na tamtym forum mialam login z 15 na koncu
-
Ksawa wrote:czesc,
u nas tez ciemiaczko pulsuje jak je albo po placzu i jest troche wklesle. i tez sie nad tym zastanawialam ostatnio. obserwuje to i zauwazylam ze jak lezy to jest ok a wklesle jest jak trzymam ja na rekach. jak bedziecie mialy info od lekarzy to napiszcie prosze...
shimmer, jakie zaproszenie? przepraszam ale nie za bardzo orientuje sie tutaj,
na tamtym forum mialam login z 15 na koncuwejdź w pocztę
i termin miałaś na 1 kwietnia???