Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulka tanie pampersy do wody są w rossmannie. Small są bodajże 4-7 kg.
I uważam, ze woda chlorowana nie powinna zaszkodzićMy z Zuzia poszliśmy jak miała niecałe pół roku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 15:38
Ulka84 lubi tę wiadomość
-
liwi wrote:A ja chciałam kupić młodej jakies ciuchy do szkoły o oglądam te wszytskie sklepy online i nic mi się nie podoba. A jak mi się podoba to nie ma rozmiaru.
-
My też planujemy wybrać się na basen, w przyszłym miesiącu już na pewno
Myśleliśmy o zajęciach pływania dla maluszków, ale nie wiem, czy organizują takowe tam gdzie się będziemy przeprowadzać
Zazdroszczę wam ogródków, ja bym basen musiała postawić na balkonie, a do tego mój kot uwielbia skakać po dmuchanych rzeczach -
nick nieaktualnyTylko że te baseny gdzie są zajecia dla takich maluchów nie są chlorowane. Tam te maleństwa nurkują. Woda ta jest ozowana. Ja na razie basenu nie chloruje aby mogła mała z nami się po chlupać. Jutro ide do rosmana po pampersa i będziemy pływać a od września na zajęcia
Krysti ~~>, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ja w baseniku nie, bo Zuzia ma basenik i jest mega od piachu
Co naleje czysta wode to wejdzie w opiaszczonych stopach i doopa
Także w takim niezbyt czystym to Szymona nie będę maczać, ale nad wizyta na basenie krytym się zastanawiam
Zuzia miała niecałe pół roku i bardzo jej się podobało, zresztą nadal uwielbia basen. Myślę, że następnym razem Szymona też weźmiemy
Mam jeszcze kilka tych pieluch do pływania w najmniejszym rozmiarze, bo mi zostały, więc nawet kupować nie musze
Krysti ~~>, mantissa lubią tę wiadomość
-
Ida, na zajęcia można chodzic niby od 3-go miesiąca, więc dlaczego nie miałabym iść sama.
oczywiście mówię i brodziku z ciepłą wodą, tam gdzie odbywają się zajęcia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 21:56
Ida lubi tę wiadomość
-
na basen tez sie czaimy, mam chyba nawet gdzieś voucher ze szkoły rodzenia na jedne zajęcia żeby zobaczyć, czy sie nam spodoba,ale Leoś jeszcze dobrze glowy nie trzyma, więc musimy poczekać. Fajnie jest wybrać basen z jakimś zapleczem dla niemowląt- zeby chociaz przewijaki w szatni były, no i wolalabym ozonowaną wodę, ale akurat zajęć dla niemowląt u nas jest duzo, więc mam nadzieje, że cos wybierzemy. Aguś a wy gdzie chodziliście? i jak tam było?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 22:11